Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kizlar meraba, gördüm sonunda minicik bi kese rahatladin sonundaa..ancak biraz dinlenmm gerkyrmus yormussn kendini dedi dr.yarin ise gdcm ve bidahaki ptesi ye kadar evde istirahattym bisey sorcaktm kizlar aranizda prolutn iğnesi vurduran varmi ,

Evet bende ö,zledim sessızlık oluyor arada.. Kızlar önümüzdekı aya çalışma yapan varmı? :))

Selam canlar nasilsiniz?benim pc kirildi pek giremiyorum
minikbebisim kiz avatarindaki senin minigininmi fotosu?

Kızlar merhabalar

Hafta sonu pek sessiz oluyor buralar... burdakiler nasılsınız, keyifler nasıl?

Ben regle 4 gün kala dün dayanamayıp test yaptım ve tahmin ettiğim gibi negatif çıktı moralim bozuldu tabi ister istemez, akşam da sevişmek isteyen eşimi reddettim o moralle, aramız kötü oldu bugün de moralim düzelsin diye gittim koca bir çam ağacı alıp süsledim, biraz iyi geldi şimdi onun altında oturdum nette takılıyorum, esim de gitti yattı... off yarın da işte çok yoğun geçecek ama ben hiçbir şey yapmak istemiyorum :18:

Selam canlar nasilsiniz?benim pc kirildi pek giremiyorum
minikbebisim kiz avatarindaki senin minigininmi fotosu?

yok bebeğim benim miniş değil bu. benimki daha küçük. ama bu bebeğe bayıldım yaaaaa çok şeker. bu hareketi yapıp sevimli olabilen tek varlık :)

yok bebeğim benim miniş değil bu. benimki daha küçük. ama bu bebeğe bayıldım yaaaaa çok şeker. bu hareketi yapıp sevimli olabilen tek varlık :)

Oyyyyy yerim ben onu bizimkilerde buyudukde 4D usg yle cektiririz karindaki halinin resmini kkoyariz bura bu bebek. gibi poz verirler bizlere insallah

Yorganin altindan kocamannn gunaydinnn:119::119:

Haftasonu topik ölü gibiydi bugun canlanir herhaldeee.nasilsiniz kizlaaarr?

Gunaydinn supersinnn daha ne olsunn:128::128::128::122::122:

ah be gulum sen niye uyumuyorsun bu saatde buradasın ben mecburum hemde uyuyamıyorum birde sürekli burnumu silmekten yoruldum geldim buraya uyuduğum uykudan bir cop anlamadım sen uyusana ikimizin (pardon 2 sen 2 ben = dördümüzün )yerine

Ama dur vazgeçtim sohbet edelim benim canımda sıkılıyor bak sıkıntıdan neler yapıyorum

hafta sonu internetten bir etek sipariş ettim (hamile kıyafeti değil ) eteği cok beyendim dayanamadım ama hangi bacağımı sokarım onu bilmiyorum

:)) ben uykuya ara verdim esim giderkn uyandim birazdan yine uyucam sana da Allah sifa versin yaa insallah kisa surede atlatirsinn
günaydın......kahvaltımı hazırladım geldim...

Ohh afiyet olsunn. Bende ikinci uykumdan sonra kahvalti yapip saglik ocagina gitcem. Daha kayit olmadim da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…