- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
bakalım hayırlısı diyoruz ki olur bir şekilde zamanı ne zamansa ozaman olsun
taktikçi hatunnnnnn
kandırılırsa ne olacakkkk senin gibi
ne bilim nişanımda bana da takılmıştı hatta sette pırlanta idi ama bir film çıkmştı o sene esirlerin kölelerin o taşları nasıl çıkartığı ile ilgili çok etkilenmiştim hala takamam ben sevmiyorum artık çok etkilendim hala aklımdaniye kiii anaaa
mikmik mikkkk mikkkkAminnn canim insallahh
bazen kocalarımıza acıyorum normalde bir kadınla başa çıkamayan erkeklere karşşı burda bir yürek oluyoruz yaaa yazıkkk kızzzzzzzzzAnaaam valla bnde herseyde bi sey buluyom he size soylerken farkediyorum amaokadar kaniksamisim yani bu taktik olayini :))
Bu konuda kandirilmamali ama hicran kandirilcak gibi duruyo
inşallah canım ben bazen içimden dua ederken hiç çocuğu olmayan ve senelerce bekleyenlere Allahım önce versin yaaaolcakkkkkkkkkkkkkk olacakkkkkkkkkkkkkkben her sabah kalktıgımda evrene slm söleyip mesaj gönderiyomm hepmz içinnn
ne bilim nişanımda bana da takılmıştı hatta sette pırlanta idi ama bir film çıkmştı o sene esirlerin kölelerin o taşları nasıl çıkartığı ile ilgili çok etkilenmiştim hala takamam ben sevmiyorum artık çok etkilendim hala aklımda
mikmik mikkkk mikkkk
hayırlısı olsun kuzucummmm inşallah emeklerimiz boşa gitmesinanladım balım ben altını çok severim yaa sarı sarı duşusu hoş oluyo bence
kısss pisiko bacım bende başladım calışmalara inşş bu ayy hamiş olurum da kurtulurum mik mikten
Geleneksel gunun birinde gitmedikde telefonda aglamis kv esime... O aglayinca bana gidelim dedi bende hani giymeyecektik dedim ağladım akşama kadar evi terk ediyordum nerdeyse ayrilma derecesine geldik tabi bu durum da gitmedik ama aklillandimi hayir yine gidiyoruz yine gidiyoruz
Geleneksel gunun birinde gitmedikde telefonda aglamis kv esime... O aglayinca bana gidelim dedi bende hani giymeyecektik dedim ağladım akşama kadar evi terk ediyordum nerdeyse ayrilma derecesine geldik tabi bu durum da gitmedik ama aklillandimi hayir yine gidiyoruz yine gidiyoruz
bazen kocalarımıza acıyorum normalde bir kadınla başa çıkamayan erkeklere karşşı burda bir yürek oluyoruz yaaa yazıkkk kızzzzzzzzz
inşallah canım ben bazen içimden dua ederken hiç çocuğu olmayan ve senelerce bekleyenlere Allahım önce versin yaaa
bazen kocalarımıza acıyorum normalde bir kadınla başa çıkamayan erkeklere karşşı burda bir yürek oluyoruz yaaa yazıkkk kızzzzzzzzz
inşallah canım ben bazen içimden dua ederken hiç çocuğu olmayan ve senelerce bekleyenlere Allahım önce versin yaaa
hayırlısı olsun kuzucummmm inşallah emeklerimiz boşa gitmesin
düşünmüyo canım ona çok eğlenceli geliyo inan mutfaktan cikmiyoruz gittik mi kaynim kp de surekli evde bi yere gitmezler iki buklum oturuyoruz artik insan ayagini uzayip rahatca oturmak istiyo
Aaa bize haksizlik ediyosun canimkotu bisey demiyoruz ki bazen duz soyleyince idrak edemiyolar idrak yollarinda kazi calismasi yapiyoruz beraber
düşünmüyo canım ona çok eğlenceli geliyo inan mutfaktan cikmiyoruz gittik mi kaynim kp de surekli evde bi yere gitmezler iki buklum oturuyoruz artik insan ayagini uzayip rahatca oturmak istiyoayrilmak istedigimi soyledim daha ne yapayim canim ne isve cilveyle kandirabiliyorum ne ciddi ciddi konustugumda anliyo bende sastim valla
Ne diyeyim canim Allah yardimcin olsun seni de bebegini de korusun.. Bu boyle cok agir gelir sana ama insallah anlarrdüşünmüyo canım ona çok eğlenceli geliyo inan mutfaktan cikmiyoruz gittik mi kaynim kp de surekli evde bi yere gitmezler iki buklum oturuyoruz artik insan ayagini uzayip rahatca oturmak istiyoayrilmak istedigimi soyledim daha ne yapayim canim ne isve cilveyle kandirabiliyorum ne ciddi ciddi konustugumda anliyo bende sastim valla
idrak yolları enfeksiyonlu erkekler
kızlar ben kaçar öpüyorum sizi akşama da yokum... yarında yokum izmirden arkadaşım geldi yarın onunlayım bu gece de misafirlikte kendinize iyi bakı pazar akşamı bakarım ne var ne yok diyeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?