Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

tatlım çok iyim ya sen nasılsın balım....

evitttttttttttttt haklısınn bacımm EVRENEEE SESLENİYOMMMMMMMMMMMMM BEBİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ istiyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Evett.. Çekim yasasını uyguluyoruz... Evrene pozitif mesajlar ve bebekkkkkkkkkkkkkk arzusu gönderiyoruz.. Rabbimin de izniyle gelecekler inşallah :)

Evett.. Çekim yasasını uyguluyoruz... Evrene pozitif mesajlar ve bebekkkkkkkkkkkkkk arzusu gönderiyoruz.. Rabbimin de izniyle gelecekler inşallah :)

innnnnnnnnnnnnnnnnnşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş bacımm inşş cümlemzz inşşş kıslarr bna dua edermisnzz yarın hsy gidecemmm klomen hapım biti yarın gel demişlerdi dularınıza ihtiyacım varr :18:

silersem itiraf ederim bebeğim :)))))

Canım ya... Rabbim o güzel yüreğinden ne geçiyorsa o güzel iyi haberleri almanı nasip etsin...

Canım ya... Rabbim o güzel yüreğinden ne geçiyorsa o güzel iyi haberleri almanı nasip etsin...

oyyyyyyy bacımaa oyy ALLAH razı olsunn bacımm saol aminn inşş bakalım yarn 9 da orda olcamm inş dedigin gibi güzel haberlerle dönerim bacımm ALLAH razı olsun balımmm

iTİRAF EDERSEN GEÇ KALMIŞ OLURUZ CANIM yani takipçi derken teşebbüsünü engelleyecek :)

:))) bak doğru diyosun, birinin bana engel olması lazım. yoksa halı halı diye kafayı yicem ben :) ama bugün sadece mutfağı topladım bi de ev süpürdüm öyleeeeeeee oturuyorum toz bile almadım :)

oyyyyyyy bacımaa oyy ALLAH razı olsunn bacımm saol aminn inşş bakalım yarn 9 da orda olcamm inş dedigin gibi güzel haberlerle dönerim bacımm ALLAH razı olsun balımmm

Allah senden de razı olsun canım.. Yüreklerimiz temiz Rabbimiz çok şükür dualarımızı kabul eder inşallah..

:))) bak doğru diyosun, birinin bana engel olması lazım. yoksa halı halı diye kafayı yicem ben :) ama bugün sadece mutfağı topladım bi de ev süpürdüm öyleeeeeeee oturuyorum toz bile almadım :)

Oh yeter.. Fazla bile yapmışsın.. Bugün keyfet kendi kendine... Canın bişiler istiyorsa pasta börek onları yap akşama güzel bi sofra hazırla ne bilim meyve salatası yap otur tv karşısında ballandıra ballandıra ye kitap oku vs :)
Nacizane önerilerim :)

zaten iki kişisiniz gulum ne kadar kirleneckki ev keyfine baaaaakkk
bugun bende sadece sürekli akan burnumun temizliğiyle uğraşıyorum
(ama gerçekten fena ya yara olacak burnumda o derece yani

kıslarr bna müsade işlerim var biraz gelirim yine hapinizi öpüyorumm kimse halı falan silmeye kalkmasın haa

dün gece tam da bu saydıklarının hepsini yaptım cnm :) pasta böreğe ara verdim ben tombik oldum, kociş de zaten tombikti daha çok kilo alıyo. akşamları meyve salatası yapıyoruz pasta börek yerine. dün sherlock holmes'in kanıt kitabını aldım ona başladım. niye dedektiflikle ilgili bişi aldığımı da anlamadım ya neyse :)

Daha pozitif daha normal şeyler oku canım ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…