Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canlar ya bugün hiç giremedim evi temizledim dip köşe... Çamaşır yıkadım ütü yaptım totomun üstüne yeni oturdum şimdi bir kek çırpcam akşama kuzenlere gidicez oyyyyyyy bitmişiiiimmmm...

Evlimmutlum bebeğin totosunun rahatını sevmiş :))) aynı annesi aynıııııı:))) yer onu teyzesiiiii...

aslinda bende mi yaptirmasam diyorum o yüzden sordum kuzum sana da üçlüyede gerek yok bi ayrintili ultrosona gireriz:44:
Bncede canim bosuna strese girmek istemedim. Doktorun sicak bakarsa yaptirma madem sende.

Ohh keske bnde yapsam oyle mis gibi temizlikk.

Evet kizz hic orali degildi sipa oyle yatip durdu

Bncede canim bosuna strese girmek istemedim. Doktorun sicak bakarsa yaptirma madem sende.

Ohh keske bnde yapsam oyle mis gibi temizlikk.

Evet kizz hic orali degildi sipa oyle yatip durdu
Benim klasiklerimdir regl dönemi önce sıkı bir temizlik sonra kuaför :))))
sonra mikmik sonra bekleme dönemi bekleme dönemi sessiz sessiz geçer :))))

Bitiyo mu artik seninkiler

Bnde esimi bekiyorum yarin guzel bi temzlik yapalim artik
Bitmek üzere can çekişiyor kuzu :)) bitsin bomba gibi gelcem derrrrrmişim kız hevesim kaçtı benim yine bebek konusunda :))))) sapıttı yine hormonlarım... Bakalım hayırlısı mikmik sonrası kendime gelirim Heralde...
Bence senin bu gece maç var doktora gittin için rahat mutlu Mesut yemekte yapmışsındır :))))
geriye tek kalan o :))))

allah korusun dr olumsuz bisey dese tum hamileligimizi zehir ederiz kendimize sorunlu denen bi çok bebek sağlıkla doguyor... Birde yüzde yüz problem var dense bile rabbim korusum aldirip katil olacak değiliz ya

Aynen canimm bi arkadasima da beyninde problem var dediler bebegine. Kizcagiz 5ay mahvoldu doguma kadar. Dogdu hic bi sorunu yok. Simdi knusuyo bile gayet normal.o strese gelemem ben

Mikmikler gelince hevesin gelir bencede evet bnada oyle geliyo bu gece mikmik var yemek bahane mikmik sahane

Seninkide ayrı nir eziyet kuşum ya ((( kocan da bir vazgeçemedi bu işten pessssss gitmeyin artık hava soğuk gitsin görsün annesini gelsin yaaaa...

Seninkide ayrı nir eziyet kuşum ya ((( kocan da bir vazgeçemedi bu işten pessssss gitmeyin artık hava soğuk gitsin görsün annesini gelsin yaaaa...

Geleneksel pilav gunu gibi duzenli olarak kayinvalide gunu var hicranin yaa
Valla canim bu sogukta bi de kalmaya gitcen ne isiniz var

Mikmikler gelince hevesin gelir bencede evet bnada oyle geliyo bu gece mikmik var yemek bahane mikmik sahane
Nasıl bildim ama :)))) bicimde Pazartesi start veririz yani artık bakalım hayırlısı diyorum diretmiyorum illa olsun diye hevesim var yaaa
bugün daha iyiyim canım ya sen nasilsin
Ben çok yoruldum şimdi kalkcam yine mutfak (

Nasıl bildim ama :)))) bicimde Pazartesi start veririz yani artık bakalım hayırlısı diyorum diretmiyorum illa olsun diye hevesim var yaaa

Ben çok yoruldum şimdi kalkcam yine mutfak (

İnsallah bu aydan gelir hayirla minigin canimm o fikre odaklanmadan mikmikle ben kurtajdan sonra nasilsa rahim toparlanmaz diye aklimin ucundan gecmedi hamilelik ihtimali.dusunmeyince oluyo

ahh ahh beni birakipda gidemiyo... Bende cokk sinir oluyorum ama işte valla su kış gününde eziyet resmen cirtlak sesi kulaklarimda cinlio
Ya ne olacak bu halimiz ))) bitsin artıkkkk bu çileeeeeeeee çekemem bile bileeeeeeee kocam söyle sen söyleeeee bu hayat geçmez böyleeeee kvye gitmeyeceğimmmmmm ta ta ta ta ta ta taa taaaaa artık gitmeyeceğimmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…