Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Zaten icim rahat olsun diye istemedim canim. Risk ciksa ne yapabilcem ki.. Hamileligimi stresle acabalarla gecircem. 3lu ve 4luyu de yaptrmayi dusunmuyorum.

ben de üçlüyü düşünmüyorum cnm. ama dörtlüyü bilemem, doktorumla konuşmam gerekiyor. haftaya gidecem bi daha randevuma. çabucak geçse yaaa

bende yaptırmayı düşünmüyorum ama.. eşim yaptıralım diyor. alt üst bi kan vereceksin.. sorun varsa baştan bilelim diyor ne bilim ya kararsız kaldım.. biliyorsunuz adamlar bizden meraklı..

Bu haftasonu gecmis de yoktu ki zaten kimse gelip yazmamis.

Buarada seb naptin canim saglik ocagi meselesini. Bugun kayit yaptiraym artik diyorum ama pek gidesm de yok

ben kayıt yaptırmıştım 8.haftada. aile hekimim babamın çok samimi arkadaşı bırakmadı ki devamlı aradı gel diye :) en az 4 kez gitmemiz gerekiyomuş 9 ay boyunca. bana 8-14-23-36. hafta demişlerdi sanırım. ama 2 hafta sonra gidecem bi daha. gitmişken dodex iğnemi de orda yaptırırım.

bitiremedin mi hala şekerim :) naptın h.sonu?
geldimmmm canımm yahu haftasonu iki gün boyunca kimse yazmamış sabah iki saatte yazmışsınız da yazmışsınız
oku oku bitmedi... dün akşam sana whatsapptan yazacaktım sonra dedim rahatsız etmeyeyimmm
nasılsın sen neden uyuyamıyorsun ki bitanem yaaaa

Bu haftasonu gecmis de yoktu ki zaten kimse gelip yazmamis.

Buarada seb naptin canim saglik ocagi meselesini. Bugun kayit yaptiraym artik diyorum ama pek gidesm de yok
mikmikçi hatun naptın cumartesiiii

hepinize günaydın kuzucuklarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bende yaptırmayı düşünmüyorum ama.. eşim yaptıralım diyor. alt üst bi kan vereceksin.. sorun varsa baştan bilelim diyor ne bilim ya kararsız kaldım.. biliyorsunuz adamlar bizden meraklı..

onu da yaptırdıktan sonra 10-15 gün stresle bekliyoruz ama. o yüzden yaptırmıcam. zaten ikili testte sorun yoksa üçlüye pek gerek yok diyolar.

bende gittim yaptırdım.. tahlil sonuçlarını mail atıyorum. gidip aşılarımı da olurum.. görürler arada bir

Zeycannn ben de öyle güzel bulantılar yaşamak istiyoruuummmmmmmmmmmm

Minikbebişimmm ben de melek olan yavrum için alırım herhalde bi tane..

ben de sana yazacaktım geçen akşam sonra aklıma kuzene gideceğin geldi. yazsaydın ya aşk olsun ne rahatsızlığı. hamileliğimden beri gece uykum berbat kuşum yaaa, hiç uyuyamıyorum.

bende gittim yaptırdım.. tahlil sonuçlarını mail atıyorum. gidip aşılarımı da olurum.. görürler arada bir

sen yine iyi mail falan atıyosun benden haberleri olmuyo aramazlarsa :)

Zeycannn ben de öyle güzel bulantılar yaşamak istiyoruuummmmmmmmmmmm

Minikbebişimmm ben de melek olan yavrum için alırım herhalde bi tane..

al cnm al şanstır bu...

ben de sana yazacaktım geçen akşam sonra aklıma kuzene gideceğin geldi. yazsaydın ya aşk olsun ne rahatsızlığı. hamileliğimden beri gece uykum berbat kuşum yaaa, hiç uyuyamıyorum.

kız benim için de sorun yok istediğin zaman yazzz...
kuzenimde fal baktı birinin eşi bana iki tane kısmet var gebelikle ilgili dedi kızlar ikiz olursa şaşırmayın hiç...

Esim de benle ayni kafadan neyseki. Zaten her kontrolde geriliyorum onu da geriyorum.
Bende ilk hamile kaldigimda hemen gitmistim sonrada arayip kurtaj oldum demk zorunda kalinca bunda iyice bekledim dogumda gitcem galiba
Oo whatsaplara da mi aktiniz kizlar bizsiz bizsizz ben napiiim psikom ayni iste mikmik de mikmik dun kocama guzeel bi temizlik yaptirdim dip kose

Arada bi gosterelim madem kendimizi :))

Kızlar meraba,
gördüm sonunda minicik bi kese rahatladim sonundaa..ancak biraz dinlenmem gerekiyormus yormussun kendini dedi dr.yarin ise gdcm ve bidahaki ptesi ye kadar evde istirahattym bisey sorcaktm kizlar aranizda proluton depot iğnesi vurduran varmi ,

gitsek ne olur gitmesek ne olur, sanki takibi onlar yapıyo...ben aile hekimime söyledim zaten gitmeyeceğimi. ama arayıp çagırıyolar işte o zaman da gitmeyince ayıp oluyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…