Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Gunayyddiiiinnnn oglen olmus ben yeni kalkiyorum kendimede inanamadim :-D

Canım sabah servis beklerken telefonumun hava durumunu güncelledim -25 derece gösteriyordu.. Nasıl oluyıor biliyor musun atkım ağzımda nefes alıp veriyorum ya buhardan sıvı tanecikleri oluşur hani onlar saçıma da değiyor saçım kaskatı oluyor resmen ince buz tabakası :) Atkım desen üzerinde minik minik tanecikler Çok ilginç ya

tatlım çok iyim ya sen nasılsın balım....
bende iyiyim canımmmm

Bu konuya basladiktan sonra kac kisi hamile kaldi cok merak ettim:)) birde hamile kalmk icın uyguladiginiz bir yontem var miii
canım ağustostan beri bir çoğumuz burdayız... ağustos eylül ekim kasım aralık derken arada hamile kaldık bebeklerimizi kaybettik, kimyasal yaşayan arkadaşlarımız oldu aramızda çok büyük bir aileyiz biz... uzun zamandır burdayızzz

Selam kızlarr nasılsınız? iyi haftalar herkese
Bu hafta yeni hamiş haberleri gelsin inşallah

selam canım nasılsın
Evet öyle.. Gün sayıyorum şimdi.. İnşallah gecikmez regl dönemim de 15 güne kadar adet olurum... Kürtaj sonrası ya benim bi de sıkıntısız adet ollurum inşallah.. El mahkum bekliyoruz napalım..
canım ilk adetin biraz geç olabilir.... sıkıntı yapma sakın benimki 40 günde oldu biliyorsun...

canım ilk adetin biraz geç olabilir.... sıkıntı yapma sakın benimki 40 günde oldu biliyorsun...

Biliyorum canım evet.. Benim adet dönlüm zaten 34 günde bir oluyordum.. Onun da etkisi olabilir mi yani 40 günden daha da geç olabilir miyim? 2 aralık kürtaj günümdü.. 40 gün sayarsam herhalde 10 ocak gibi olurum inşallah..

inşallah kuzucum hiç gecikmez ama benim 30 31 günde bir olur bazende 28... kürtajdan sonra ilk adetim 40. günde oldu... kürtajdan bir kaç gün sonra kanama şeklinde lekelenmelerim olmuştu ama 10 gün falan sürmüştü amaaaa benim poliplerim vardı... poliplerimde kürtajla gitti çok şükürrr

Valla ne bilim.. Benim kürtajdan sonra 10 gün kanamam oldu 10 günü yoğundu baya 2-3 günde çok hafif geldi bitti.. Şu an da öyle bir sıkıntım yok şükür.. Sadece beklicem işte canım.. Bir sıkıntı olmadan vakit geçseydi bi gebe kalabilseyd.m..

ya hafta sonundan beri kimsecikler yok burda herkez nereye gitti böyle başka topik mi buldunuzz kızlarrr ben burada hamiş olacammm buraya gelin hemencikkkk

Gecmis olsun canim bende 25 ekimde kurtaj oldum bana doktorum kurtaj kanamasi bittikten 30 gun sonra adet olursun dedi kurtaj oldugum gune gore 45. Gun ama kanama bittiktem sonra 31. Gun adet oldum simdi 2. Adeti bekliyorum sen de 1 hafta bile gec olsa merak etme kurtajdan sonra ilk ay yumurtlama gec olurmus

nefesimmmmmmmm tüpçülerin kralına gidecek nefesimmm

nasılsınnnnn

Kukulogummm .canimmm.
Iyiyim bebisimm h.sonu nu da bitirdik.
Gezdim tozdum disime dolgu yaptirdim, sacimi boyattimm.
Ay ne bilim bu ara bi isteksizlik geldi bana .amaan bosver modundayim niyeyse.
Sen nasilsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…