günaydın ya kahvaltıya sendeyiz sankim ben oyle anladım adresi ver bir çırpı geliriz
günaydınlarrrr....
:)) ben uykuya ara verdim esim giderkn uyandim birazdan yine uyucamsana da Allah sifa versin yaa insallah kisa surede atlatirsinn
sagol canım benim
Ohh afiyet olsunn. Bende ikinci uykumdan sonra kahvalti yapip saglik ocagina gitcem. Daha kayit olmadim da
kayıt bende olmadım zorunlu mu yada ne zamana kadar kayıt oluyoruz biliyormusun
canımsın yaaa
Merhaba nasılsınız :)))
Ümidimmm ile evleneli 2 yıl 2 ay 22 gün oldu :) bak bu kadar olmuş.ama bebiş yok hala(
sanada günaydın canım benim
sonunda buraları hareketlendi ne allısmısım size
sen daha kahvaltı etmedin mi yoksaa:26::26:
iyi şükür bir pazartesi sendromu.. sabah kalkıp gelmek çokkk zor geldi
canlarım nasılsınız çookkkkkkkkk özledim sizleri yegenlerim nasıl
bu arada listeye yeni hamiş eklenmiş mi diye bakayım dedim ilayda beklemede yazıyo bebegine bişey mi oldu hiç haberim olmadı..
Herkesin günü aydın olsun......
-25 derece ile işe geldim :2:
ooowwwww neresiymiş orası...
Gunaydin canim. Gelmiyosun eskisi gibi artikk
Ya ilayda eylul yada ekimde hamile kalip kimyasal yasamisti. Cook uzun suredir de gelmiyor buraya
Canımm.. Erzurum'dan aşağıı yol gideyi gideyiii :))
canım ben karıştırdım mı o zaman !! ilayda bayagı 9 -10 haftalık hamileydi nasıl kimyasal olur ki..hatta sürekli bulantıdan şikayet ediyodu.. avatarında kızın boynunda yılan vardı..o degil mi!!!
bu arada ben kpss ye hazırlanıyorum canım sınava az kaldı çocuk derdine düştüm ihmal ettim ayladır.. ama özelde olmuyo mecburen devlete atanmam lazım.. kusura bakmayın uzun uzun giremiyorum
canım ben karıştırdım mı o zaman !! ilayda bayagı 9 -10 haftalık hamileydi nasıl kimyasal olur ki..hatta sürekli bulantıdan şikayet ediyodu.. avatarında kızın boynunda yılan vardı..o degil mi!!!
bu arada ben kpss ye hazırlanıyorum canım sınava az kaldı çocuk derdine düştüm ihmal ettim ayladır.. ama özelde olmuyo mecburen devlete atanmam lazım.. kusura bakmayın uzun uzun giremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?