- 9 Aralık 2013
- 2.421
- 419
- 113
- 35
Allah hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin ve insallah cift cizgiyi goruncede hayirlisiyla tamamina erdirsin
Det.. Olumsuz enerji yok.. Hep poztif enerji var.. Göreceğiz..
Aminnnn canımmm inşallah..
canımın içi vereyim numaramı sende gel whatsappa aşk olsun yahuuuu
anne tarafımda var iki tane hemde bakalımbende var mı göreceğiz
ikiz olsa ne olur var yaaaa
hoşgeldin hayırlısı diyelim başlayalım ozaman yeni döngün sana bebeğini getirsin
periiiii az kaldı kız gün geçtikçe yaklaşıyoruz bizzz
miniğimmm bebişimmmm maşallahh amannn çık gez evde olmazsan aklına gelmez evde takılma bu süreçte...
ayyyy daha çok gençsin hiç panik yapma daha önünde çok güzel bir hayat var... odaklanma bu konuya sakın
zeycanım güzel minnoşummmmm nasılsınız bakalım
tatlım çok iyim ya sen nasılsın balım....
evitttttttttttttt haklısınn bacımm EVRENEEE SESLENİYOMMMMMMMMMMMMM BEBİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ istiyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Evett.. Çekim yasasını uyguluyoruz... Evrene pozitif mesajlar ve bebekkkkkkkkkkkkkk arzusu gönderiyoruz.. Rabbimin de izniyle gelecekler inşallah :)
Valla o kadar çok duacıyım ki bu dualarımızla olacak inşallah Rabbimin de izniyle.. Oyy sizlerin hamiş haberleriyle mutlu olup ben de o iki çizgili testi göstereceğim inşallah sizlere..
Aminnnnnnnnn canım aminnnnnnnn
Sana bir takipçi göndermek istiyorum çabuk adresini ver kontrol etsin seni :)
Aman da amannn hadi bakalımmmmmmmmmmmmm
silersem itiraf ederim bebeğim :)))))
innnnnnnnnnnnnnnnnnşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş bacımm inşş cümlemzz inşşş kıslarr bna dua edermisnzz yarın hsy gidecemmm klomen hapım biti yarın gel demişlerdi dularınıza ihtiyacım varr :18:
Canım ya... Rabbim o güzel yüreğinden ne geçiyorsa o güzel iyi haberleri almanı nasip etsin...
iTİRAF EDERSEN GEÇ KALMIŞ OLURUZ CANIM yani takipçi derken teşebbüsünü engelleyecek :)
oyyyyyyy bacımaa oyy ALLAH razı olsunn bacımm saol aminn inşş bakalım yarn 9 da orda olcamm inş dedigin gibi güzel haberlerle dönerim bacımm ALLAH razı olsun balımmm
:))) bak doğru diyosun, birinin bana engel olması lazım. yoksa halı halı diye kafayı yicem ben :) ama bugün sadece mutfağı topladım bi de ev süpürdüm öyleeeeeeee oturuyorum toz bile almadım :)
:))) bak doğru diyosun, birinin bana engel olması lazım. yoksa halı halı diye kafayı yicem ben :) ama bugün sadece mutfağı topladım bi de ev süpürdüm öyleeeeeeee oturuyorum toz bile almadım :)
Allah senden de razı olsun canım.. Yüreklerimiz temiz Rabbimiz çok şükür dualarımızı kabul eder inşallah..
Oh yeter.. Fazla bile yapmışsın.. Bugün keyfet kendi kendine... Canın bişiler istiyorsa pasta börek onları yap akşama güzel bi sofra hazırla ne bilim meyve salatası yap otur tv karşısında ballandıra ballandıra ye kitap oku vs :)
Nacizane önerilerim :)
pişttt zeycanımm hgg bacımmmmmnaslsnn hamişlk nasıl gidiyo bacımmmm
dün gece tam da bu saydıklarının hepsini yaptım cnm :) pasta böreğe ara verdim ben tombik oldum, kociş de zaten tombikti daha çok kilo alıyo. akşamları meyve salatası yapıyoruz pasta börek yerine. dün sherlock holmes'in kanıt kitabını aldım ona başladım. niye dedektiflikle ilgili bişi aldığımı da anlamadım ya neyse :)
iyim tatlım sen nasılsın...iyi dielim iyi olsun...midem biraz kötü ama geçcek inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?