Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kayıt bende olmadım zorunlu mu yada ne zamana kadar kayıt oluyoruz biliyormusun

canlarım nasılsınız çookkkkkkkkk özledim sizleri yegenlerim nasıl
bu arada listeye yeni hamiş eklenmiş mi diye bakayım dedim ilayda beklemede yazıyo bebegine bişey mi oldu hiç haberim olmadı..

sen daha kahvaltı etmedin mi yoksaa:26::26:

iyi şükür bir pazartesi sendromu.. sabah kalkıp gelmek çokkk zor geldi

Aa bn sey sorcaktim sanaa. Folik asiti birakip vitamin ve kan hapi basladi mi dr 12den sonra:44: onlardan biri fena bulanti yapiyo ama hangisi kesfedemedim daha

serap abla ya 15 haftalık olmuş senin bebişin bu zaman ne garip birşey beklerken geçmiyo ama daha dün gibi sen hamileyim diyeli hatta bende test yaptırmıştım ogün inanmıyorum ne çok zaman geçmiş

Son düzenleme:
canlarım nasılsınız çookkkkkkkkk özledim sizleri yegenlerim nasıl
bu arada listeye yeni hamiş eklenmiş mi diye bakayım dedim ilayda beklemede yazıyo bebegine bişey mi oldu hiç haberim olmadı..

Gunaydin canim. Gelmiyosun eskisi gibi artikk

Ya ilayda eylul yada ekimde hamile kalip kimyasal yasamisti. Cook uzun suredir de gelmiyor buraya

Aynen.Üstelik biz cumartesi pazarda zorunlu eğitimdeydik.2 ay boyunca tatilimiz yok (
hem hafta içi hem hafta sonu.

Gunaydin canim. Gelmiyosun eskisi gibi artikk

Ya ilayda eylul yada ekimde hamile kalip kimyasal yasamisti. Cook uzun suredir de gelmiyor buraya

canım ben karıştırdım mı o zaman !! ilayda bayagı 9 -10 haftalık hamileydi nasıl kimyasal olur ki..hatta sürekli bulantıdan şikayet ediyodu.. avatarında kızın boynunda yılan vardı..o degil mi!!!
bu arada ben kpss ye hazırlanıyorum canım sınava az kaldı çocuk derdine düştüm ihmal ettim ayladır.. ama özelde olmuyo mecburen devlete atanmam lazım.. kusura bakmayın uzun uzun giremiyorum

Canım kursa felan gidiyor musun kpss için?

Avatarinda en son kendi resmi vardi canim karistiriyosun bencede cunku o bi gun hamileyim dedi iki gun sonra kanamam var kimyasalmis dedi o da epey onceydi yani. Sen kimi diyosun acaba bak bnde merak ettim

Allah yardimcin olsunn insallah hakkinda ennn hayirlisi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…