Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar ben kaçar öpüyorum sizi akşama da yokum... yarında yokum izmirden arkadaşım geldi yarın onunlayım bu gece de misafirlikte kendinize iyi bakı pazar akşamı bakarım ne var ne yok diyeeeee

tmm canımm selametlee inşşş sana iyi eglenmeler ohh sevan olsunn ark da geliyomuşş öptüm canımm

maden anasina bu kadar düşkün dizinin dibinden ayrilamiyo evlenmicekti benimde basimi yakmicakti

bişi deyim mi bacım benim esim benim peşimden geldi bir kalemde siler benim için biliyom onlar uzaktalar iyiki vla basım rahat ama tek o konuda yoksaaa ooooff off kıskançlıgı öldürüyo dua et yine o eziyeti yok sana bacımm

hadi bnde gideyim bari yemk yapcamm kendinize cici bakın bacılarr ALLAHA emanetsinz

Iyi aksamlarrr..gecengunden bana kizgin arkadaslar var mi hala gene soruyla geldim size
Kizlarrr ben kuweyt'te yasiyorummmm ve prolaktin hastasiyim onun tedavisini yapiyorum Turkiyeden de arkadasim bana hayit tohumu gonderdi sizce bir an once icmeye baslayim mi? Bilgisi olan ben burdaki doktorlara soramiyorummm

böyle de hiç iyi değil onlar için canını verir beni hiç dinmiyo böyle diyince köyü ben oluyorum

ALLAH yardımcn olsun bacım bak bebiş olunca hersey nasl deişecek göreceksin bebeginin üstüne düsecek herkezi herseyi unutack esin balım sen içini ferh tut

as hg bacımm hayıt tohumunu bnde aldım 2-3 defada ictim dr bna kolemen verince içmeyi bıraktım bnce ic hayt hakında cok sey duydum hamilelik içn adet düzeni içn birebirmiş benm klomen salı günü son bnde tekrar baslıcam ALLAH izin verirse bacım

Hosbulduk tesekkur ederim :) bn adetlerim 30 gunu buluyordu 6 aydir dostinex ictigim icin duzene girdi cok sukur. Bnde adenom var ilacla birlikte kullasam mi tedirginim. burda doktorlarda arap sordum ama ne oldugunu gormeden sana birsey diyemem dedi. canim senin icinde hayirlisi olsun umarim bu ay bebisine kavusursun :) Allah isteyen herkese versin

Son düzenleme:
[

vla hiç bilgim yok ilacla kulanılıyomu bacım sen bi intrnetn araştr istersen yanlış bi bilgi vermk istemem bacımaa :26:
aminn saol güzel duların içn bacımm inş hepmizz hamiş olurzz en kıza zamnda sende kavuşursn bebişinie inşşşş

Arastirdim kk de baktim kullanan var kullanmayan var. gecen ayda sogan suyu yaptim bu ayda yapmak istiyorum ve ben burdan okuduklarimla hareket ediyorum ..Amin bacim amin cok saol ama bnm bebis biraz uzar ilk kontrolumde bu cikti daha mart ayina kadar bebis dusunmemliyim, hem umarim baska broblemlerle karsilasmam . Yazin kocisle Turkiye ye inecez hamis inmek istiyorummmm insallh dualarim kabul olur

miden nasıl oldu geçmişi okuyamicak kadar rahatsizim gripte oldum dudağıma dediğini yaptım ama zaten dahada kotulesmisti hemen iylesmez demekki ben devam edicem ama kara dut ev yapımı komsumda varmış ondan alıp suruyorum bakalım artık ne zaman iylesir
eeee bugun kv. gitmiyormusunuz

Ben iletini okudum heralde agzinda aft var. suan benim agzimdada var ve mutlaka her ay en az birtane cikar hos 2-3tane ayni anda ciktigida var annemden gelme birsey bnd ilk cikisini hisettiginde eczaneden alinan krem etkisini gosteriyor bazen ama ciktimi mutlaka bir hafta agrisini gosterecek yani dut recelidir tuzdur bosuna arkadasim cunku basima geldiginden farkina vardim ...

ama ben evdeyim canım sıkılıyor siz olmayınca yaaaa
pazartesiyi beklicem herkesin gelmesi için aaaaaaaaaa
bugun ben nasılım bakın guzelmiyim
aynen böyle gibiyim yahu gripte fena vurdu
sanki kendi kendime mi konusuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…