- 9 Aralık 2013
- 2.421
- 419
- 113
- 35
sen daha kahvaltı etmedin mi yoksaa:26::26:
iyi şükür bir pazartesi sendromu.. sabah kalkıp gelmek çokkk zor geldi
ee yani erzurum diyosun.. üniversiteden arkadaşlar erzulüm derlerdi oraya
Aa bn sey sorcaktim sanaa. Folik asiti birakip vitamin ve kan hapi basladi mi dr 12den sonra:44: onlardan biri fena bulanti yapiyo ama hangisi kesfedemedim daha
Canım kursa felan gidiyor musun kpss için?
yoook kahvaltı etmedim ben birsey yiyemiyorumki hele mutfağa girmek işkence geliyor bana
Avatarinda en son kendi resmi vardi canim karistiriyosun bencede cunku o bi gun hamileyim dedi iki gun sonra kanamam var kimyasalmis dedi o da epey onceydi yani. Sen kimi diyosun acaba bak bnde merak ettim
Allah yardimcin olsunn insallah hakkinda ennn hayirlisi olur
hEHEHEValla öyle ya kışı felaket... :2:
Günaydınnnnnnnnnnn bebişimmmm çok güzel bir başlangıç oldu uuuuuuuuuuuuuu enerji depoladım birden :) Nasılsın?
yok canım henüz bana o ilaçlar verilmedi. kan değerlerine bakılıp veriliyor ya.. demek ki benim kan değerlerim iyi.. benim önceki hamileliğimde demir hapı beni çok kötü yapıyordu. ama vitamin ve kan hapını bilemiyorum.. bi de bu ilaçlar doktordan doktora değişiyor.. anlamıyorum..
serap abla ya 15 haftalık olmuş senin bebişin bu zaman ne garip birşey beklerken geçmiyo ama daha dün gibi sen hamileyim diyeli hatta bende test yaptırmıştım ogüninanmıyorum ne çok zaman geçmiş
Gunaydin canim. Gelmiyosun eskisi gibi artikk
Ya ilayda eylul yada ekimde hamile kalip kimyasal yasamisti. Cook uzun suredir de gelmiyor buraya
Aynen.Üstelik biz cumartesi pazarda zorunlu eğitimdeydik.2 ay boyunca tatilimiz yok(
hem hafta içi hem hafta sonu.
Canımm.. Erzurum'dan aşağıı yol gideyi gideyiii :))
yoook kahvaltı etmedim ben birsey yiyemiyorumki hele mutfağa girmek işkence geliyor bana
yok canım henüz bana o ilaçlar verilmedi. kan değerlerine bakılıp veriliyor ya.. demek ki benim kan değerlerim iyi.. benim önceki hamileliğimde demir hapı beni çok kötü yapıyordu. ama vitamin ve kan hapını bilemiyorum.. bi de bu ilaçlar doktordan doktora değişiyor.. anlamıyorum..
herkeşeeee günaydın nasılsınız canlar...
Ya benim de kan degerim 13cikmisti dusuk degil halbuki ama bilmiyorum. Digeri de vitamin 12haftadan sonra herkese verilmis geneld:44:
Bu arada ben de haziran da dogum yapabilirmisim her sefernde kostura kostura gidiyo benim sipam12+3olmasi gerekirken 13+1 cikti ultrasonda. Ya uzun boylu olcak yada erken gelcek gununden. Bakalim artikk
canım dvd setim var onlardan bakıyorum zaten türkçe matematik çok şükür gayet iyi.. benim sorun sözelde( tarih cografya vatandaşlık sadec bunlar eksik bunlarda ezber oldugu için dershaneye ihtiyaç duymadım.. bakalım çalışıyorum ama hayırlısı.. ögretmenk degilde memur olarak atansam çok memnun olcam..sende mi çalışıyosun bölüm ne?
süperrr ben de enerjiniz tavan yapsın sabah sabah diye bununla başlangıç yaptım :) ben de bugün süperimmm, kahvaltı yaptım saat azıcık daha geçsin evi süpürecem. sonra da ver elini alışverişş :)
Günaydın canımmm ben iyiyimmm valla sizlerle güne kötü başlamak zor :) sEn nasılsın?herkeşeeee günaydın nasılsınız canlar...
günaydınnn ne güzel işte erkencikten aramızdasın
anladım canım.. şükür benim öyle problemlerim başlarda oldu... şimdi yok...
Canım evet ben de çalışıyorum 2010'da atandım haritacıyım ben.. Benim de sözelden özellikle tarih..Hiç sevmiyordum ama aştım çok şükür kpss de en azından iyi net yapabilmiştim.. Ama şimdi sorsan tek kelime bel ki de çok hatırlamam
Oh ne güzel ya yardıma gelem mi alışverişi de bi severim ki :)
Günaydın canımmm ben iyiyimmm valla sizlerle güne kötü başlamak zor :) sEn nasılsın?
cnm ama gece uykularım berbat yaaaaa, hiç uyuyamuyorum. sen nasılsın? minişin nasıl? ya sana bişi soracam ben bugün 15+2'deyim. bu bizim 15.haftamız bitti, 16.haftamızdan gün alıyoruz demek mi?
günaydın bebegimmmmm...minişin nasıl?
benimki de koşuyor.. benim ki de 12+3 olması gerekirsen 13 tü... evet seninki 6,8 cm benimkisi 6,9 :) ense pilisi kaç çıktı senin?
günaydın canım.. iyiyiz biz ayrıca bugün mik mik günü yumoşun sancısı başladı bile.. artık doktora bile ihtiyaç duymada hissediyorumsen nasılsın beişle anlaşabiliyo musunuz
evet canım 15 bitti 16 dan gün alıyorsun demek.. bende geceleri çok dönüyorum.. bi de bacak arama minder alıyorum artık.. bazen uyandığımda yüzüstü oluyorum diye.. bi de bitmeyen gece rüyaları... uyuyamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?