- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
ahh ahh gelde bunu anlat işte canım haci bekler gibi yolumuzu gozluyolar ya nasil biseye bulastim ben ya
ahh ahh beni birakipda gidemiyo... Bende cokk sinir oluyorum ama iştevalla su kış gününde eziyet resmen cirtlak sesi kulaklarimda cinlio
Bende sanki bekleyeceğim biraz gibi geliyor ondan kasmıyorum :) ateş ölçecektim amann nasıl olsa olmayacak dedim bıraktım :))))İnsallah bu aydan gelir hayirla minigin canimmo fikre odaklanmadan mikmikle ben kurtajdan sonra nasilsa rahim toparlanmaz diye aklimin ucundan gecmedi hamilelik ihtimali.dusunmeyince oluyo
her seferinde gitmek istemediğimi acık acık söylüyorum canım ama anlamıyor
Bende sanki bekleyeceğim biraz gibi geliyor ondan kasmıyorum :) ateş ölçecektim amann nasıl olsa olmayacak dedim bıraktım :))))
diyorum canım orda sürekli ayaktayim yoruluyorum istediğim gibi rahat oturamıyorum diyorum yokk anlamiyoo
ben biraz pırlanta sevmem canımmm
her seferinde gitmek istemediğimi acık acık söylüyorum canım ama anlamıyor
Bnce dogru yoldasinbebek.icin degil ask icin mikmik bugun bi zibin gordum ustunde %100sevgiyle uretilmistir yaziyo ask bebeklerine gore..
bakalım hayırlısı diyoruz ki olur bir şekilde zamanı ne zamansa ozaman olsunBnce dogru yoldasinbebek.icin degil ask icin mikmik bugun bi zibin gordum ustunde %100sevgiyle uretilmistir yaziyo ask bebeklerine gore..
bakalım hayırlısı diyoruz ki olur bir şekilde zamanı ne zamansa ozaman olsun
taktikçi hatunnnnnnGitmek istemiyorum demicen bebegim
Yaa ne iyi olurdu bna da degisiklik olurdu ama uc ay dikkat etmk zorundayiz bebegimiz icin mecburen evde oturcam ben dicen
hi hiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?