Tünaydın diyelim en iyisi tatlımmmGunayyddiiiinnnn oglen olmus ben yeni kalkiyorum kendimede inanamadim :-D
Kısmetse yenisini alıcaz canım, ama o kadar alışmıştım ki, çok anılarımız var o arabayla, o yüzden içim buruk... Allah hayırlısını nasip etsin herşeyin tabi.
Ya rahatım dedim ama tabiki de endişelerim çok. Yani iğne olucam diye illaki aynı şeyleri yaşamayacağım demek olmuyor. İğneye rağmen düşük yapanlar da var. İnşallah Rabbim bir daha yaşatmaz o günleri, kimseye tabiki...
Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin, hayırlısıyla inşallah....
Hava kaç derece bugün ordaüşüyünce aklıma sen geliyorsun ve kendimi teselli ediyorum
Senin yine yakınmış ben iki adet dönemi beklicem canım :)
Beklemek çok zormussss
Tünaydın diyelim en iyisi tatlımmm
bende iyiyim canımmmmtatlım çok iyim ya sen nasılsın balım....
canım ağustostan beri bir çoğumuz burdayız... ağustos eylül ekim kasım aralık derken arada hamile kaldık bebeklerimizi kaybettik, kimyasal yaşayan arkadaşlarımız oldu aramızda çok büyük bir aileyiz biz... uzun zamandır burdayızzzBu konuya basladiktan sonra kac kisi hamile kaldi cok merak ettim:)) birde hamile kalmk icın uyguladiginiz bir yontem var miii
Selam kızlarr nasılsınız? iyi haftalar herkese
Bu hafta yeni hamiş haberleri gelsin inşallah
canım ilk adetin biraz geç olabilir.... sıkıntı yapma sakın benimki 40 günde oldu biliyorsun...Evet öyle.. Gün sayıyorum şimdi.. İnşallah gecikmez regl dönemim de 15 güne kadar adet olurum... Kürtaj sonrası ya benim bi de sıkıntısız adet ollurum inşallah.. El mahkum bekliyoruz napalım..
canım ilk adetin biraz geç olabilir.... sıkıntı yapma sakın benimki 40 günde oldu biliyorsun...
Biliyorum canım evet.. Benim adet dönlüm zaten 34 günde bir oluyordum.. Onun da etkisi olabilir mi yani 40 günden daha da geç olabilir miyim? 2 aralık kürtaj günümdü.. 40 gün sayarsam herhalde 10 ocak gibi olurum inşallah..
inşallah kuzucum hiç gecikmez ama benim 30 31 günde bir olur bazende 28... kürtajdan sonra ilk adetim 40. günde oldu... kürtajdan bir kaç gün sonra kanama şeklinde lekelenmelerim olmuştu ama 10 gün falan sürmüştü amaaaa benim poliplerim vardı... poliplerimde kürtajla gitti çok şükürrr
Selammmmmmmm kizlar.
Ben geldimmmm.
Nasilsinizzzzzzzzx
Selammmmmmmm kizlar.
Ben geldimmmm.
Nasilsinizzzzzzzzx
nefesimmmmmmmm tüpçülerin kralına gidecek nefesimmmSelammmmmmmm kizlar.
Ben geldimmmm.
Nasilsinizzzzzzzzx
Valla ne bilim.. Benim kürtajdan sonra 10 gün kanamam oldu 10 günü yoğundu baya 2-3 günde çok hafif geldi bitti.. Şu an da öyle bir sıkıntım yok şükür.. Sadece beklicem işte canım.. Bir sıkıntı olmadan vakit geçseydi bi gebe kalabilseyd.m..
Hoşgeldin.. İyiyizzzz.. Sen nasılsınnnn??
hoşgeldin btanem iyiyiz çok şükür sen nasılsın bakalım
nefesimmmmmmmm tüpçülerin kralına gidecek nefesimmm
nasılsınnnnn
ya hafta sonundan beri kimsecikler yok burda herkez nereye gitti böyle başka topik mi buldunuzz kızlarrr ben burada hamiş olacammm buraya gelin hemencikkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?