Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kıss bacımmmmmmmmmmm sinir etme beniii gelcekk gelecekk ALLAHIN izniylee bebişlerimz gelcek gör bakk 2014 de bu topk hamiş kaynıyack kimse boş olmuyuacakk

Tabi ki gelecek canımm ben mecbur bekliyorum ambargo var doktor tarafından :))) 2 adet dönemi beklemem lazım... Artık önden sizleri alalım sonra benim bebişim onlara kardeş olacak inşallahh..

git söyle bari :) bi de siz aramadınız merak ettim ben de kendim geleyim dedim dersin :)

Evet evet telefonumu da vereyim size caniniz sıkılinca ararsiniz derim)
Buarada daha gun bitmedi gece de yine halilara dokunmamis olursan sana alkis yapcam

MAŞALLAH benim bacımaaa aman dikat et bacımmm ALLAH korusun bebişini ayy bn bi hamiş olayım hiç kalkmıcamm korkarımm

Yılın annesi olmaya aday minikbebişimmm halı silmediii !! Olacak şey değil sayın medya :)))) UUuuu

Tabi ki gelecek canımm ben mecbur bekliyorum ambargo var doktor tarafından :))) 2 adet dönemi beklemem lazım... Artık önden sizleri alalım sonra benim bebişim onlara kardeş olacak inşallahh..

hee tam bacım ozamnn dua et bizlere baxcımmm sende inş tez zamnda göbüşüne alırsın bebişini inşşşş

tebrikler... :118::118::118::13: takıntılarından kurtulma şerefine..

Evet evet telefonumu da vereyim size caniniz sıkılinca ararsiniz derim)
Buarada daha gun bitmedi gece de yine halilara dokunmamis olursan sana alkis yapcam

MAŞALLAH benim bacımaaa aman dikat et bacımmm ALLAH korusun bebişini ayy bn bi hamiş olayım hiç kalkmıcamm korkarımm

valla kızlar baştan beri haklıydınız yani, bi eşim bi ben varız evde. ikimiz de dikkatli davranıyoruz temizlik konusunda. her hafta silip kendimi yormaktan başka bi işe yaramıyor. evlimutlummm gece yapamam eşim evde oluyo asla izin vermez, yarını da atlatırsam tamamdır :)))) çiçeğimmm ben de öyle diyodum hamile olunca çok yapmıcam temizlik ama dediğin gibi olmuyo yani, illa ki yapıyosun...

Hehehe Yok valla Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin o kürtajdan sonra hiçbişiden şikayet etmicem.. İnşallah ben de sizinle "ay midem çok bulanıyor kızlar" derim oy bi gün inşallah..

amin canım Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin tek temennimiz o tabiki...rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

Ohhh iyi o zamannn ) dur alkis yapiim

canımın içi vereyim numaramı sende gel whatsappa aşk olsun yahuuuu

ikizlik kadından geliyor bildiğim kadarıyla. var mı senin tarafında?
anne tarafımda var iki tane hemde bakalımbende var mı göreceğiz

oyy amanınn ikiz miii

ikiz olsa ne olur var yaaaa

Ben yeni katiliyorum araniza.anne olmak istiyorm 24 kasim adet oldugum.tarihti 21aralik hasta olmam lazimdi tam umitlendim derken 23 aralik sabahi adet gordum.ne yapalim kismet degilmis birdahaki aya belki nasip.....
hoşgeldin hayırlısı diyelim başlayalım ozaman yeni döngün sana bebeğini getirsin

Hehehe Yok valla Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin o kürtajdan sonra hiçbişiden şikayet etmicem.. İnşallah ben de sizinle "ay midem çok bulanıyor kızlar" derim oy bi gün inşallah..

periiiii az kaldı kız gün geçtikçe yaklaşıyoruz bizzz
miniğimmm bebişimmmm maşallahh amannn çık gez evde olmazsan aklına gelmez evde takılma bu süreçte...

Hosbulduk aminnn:)) 23 yasindayim daha ilk denememiz bu ama insan üzuluyor gene de:))
ayyyy daha çok gençsin hiç panik yapma daha önünde çok güzel bir hayat var... odaklanma bu konuya sakın

amin canım Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin tek temennimiz o tabiki...rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

zeycanım güzel minnoşummmmm nasılsınız bakalım

bacımm bebegini ALLAH esirgesinn ben yinede yapmam bi hamiş olayım ALLAHIN izniylee annemi cagrcammm yapmam iş miş isterse evi poh götrsünn bananee bebegim olsun yetrki temzlerin sonraaa sende dikat et ozamn bacımm ALLAHIM esirgesin yawrunuuu

Ohhh iyi o zamannn ) dur alkis yapiim

:)))) tüm alkışlar bugün bana o zaman yaşasın yuppyyyyyy :)

çıkacam cnm bugün yine...evde olmıcam zaten...

aminnnn cnm inşallahhh, Rabbim isteyen herkese hayırlı, sağlıklı, güzel evlatlar nasip etsin...

hee tam bacım ozamnn dua et bizlere baxcımmm sende inş tez zamnda göbüşüne alırsın bebişini inşşşş

Valla o kadar çok duacıyım ki bu dualarımızla olacak inşallah Rabbimin de izniyle.. Oyy sizlerin hamiş haberleriyle mutlu olup ben de o iki çizgili testi göstereceğim inşallah sizlere..

Aminnnnnnnnn canım aminnnnnnnn

:)))))))))))) valla cnm hayatımın dönüm noktası olacak bugün :))))))) inşallah sabredebilirim de silmem bu hafta

Sana bir takipçi göndermek istiyorum çabuk adresini ver kontrol etsin seni :)

periiiii az kaldı kız gün geçtikçe yaklaşıyoruz bizzz

Aman da amannn hadi bakalımmmmmmmmmmmmm

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş bacımm inşşş ben hiç cift cizgiyi görmedimm

Evett dogru söyluyorsunuz ama elinde olmuyor istee gene de cok stres yapmicam

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnn inş bacımmmmmmmmmmmmm inşşş

Allah hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin ve insallah cift cizgiyi goruncede hayirlisiyla tamamina erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…