Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hayirli olsun canimm darisi kalp atislarina insallahh yorma kendini dikkat et.. Sorunun cevabini bilmiyorum bu arada:26:

gitsek ne olur gitmesek ne olur, sanki takibi onlar yapıyo...ben aile hekimime söyledim zaten gitmeyeceğimi. ama arayıp çagırıyolar işte o zaman da gitmeyince ayıp oluyo...

Oyle tabi canim kontrollere gidiyoruz sonucta ama gitmeynce de ariyolarmis hatta yeni evlileri kayit yaptrmasa bile arayip soruyolarmis gebelik varmi diye

Ben gidip bi adet gebelik var diyip geliim bari

Ben yeni katiliyorum araniza.anne olmak istiyorm 24 kasim adet oldugum.tarihti 21aralik hasta olmam lazimdi tam umitlendim derken 23 aralik sabahi adet gordum.ne yapalim kismet degilmis birdahaki aya belki nasip.....

Ben yeni katiliyorum araniza.anne olmak istiyorm 24 kasim adet oldugum.tarihti 21aralik hasta olmam lazimdi tam umitlendim derken 23 aralik sabahi adet gordum.ne yapalim kismet degilmis birdahaki aya belki nasip.....

İnsallah canım olur endişe etme kafaya takmamak lazım cunku inan kafaya taktıkça isler zorlasıyor

bacımm hg aramızaa inş tez zamanda sende annelik duygusunu yasarsın bacımm kaç yasndasın? nezamndır istiyosun bacım

rabbim yaşatsın inşallah canım...sonrada ben nasıl dua etmişim dersin...

Hehehe Yok valla Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin o kürtajdan sonra hiçbişiden şikayet etmicem.. İnşallah ben de sizinle "ay midem çok bulanıyor kızlar" derim oy bi gün inşallah..

Hehehe Yok valla Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin o kürtajdan sonra hiçbişiden şikayet etmicem.. İnşallah ben de sizinle "ay midem çok bulanıyor kızlar" derim oy bi gün inşallah..

vllahi sana katıyorum bacımmm yetrki gebe kalalımm bnde hiç şikayt etmicemmmm

vllahi sana katıyorum bacımmm yetrki gebe kalalımm bnde hiç şikayt etmicemmmm

De mi ya... Kızlar yaaa vakit geçmiyor inan ki.. adetime sanırım 2 hafta felan var o geçecek bir de diğeri gelecek de sonra oooooooooo... Gözümde büyüyor.. O zamana inşallah hepiniz hamiş olursunuz ben de artık geriden geriden gelrim :)

Oyle tabi canim kontrollere gidiyoruz sonucta ama gitmeynce de ariyolarmis hatta yeni evlileri kayit yaptrmasa bile arayip soruyolarmis gebelik varmi diye

Ben gidip bi adet gebelik var diyip geliim bari

git söyle bari :) bi de siz aramadınız merak ettim ben de kendim geleyim dedim dersin :)

kıss bacımmmmmmmmmmm sinir etme beniii gelcekk gelecekk ALLAHIN izniylee bebişlerimz gelcek gör bakk 2014 de bu topk hamiş kaynıyack kimse boş olmuyuacakk

bu hafta kendimi aştım, bugün benim her hafta olduğu gibi halı silme günümdü ve kendimi tutarak silmedim. sadece evi süpürdüm. yavaş yavaş kurtulacam bu takıntıdan inşallahhhhhhh, gerçi ev süpürürken bile çok zorlandım hemen yoruldum.

tebrikler... :118::118::118::13: takıntılarından kurtulma şerefine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…