Son iki gündür sahalardayim artkk yarın bizim mac bugün enerji depolamamiz lazim sanada bol sans ins gol olur
Walla aksam gol olmadiysa bidaha olmaz diyorum :-D:-D hahahahhhh cok guzel gecti gecem:-D
Yok canım olmez doktor ona göre yönlendirir zaten ne yapman gerkeni sen benim yazdigimi okudunmu 4yildir bebegi olmayn arkadssimla ilgili sende denizlidesin istersen o doktora gidebilirsin ben gitmeyi düşünüyorum
Hg hicranim napion bakalim bebisimiz nasil
Ohhh cok sevindim bugun bende sahalara incem ins güzel gecerWalla aksam gol olmadiysa bidaha olmaz diyorum :-D:-D hahahahhhh cok guzel gecti gecem:-D
Özel muayene canim paude profmus ama muayenesinde bakıyor sanırım erkan alatas biraz nettendende araştırdım güzel yorumlar var hakkindadoktorun adı ne hangi hastanede evet okudum
Biz dr dan geldiiik6.8cm olmusuzz. 13+1 gorunuyo ben haziranda dogum yapcam heralde
Sipam uyuyodu cikolata da yemistim ama dr ultrasonu sarsarak uyandrdi dondu yuzune basina goturdu ellerine.
Mucize gibi yaaa:)
Folik asiti biraktik decavit ve kan hapina basliyorz. Bizden haberler bu kadar:)
Sipamiza bak yaa Allahim yarabbim maşallah cinsiyeti bellimi ki
Yok kiiiz nerdeeOhhh cok sevindim bugun bende sahalara incem ins güzel gecer
Özel muayene canim paude profmus ama muayenesinde bakıyor sanırım erkan alatas biraz nettendende araştırdım güzel yorumlar var hakkinda
Sipamiza bak yaa Allahim yarabbim maşallah cinsiyeti bellimi kianasi gibi rahatina duskun dr ultrasonla sarsinca ellerini basina koydu poposunu dondu dr da suanda bi tahmn yapamiyorum dedi
Yok kiiiz nerdeeanasi gibi rahatina duskun dr ultrasonla sarsinca ellerini basina koydu poposunu dondu dr da suanda bi tahmn yapamiyorum dedi
Sipaua bak bide totosunu dönmüş bidahaki sefere artık napalım bana kizn olacakmış gibi geliyo
Sipaua bak bide totosunu dönmüş bidahaki sefere artık napalım bana kizn olacakmış gibi geliyo
:)) insallah hakli cikarsin canimm
evet :44::44::44: sen ne yapion kuzummm dr dan gelmişsiniz güzel haberlerle masallah size.minigimizi gostermicen mi
evet :44::44::44: sen ne yapion kuzummm dr dan gelmişsiniz güzel haberlerle masallah size.minigimizi gostermicen mi
tememm tatlumm
tatlım ikili testi yaptirdin mi yada ne zaman yaptircan
tatlım ikili testi yaptirdin mi yada ne zaman yaptircan
aslinda bende mi yaptirmasam diyorum o yüzden sordum kuzum sana da üçlüyede gerek yok bi ayrintili ultrosona gireriz:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?