- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
Kızlar meraba,
gördüm sonunda minicik bi kese rahatladim sonundaa..ancak biraz dinlenmem gerekiyormus yormussun kendini dedi dr.yarin ise gdcm ve bidahaki ptesi ye kadar evde istirahattym bisey sorcaktm kizlar aranizda proluton depot iğnesi vurduran varmi ,
a.s hoşgeldin günaydın... Amin canım cümlemizin inşallah...
hbbbbbb bacım hb aminn inşşş canımmayy kıslar rüyamda bi bebiş gördüm oyy oyy diyomm bir gözleri vardı hala aklımdaa RABBİM bizede nasip edermi kiii
kız benim için de sorun yok istediğin zaman yazzz...
kuzenimde fal baktı birinin eşi bana iki tane kısmet var gebelikle ilgili dedi kızlar ikiz olursa şaşırmayın hiç...
gitsek ne olur gitmesek ne olur, sanki takibi onlar yapıyo...ben aile hekimime söyledim zaten gitmeyeceğimi. ama arayıp çagırıyolar işte o zaman da gitmeyince ayıp oluyo...
hosgeldin canım katıl aramıza akıyoruz bugun muhabbetin en dibine
Eder İnsallah bacım dua edicez sebeplere yapısıcaz dimi ama
Zeycannn ben de öyle güzel bulantılar yaşamak istiyoruuummmmmmmmmmmm
Minikbebişimmm ben de melek olan yavrum için alırım herhalde bi tane..
Ben yeni katiliyorum araniza.anne olmak istiyorm 24 kasim adet oldugum.tarihti 21aralik hasta olmam lazimdi tam umitlendim derken 23 aralik sabahi adet gordum.ne yapalim kismet degilmis birdahaki aya belki nasip.....
Ben yeni katiliyorum araniza.anne olmak istiyorm 24 kasim adet oldugum.tarihti 21aralik hasta olmam lazimdi tam umitlendim derken 23 aralik sabahi adet gordum.ne yapalim kismet degilmis birdahaki aya belki nasip.....
rabbim yaşatsın inşallah canım...sonrada ben nasıl dua etmişim dersin...
HeheheYok valla Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin o kürtajdan sonra hiçbişiden şikayet etmicem.. İnşallah ben de sizinle "ay midem çok bulanıyor kızlar" derim oy bi gün inşallah..
vllahi sana katıyorum bacımmm yetrki gebe kalalımm bnde hiç şikayt etmicemmmm
Oyle tabi canim kontrollere gidiyoruz sonucta ama gitmeynce de ariyolarmishatta yeni evlileri kayit yaptrmasa bile arayip soruyolarmis gebelik varmi diye
Ben gidip bi adet gebelik var diyip geliim bari
InsAllah isteyen herkese nasip eder Rabbim. ama insanin canini sikan tek sey bu zamana kadar duzenli adet görup tam bebek isterken böle kandirilmak:))İnsallah canım olur endişe etme kafaya takmamak lazım cunku inan kafaya taktıkça isler zorlasıyor
De mi ya... Kızlar yaaa vakit geçmiyor inan ki.. adetime sanırım 2 hafta felan var o geçecek bir de diğeri gelecek de sonra oooooooooo... Gözümde büyüyor.. O zamana inşallah hepiniz hamiş olursunuz ben de artık geriden geriden gelrim :)
Hosbulduk aminnn:)) 23 yasindayim daha ilk denememiz bu ama insan üzuluyor gene de:))bacımm hg aramızaainş tez zamanda sende annelik duygusunu yasarsın bacımm kaç yasndasın? nezamndır istiyosun bacım
bu hafta kendimi aştım, bugün benim her hafta olduğu gibi halı silme günümdü ve kendimi tutarak silmedim. sadece evi süpürdüm. yavaş yavaş kurtulacam bu takıntıdan inşallahhhhhhh, gerçi ev süpürürken bile çok zorlandım hemen yoruldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?