Ovulasyon testi yaptığımdan biliyorun ne zaman çatladığını bugün 12. gün
Off kalkıp yapayım ya yoksa çatlıcam...
Bana şans dinleyin dua edin nolur
Amin canim aminnn ins arkadsim dediji hic bekleme sende git ona benkm derdime sadece o care oldu dedi bilemedim bende en gec martta gitcem
iyi haberlerle gel inşallah cnmmmdualarımız senleee
buaralar kitap okumuyorum canım ben yarın alışverişe gidicem inşallah bir de kitap mı alsam ne
Canım ben küçüklüğümde ipek ongunun bşr genç kızın gizli defterini okumuştum. sonra onlar seri halinde çıktı ve devam etmiştim. muhtemelen çoğunuz bilirsiniz o yıllarda bu kitap çok meşhurdu.. neyse ben o kızla büyüdüm o romanla büyüdüm o okulu bitirdi bende.. o işe başladı bende.. o uzun yıl süren bi ilişki yasadı, bende... sonu hüsran oldu benimde... sonra hayatına biri girdi ve kısa sürede birbirlerini sevdiler aşık oldular ve ewlilik.. bendede aynı.. şimdi günler akıp giderken isimli romanını bitirdim bu hafta.. hamile kaldı :) doğrudu kızı olduişte burdan itibaren bende diyemiyorum.. bakalım aynı sanki benim hayatımı anlatan bu kitap yada çok benzeşen bu kitaptaki gibi benimde sağlıkla bi bebişim olacakmı acaba :26:
sana tavsiyem bu olabilir.
birde Dawn Brown 'un melekler ve şeytanlar isimli kitabını çok beğenmiştim..
kızlarrr bilgisi olan varsa yardımm lütfen!!!
benim (afedersiniz)2 gündür vajinamın içi sızlıyor ama sızı kasıklarımdan vajinama doğru vuruyor hissedebiliyorum.belimde de ince bi sızı var.bide sizlere sorayım dedim.böyle hamilelik belirtisi yaşayan varmıydı aranızda yada çevrenizde yada sizlerde. :26:test yapabilmem için 8 gün daha beklemem lazm.
Ben duyunca aglayacakdim zaten cok mutlu oldumAyy nasıl sevindim ya sanki kendi gebelik haberimi almışım gibi...
Allah sağ salim kucağına aldırsın inşallah
Ovulasyon testi yaptığımdan biliyorun ne zaman çatladığını bugün 12. gün
Off kalkıp yapayım ya yoksa çatlıcam...
Bana şans dinleyin dua edin nolur
Prof serkan alatas canım denizlideCanım doktorun adını özelden mesaj atar mısın? Ben de kuzenime vereyim o da 5 senedir anne olamadı, bir sorun da yok...
test negatif çıktı tahmin ettiğim gibi... Belirtiler regl belirtisi o zaman. Eğer regl olmazsam 2 gün geçince tekrar yaparım artık ama o zamana kadar beklemek, umutlanmak yok.
kadın negatif erkek pozitif olunca kan uyuşmazlığı oluyor..bizde var mesela benimki 0 Rh negatif, eşim a Rh pozitif...kan uyşmazlığı varsa doğumdan sonra 72 saat içinde iğne yapılması lazım yapılmazsa ikinci bebeğin özürlü olma ihtimali var..Kızlar bu kan uyuşmazlığı nasıl oluyo benim pozitif eşimin negatif ikimizde 0 grup sadece o 0 negatif ben 0 pozitif :):)bide benim adet bugün bitiyor çok şükür..normal şartlarda bugün bekliyodum ama erken geldi iyi de oldu erken olması akşama belki çalışmalara başlarız zaten 2 ay daha olmazsa aşılama yada tüp bebek düşünüyoruz eşimin spoşlarının düzelmesine bağlı belki o zamana kadar bebeğim annesine gelir artık daha iyiyim adet olunca ağlamıyorum dua ediyorum hayırlı zamanı bana su gibi geçsin ve o zaman biran önce gelsin diye ve bu duayı ettiğimden beri 3 4 aydır ağlamıyorum zaman hızlı geçiyo bebeğime yaklaşıyorum :):)
Bende grinin elli tonunu okuyorum tavsiye ederimal tabi cnm, günlük stresinden kurtuluyosun okurken. ben geçen ay 3 kitap bitirdim. kişisel gelişim kitapları da hayata farklı bi pencereden bakmanı saglıyo başlarda sıkılıyo insan okurken ama bi başlayınca bağımlılık gibi oluyo...
okurken vay beeee dedim gerçekten de kitapla örtüşen bi hayat. ipek ongunu bilmez miyim hiç. o seriyi okudum ben de. serraydı di mi kızın adı? ama bıraktım sonra. demek kızı oldu haaa...eee demek ki senin kızın gelmesi de yakın yaşasın yuppyyyyyy :) ben Dan Brown'ın Cehennemini aldım 2 ay önce, yarısında sıkıldım bıraktım.
kadın negatif erkek pozitif olunca kan uyuşmazlığı oluyor..bizde var mesela benimki 0 Rh negatif, eşim a Rh pozitif...kan uyşmazlığı varsa doğumdan sonra 72 saat içinde iğne yapılması lazım yapılmazsa ikinci bebeğin özürlü olma ihtimali var..
Bende grinin elli tonunu okuyorum tavsiye ederim
bugün çıkacam da kitapçıya gidince en az 2 saat kalıyorum. ne aradığımı bilerek gidersem daha iyi olacak sanırım :) teşekkürler
kadın negatif erkek pozitif olunca kan uyuşmazlığı oluyor..bizde var mesela benimki 0 Rh negatif, eşim a Rh pozitif...kan uyşmazlığı varsa doğumdan sonra 72 saat içinde iğne yapılması lazım yapılmazsa ikinci bebeğin özürlü olma ihtimali var..
al tabi cnm, günlük stresinden kurtuluyosun okurken. ben geçen ay 3 kitap bitirdim. kişisel gelişim kitapları da hayata farklı bi pencereden bakmanı saglıyo başlarda sıkılıyo insan okurken ama bi başlayınca bağımlılık gibi oluyo...
okurken vay beeee dedim gerçekten de kitapla örtüşen bi hayat. ipek ongunu bilmez miyim hiç. o seriyi okudum ben de. serraydı di mi kızın adı? ama bıraktım sonra. demek kızı oldu haaa...eee demek ki senin kızın gelmesi de yakın yaşasın yuppyyyyyy :) ben Dan Brown'ın Cehennemini aldım 2 ay önce, yarısında sıkıldım bıraktım.
Yok canım olmez doktor ona göre yönlendirir zaten ne yapman gerkeni sen benim yazdigimi okudunmu 4yildir bebegi olmayn arkadssimla ilgili sende denizlidesin istersen o doktora gidebilirsin ben gitmeyi düşünüyorumbizim kan uyuşmazlığı var bebek ölmez dimi karnımda
Huhuuuu slmmm canlarimmmm nabersinizz
ne yapim gamzemm ziftleniom
Benim dedigim ask kitabi cinsellikte var icinde baya bi insanjn icini kıpır kıpır eden bi kitao yani
Huhuuuu slmmm canlarimmmm nabersinizz
aaayyyy inşallahhhh canım yaaa sağlıklı olsunda hayırlısıyla, cinsiyet önemli değil
ewet serra ismi. bide kuzeni vardı sırma, oda doğpurdu kızı oldu ve şiimdi 2 ye hamile :) bakalım ne olacak
melekler ve şeytanlar çokkk güzellll tavsiye edeerim. sıkılmayı bırak, wc de okuduğumu bilirim
s.a kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrbacılarım gününüz aydın dularınız kabul olur inşşşşşşşşşşşş hamile olan anneler bi avazda bebişlerini saglıklıca kucagını alırrrrr inşşşşşşşşş (AMİN) bebek için cırpınan bacılarımda tez zamanda göbüşleri dolarr inşşşşşşşşşş (AMİN) günlerdir benim derdimi dinleyip yardımda bulundunuz. Beni yanlız bırakmadınz ALLAH ta sizi yanlız bırakmasın inşşşşş hiç yanlızlık cekmedim aranızda ne kadar dört duvar arasında olsamda sizler bacılarım vardı dertleşe bildigim içimi döke bildigim ALLAH razı olsun hepinizdennnn ben bu gün cokk mutluyum dün kardesimler geldi .anem tel actı .esimle konuştu acık ca istemiyosan kızımı gönder çok üzüyosun kızım sana verdik esir vermedik vlan konuştu annem sonrada herkz gidince aldı beni karsına konuştu .ayrılmana müsade etmem seni cokkk seviyom canımdan bile gecerim senden gecmem seni ellere vermem sen benimsin dedi .simdi bana bize 3 ay ver dedi. egerki 3 ay icerinse bebegimiz olmazsa sana erk sözü asılma yada tüp bebek hangisi olursa yanında seninleyim dedi . çokk mutluyumm çokk bacılarımm inşş sizlerde ailenzle sevdiklerinzle mutlu olursnz inşşşşşşşşşşşşş k.bakmayın uzun oldu birazzz sizleri seviyorumm CANSINIZ CANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN ALLAHIM inş ellerinizi boş cevirmesinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?