Aceleleri var demekki1.5 cikti bnm,seninki?
Aceleleri var demekki1.5 cikti bnm,seninki?
ben de ilk kez dün gece yastık koydum bacağımın arasına. gece uyuyamayınca da çok huzursuz oluyorum. umarım yakında düzene girer bu uyku olayı yaaaaaa
benim 1.2 ense pilisi,beta hcg de 61.
0,8 çıktı canım...
benim 1.2 ense pilisi,beta hcg de 61.
aynen canım ama napalım inşallah girer diyeceğim ama... gerisini söylemeyeceğim... gündüz uykuların artar büyüdükçe...
senin beta hcg kaçtı cnm 46 gibi bişey miydi?
benim hcg 46 çıktı... evlimutlu sonucu daha almamıştır. yeni yaptırdı ya..
Ben ikili yaptirmadim zaten haftasonu da yazmistim. Ense ölcümü yaptk sadece
Ben ikili yaptirmadim zaten haftasonu da yazmistim. Ense ölcümü yaptk sadece
deniz varya İnsallah en kısa zamanda hamile olursun dogup büyütünce anlatırsın ben senin yumurtanın catladıgı gunu bilirim yavrum diye
bende bunda biliyordum bende anlatacam
anladımm ok.. unutmuşum canım yaaa...:26:
doktorum bana ense pilisi kalınlığı normalse %90 oranında her şey normal demektir demişti. için rahat olsun yani.
aynenhayır insanlar ne ara oldu anlamadım deyip hamile kalıyolar biz gününü saatini bile biliyoruz
gel cnm gelllllllllll birlikte alalım bişiler :) h.sonu da çıktım alışverişe ama bi eşofman alabildim bi de bebeğe bişiler, ha bi de bebeğimin şansına milli piyango bileti :)
aynenhayır insanlar ne ara oldu anlamadım deyip hamile kalıyolar biz gününü saatini bile biliyoruz
Zaten icim rahat olsun diye istemedim canim. Risk ciksa ne yapabilcem ki.. Hamileligimi stresle acabalarla gecircem. 3lu ve 4luyu de yaptrmayi dusunmuyorum.
bitiremedin mi hala şekerim :) naptın h.sonu?
Hakkaten ben de hiç anlamamıştım bile ne zaman gebe kaldığımı.. Çok çok düzene bile girememiştik bazı sorunlardan dolayı.. Toplasan hakiki ilişki 2-3 kere olmuştu sonra bayram tatili felan hiçbişi olmadı bi baktım gebeyim :SRabbim nasip edince ediyor sonunu ggüzel eylesin..
Ben daha bilet bilem alamadım :)
bulantı dışında iyim tatlım..Canım evet ben de çalışıyorum 2010'da atandım haritacıyım ben.. Benim de sözelden özellikle tarih..Hiç sevmiyordum ama aştım çok şükür kpss de en azından iyi net yapabilmiştim.. Ama şimdi sorsan tek kelime bel ki de çok hatırlamam
Oh ne güzel ya yardıma gelem mi alışverişi de bi severim ki :)
Günaydın canımmm ben iyiyimmm valla sizlerle güne kötü başlamak zor :) sEn nasılsın?
biraz kıskançlık var gibi başka bebeklee imrenerek bakınca sancı veriyogünaydın canım.. iyiyiz biz ayrıca bugün mik mik günü yumoşun sancısı başladı bile.. artık doktora bile ihtiyaç duymada hissediyorumsen nasılsın beişle anlaşabiliyo musunuz
biz iyiz şekerim ya siz....cnm ama gece uykularım berbat yaaaaa, hiç uyuyamuyorum. sen nasılsın? minişin nasıl? ya sana bişi soracam ben bugün 15+2'deyim. bu bizim 15.haftamız bitti, 16.haftamızdan gün alıyoruz demek mi?
günaydın bebegimmmmm...minişin nasıl?
canım burun akıntısı grip mide derken duygular yalama oldu idare ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?