Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Aa bn sey sorcaktim sanaa. Folik asiti birakip vitamin ve kan hapi basladi mi dr 12den sonra:44: onlardan biri fena bulanti yapiyo ama hangisi kesfedemedim daha

yok canım henüz bana o ilaçlar verilmedi. kan değerlerine bakılıp veriliyor ya.. demek ki benim kan değerlerim iyi.. benim önceki hamileliğimde demir hapı beni çok kötü yapıyordu. ama vitamin ve kan hapını bilemiyorum.. bi de bu ilaçlar doktordan doktora değişiyor.. anlamıyorum..

Canım kursa felan gidiyor musun kpss için?

canım dvd setim var onlardan bakıyorum zaten türkçe matematik çok şükür gayet iyi.. benim sorun sözelde ( tarih cografya vatandaşlık sadec bunlar eksik bunlarda ezber oldugu için dershaneye ihtiyaç duymadım.. bakalım çalışıyorum ama hayırlısı.. ögretmenk degilde memur olarak atansam çok memnun olcam..sende mi çalışıyosun bölüm ne?

canım ya avatarına gerçek bi kız zayıf esmer ve boynunda kocama yılan vardı.. Allah allah neyse benim bildigimin bebegine bişey olmamş ya önemli olan o sagol canım..sende kendine iyi bak bebişine de tabiki

hEHEHE Valla öyle ya kışı felaket... :2:

Günaydınnnnnnnnnnn bebişimmmm çok güzel bir başlangıç oldu uuuuuuuuuuuuuu enerji depoladım birden :) Nasılsın?

süperrr ben de enerjiniz tavan yapsın sabah sabah diye bununla başlangıç yaptım :) ben de bugün süperimmm, kahvaltı yaptım saat azıcık daha geçsin evi süpürecem. sonra da ver elini alışverişş :)

Ya benim de kan degerim 13cikmisti dusuk degil halbuki ama bilmiyorum. Digeri de vitamin 12haftadan sonra herkese verilmis geneld:44:

Bu arada ben de haziran da dogum yapabilirmisim her sefernde kostura kostura gidiyo benim sipam 12+3olmasi gerekirken 13+1 cikti ultrasonda. Ya uzun boylu olcak yada erken gelcek gununden. Bakalim artikk

serap abla ya 15 haftalık olmuş senin bebişin bu zaman ne garip birşey beklerken geçmiyo ama daha dün gibi sen hamileyim diyeli hatta bende test yaptırmıştım ogün inanmıyorum ne çok zaman geçmiş

Gunaydin canim. Gelmiyosun eskisi gibi artikk

Ya ilayda eylul yada ekimde hamile kalip kimyasal yasamisti. Cook uzun suredir de gelmiyor buraya

Aynen.Üstelik biz cumartesi pazarda zorunlu eğitimdeydik.2 ay boyunca tatilimiz yok (
hem hafta içi hem hafta sonu.

Canımm.. Erzurum'dan aşağıı yol gideyi gideyiii :))

yoook kahvaltı etmedim ben birsey yiyemiyorumki hele mutfağa girmek işkence geliyor bana

herkeşeeee günaydın nasılsınız canlar...

benimki de koşuyor.. benim ki de 12+3 olması gerekirsen 13 tü... evet seninki 6,8 cm benimkisi 6,9 :) ense pilisi kaç çıktı senin?

Canım evet ben de çalışıyorum 2010'da atandım haritacıyım ben.. Benim de sözelden özellikle tarih.. Hiç sevmiyordum ama aştım çok şükür kpss de en azından iyi net yapabilmiştim.. Ama şimdi sorsan tek kelime bel ki de çok hatırlamam

Oh ne güzel ya yardıma gelem mi alışverişi de bi severim ki :)

Günaydın canımmm ben iyiyimmm valla sizlerle güne kötü başlamak zor :) sEn nasılsın?

günaydınnn ne güzel işte erkencikten aramızdasın

anladım canım.. şükür benim öyle problemlerim başlarda oldu... şimdi yok...

cnm ama gece uykularım berbat yaaaaa, hiç uyuyamuyorum. sen nasılsın? minişin nasıl? ya sana bişi soracam ben bugün 15+2'deyim. bu bizim 15.haftamız bitti, 16.haftamızdan gün alıyoruz demek mi?

günaydın bebegimmmmm...minişin nasıl?

gel cnm gelllllllllll birlikte alalım bişiler :) h.sonu da çıktım alışverişe ama bi eşofman alabildim bi de bebeğe bişiler, ha bi de bebeğimin şansına milli piyango bileti :)

evet canım 15 bitti 16 dan gün alıyorsun demek.. bende geceleri çok dönüyorum.. bi de bacak arama minder alıyorum artık.. bazen uyandığımda yüzüstü oluyorum diye.. bi de bitmeyen gece rüyaları... uyuyamıyorum...

günaydın canım.. iyiyiz biz ayrıca bugün mik mik günü yumoşun sancısı başladı bile.. artık doktora bile ihtiyaç duymada hissediyorum sen nasılsın beişle anlaşabiliyo musunuz

deniz varya İnsallah en kısa zamanda hamile olursun dogup büyütünce anlatırsın ben senin yumurtanın catladıgı gunu bilirim yavrum diye
bende bunda biliyordum bende anlatacam

ben de ilk kez dün gece yastık koydum bacağımın arasına. gece uyuyamayınca da çok huzursuz oluyorum. umarım yakında düzene girer bu uyku olayı yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…