Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben de ilk kez dün gece yastık koydum bacağımın arasına. gece uyuyamayınca da çok huzursuz oluyorum. umarım yakında düzene girer bu uyku olayı yaaaaaa

aynen canım ama napalım inşallah girer diyeceğim ama... gerisini söylemeyeceğim... gündüz uykuların artar büyüdükçe...

aynen hayır insanlar ne ara oldu anlamadım deyip hamile kalıyolar biz gününü saatini bile biliyoruz

Hakkaten ben de hiç anlamamıştım bile ne zaman gebe kaldığımı.. Çok çok düzene bile girememiştik bazı sorunlardan dolayı.. Toplasan hakiki ilişki 2-3 kere olmuştu sonra bayram tatili felan hiçbişi olmadı bi baktım gebeyim :SRabbim nasip edince ediyor sonunu ggüzel eylesin..

gel cnm gelllllllllll birlikte alalım bişiler :) h.sonu da çıktım alışverişe ama bi eşofman alabildim bi de bebeğe bişiler, ha bi de bebeğimin şansına milli piyango bileti :)

Ben daha bilet bilem alamadım :)

Zaten icim rahat olsun diye istemedim canim. Risk ciksa ne yapabilcem ki.. Hamileligimi stresle acabalarla gecircem. 3lu ve 4luyu de yaptrmayi dusunmuyorum.

ben de üçlüyü düşünmüyorum cnm. ama dörtlüyü bilemem, doktorumla konuşmam gerekiyor. haftaya gidecem bi daha randevuma. çabucak geçse yaaa

ovü testi yapan arkadaşlar dün test yaptım ilkten 2. çizgi soluk çıktı sonra dağıldı niye öyle oldu acaba bozuk mu

benim miniş aceleciydi herhalde hemen aldık biletimizi...bana hiçbir şey çıkmaz eşime de amorti falan çıkar ama bu kez bebeğin şansına bakalım dedik.

bulantı dışında iyim tatlım..
günaydın canım.. iyiyiz biz ayrıca bugün mik mik günü yumoşun sancısı başladı bile.. artık doktora bile ihtiyaç duymada hissediyorum sen nasılsın beişle anlaşabiliyo musunuz
biraz kıskançlık var gibi başka bebeklee imrenerek bakınca sancı veriyo
biz iyiz şekerim ya siz....
canım burun akıntısı grip mide derken duygular yalama oldu idare ediyorum

geçmiş olsun canım..dikkat et meyve ye bol bol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…