Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

zaten iki kişisiniz gulum ne kadar kirleneckki ev keyfine baaaaakkk
bugun bende sadece sürekli akan burnumun temizliğiyle uğraşıyorum
(ama gerçekten fena ya yara olacak burnumda o derece yani

cnm evi biz kirletmiyoruz aslında, ev kaloriferli ve kömür yanıyo. doğalgaz değil yani. kömür isi falan oluyo, bir hafta halı silmezsem simsiyah oluyolar. evdeki tüm halılarım beyaz, salondaki koltuklarım da açık renk. yatak odam da öyle yine beyaz mecburen yapıyorum yani. sana da çok geçmiş olsun. bol bol kivi yemeye çalış, portakaldan 2 kat fazla c vitamini var kivide. bi de elma, limon ve nane kaynat bir bardak suda. onu süzdürüp iç, ben 2 günde ayağa kalktım o çayla.

Bu konuya basladiktan sonra kac kisi hamile kaldi cok merak ettim:)) birde hamile kalmk icın uyguladiginiz bir yontem var miii

Daha pozitif daha normal şeyler oku canım ya :)

dün dahi çocuk yetiştirmek kitabını bitirdim. o güzeldi çok keyifliydi. sürekli kişisel gelişim ve psikoloji okuyorum. tarzımı biraz değiştireyim dedim.

Bu konuya basladiktan sonra kac kisi hamile kaldi cok merak ettim:)) birde hamile kalmk icın uyguladiginiz bir yontem var miii

cnm ilk sayfada liste var, ordaki herkes bu topikte hamiş kaldı ben de dahil :)

Hmm okurken etkilenmiyorsan iyi canım... Ben fazla etkileniyorum.. Kitap okurken gömülüyorum bu dünyadan kısa süreliğine uzaklaşıyorum sanki öyle zevkli okuyorum :))))

Hmm okurken etkilenmiyorsan iyi canım... Ben fazla etkileniyorum.. Kitap okurken gömülüyorum bu dünyadan kısa süreliğine uzaklaşıyorum sanki öyle zevkli okuyorum :))))

o süpper, adaptasyonun yüksek demek ki. ben kişisel gelişim ve psikolojiyi zevkle okuyorum, yeni şeyler öğrenmek için, birikimimi artırmak için onun dışındakileri zaman geçirmek için okuyorum. severim ama dedektiflik hikayelerini, olayları çözmeye çalışmayı falan. kanıt diye bi dizi vardı kanal d'de. benim favorimdi mesela hiç kaçırmazdım.

haklısın canım...rabbim herkese yaşatsın canım...daha henüz bişi anlamıyorum ama hareketlenince sanırım duygularım daha çok değişcek...

ben dün hareketini hissettim teyzesi, böyle kapıya pat diye vurup kaçma var ya onun gibi bişeydi, çok tatlıydıııııı heyecanlandırdı beni. darısı başına. asıl o hareketlerden sonra anlıyosun hamişliğini.

Ben de öyle kitapları çok okudum :) Ama akşamları okuyamadığım bile olmuştu yani.. Bi "kızıl nehir" di sanırım ya da "kızıl nehirler" bir de "gözlerini sımsıkı kapat" diye duymuşsundur o kitap çok güzeldi :)

cnm o kitapları duydum da okumadım. ben roman okuyamıyorum ya çok sıkılıyorum. bu huyumdan vazgeçip her türü okuyabilmek için başladım bu tarz kitaplara. hadi hayırlısı ya psikopat olacam ya da alim :)))))))

Anladım canım.. Psikopat olmazsın ya alim olursun bence :) Kitap okumak çok güzel bir alışkanlık.. Ben ortaokuldan beri okuduğum kitaplarıma kitaplık aldım odamın bi duvarını kaplar yakında :) Bi ara manyak gibi okuyordum abartıyordum şu an normal düzeye indim :)

Selam kızlarr nasılsınız? iyi haftalar herkese
Bu hafta yeni hamiş haberleri gelsin inşallah

kitaplar yeni ufuklar açıyo yaa, sanki başka bi dünyaya geçiş yapıyosun. bişi oluyo acaba ben olsam burda ne yapardım sorusunu kendine sorman bile kendini tanımaya yönelik bi çaba oluyo. ben de kitaplarımın bi kısmını getirdim annemin evinden hepsini alamadım. şimdi oturma odama niş yaptırıp koyacam tüm kitaplarımı. niş çok güzel oluyo ben girişe yaptırdım gelen harikaa diyo...

Selam kızlarr nasılsınız? iyi haftalar herkese
Bu hafta yeni hamiş haberleri gelsin inşallah

Canım iyiyim ben kendi adıma.. Sen nasılsın? Yarın hematoloji bölümüne gidicem sabah erkenden gidicem inşallah sıra bulabilirim.. Heyecanlandım bir an sanki inşallah bir sıkıntı çıkmaz.. Çıkarsa da çok üzülmicem en azından kürtajımın sebebini öğrenmiş olacağım..

kesinlikle çok güzel bi duygudur...bende öle düşünüyorum şuan ki bence faso fiso işte o zaman tadını alıcam....

Ne kadar güzel canım benim şuanlık kendi evim olmadığı için öyle çok bişi yaptırmak istemiyorum.. İnşallah Rabbim nasip ederse ev alırsak istedğim gibi yaptırabilirim..

Baya varmis masAllah Rabbim olmayanlarada nasip etsin benmki kaldi artik 19 ocak:)) daha cok var yaaaa

Ben de iyiyim canım, az önce arabamızı sattık, o yüzden içim biraz buruk
Hadi hayırlısı inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım benim. Bizim durum çok garip yaa, tahlillerde bi problem çıksa bi dert çıkmasa bi dert... Ben mesela bi problem çıkmasaydı acaba neden neden diye daha çok kafayı yerdim. Problem çıkınca sanki daha çok rahatladım gibi, tövbe tövbe deli miyim neyim Ama sanki şuan en azından sorunu ve çözümünü biliyorum ve o yüzden heralde biraz daha rahatım..
İnşallah iyi olur herşey hepimiz için

Canım.. Neden sattığınızı bilmiyorum ama gerektiği içindir eminim.. Bu yüzden buruk olma takma kafana.. Evet ben de o haldeyim.. Çıkmazsa sevinicem herşey normal diye ama içimde bir korku hep olacak.. Çıkarsa da endişeli olurum ama içim rahat olacak.. Ne çelişki :))

Kısmetse yenisini alıcaz canım, ama o kadar alışmıştım ki, çok anılarımız var o arabayla, o yüzden içim buruk... Allah hayırlısını nasip etsin herşeyin tabi.
Ya rahatım dedim ama tabiki de endişelerim çok. Yani iğne olucam diye illaki aynı şeyleri yaşamayacağım demek olmuyor. İğneye rağmen düşük yapanlar da var. İnşallah Rabbim bir daha yaşatmaz o günleri, kimseye tabiki...
Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin, hayırlısıyla inşallah....
Hava kaç derece bugün orda üşüyünce aklıma sen geliyorsun ve kendimi teselli ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…