Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlarrr bilgisi olan varsa yardımm lütfen!!!

benim (afedersiniz)2 gündür vajinamın içi sızlıyor ama sızı kasıklarımdan vajinama doğru vuruyor hissedebiliyorum.belimde de ince bi sızı var.bide sizlere sorayım dedim.böyle hamilelik belirtisi yaşayan varmıydı aranızda yada çevrenizde yada sizlerde. :26:test yapabilmem için 8 gün daha beklemem lazm.

Son düzenleme:
buaralar kitap okumuyorum canım ben yarın alışverişe gidicem inşallah bir de kitap mı alsam ne

al tabi cnm, günlük stresinden kurtuluyosun okurken. ben geçen ay 3 kitap bitirdim. kişisel gelişim kitapları da hayata farklı bi pencereden bakmanı saglıyo başlarda sıkılıyo insan okurken ama bi başlayınca bağımlılık gibi oluyo...

okurken vay beeee dedim gerçekten de kitapla örtüşen bi hayat. ipek ongunu bilmez miyim hiç. o seriyi okudum ben de. serraydı di mi kızın adı? ama bıraktım sonra. demek kızı oldu haaa...eee demek ki senin kızın gelmesi de yakın yaşasın yuppyyyyyy :) ben Dan Brown'ın Cehennemini aldım 2 ay önce, yarısında sıkıldım bıraktım.

bende böyle bi belirti olmamıştı cnm...

Ayy nasıl sevindim ya sanki kendi gebelik haberimi almışım gibi...

Allah sağ salim kucağına aldırsın inşallah
Ben duyunca aglayacakdim zaten cok mutlu oldum
Ovulasyon testi yaptığımdan biliyorun ne zaman çatladığını bugün 12. gün

Off kalkıp yapayım ya yoksa çatlıcam...

Bana şans dinleyin dua edin nolur

Canım doktorun adını özelden mesaj atar mısın? Ben de kuzenime vereyim o da 5 senedir anne olamadı, bir sorun da yok...
Prof serkan alatas canım denizlide
test negatif çıktı tahmin ettiğim gibi... Belirtiler regl belirtisi o zaman. Eğer regl olmazsam 2 gün geçince tekrar yaparım artık ama o zamana kadar beklemek, umutlanmak yok.

Canjm üzülme olurmu elbet bizimde olacak bebisimiz

Son düzenleme:
kadın negatif erkek pozitif olunca kan uyuşmazlığı oluyor..bizde var mesela benimki 0 Rh negatif, eşim a Rh pozitif...kan uyşmazlığı varsa doğumdan sonra 72 saat içinde iğne yapılması lazım yapılmazsa ikinci bebeğin özürlü olma ihtimali var..

Bende grinin elli tonunu okuyorum tavsiye ederim

Benimde negatif annem hep söylerdi ilerde kan uyuşmazlığı olabilir diye esimle ayni kan grubu olunca sorun kalmadi a rh -

bizim kan uyuşmazlığı var bebek ölmez dimi karnımda

aaayyyy inşallahhhh canım yaaa sağlıklı olsunda hayırlısıyla, cinsiyet önemli değil
ewet serra ismi. bide kuzeni vardı sırma, oda doğpurdu kızı oldu ve şiimdi 2 ye hamile :) bakalım ne olacak
melekler ve şeytanlar çokkk güzellll tavsiye edeerim. sıkılmayı bırak, wc de okuduğumu bilirim

bizim kan uyuşmazlığı var bebek ölmez dimi karnımda
Yok canım olmez doktor ona göre yönlendirir zaten ne yapman gerkeni sen benim yazdigimi okudunmu 4yildir bebegi olmayn arkadssimla ilgili sende denizlidesin istersen o doktora gidebilirsin ben gitmeyi düşünüyorum
Huhuuuu slmmm canlarimmmm nabersinizz

Hg hicranim napion bakalim bebisimiz nasil

Benim dedigim ask kitabi cinsellikte var icinde baya bi insanjn icini kıpır kıpır eden bi kitao yani

ben de şimdi netten konusuna, içeriğine bakacaktım. wowwww Gamzecim, enerjini bu kitaba borçlu olabilir misin :)))

Huhuuuu slmmm canlarimmmm nabersinizz

h.g cnmmmmm

sen diyince hatırladım cnm kuzenini falan. ben 15-16 yaşında okuyodum o kitapları o kadar uzun zaman geçmiş ki...herkes melekler ve şeytanlar çok güzel, cehennem daha da güzeldir diye okumaya başlamış cehennemde sıkılanlar olmuş.

günaydıın kızlar hayırlı sabahlar nasılsınız bakiiiiiim,azap çiceği ve psiko çok sevindim adınıza,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…