- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Gecmis olsun canim bende 25 ekimde kurtaj oldum bana doktorum kurtaj kanamasi bittikten 30 gun sonra adet olursun dedi kurtaj oldugum gune gore 45. Gun ama kanama bittiktem sonra 31. Gun adet oldum simdi 2. Adeti bekliyorum sen de 1 hafta bile gec olsa merak etme kurtajdan sonra ilk ay yumurtlama gec olurmus
Cok sukur iyiyim canlarim.pazartesi sendromu malumm.biraz baski var uzerimdee.
Sizler nasilsiniz.dilekcim igne vurdurdun sanirim sen hadi hayirlisi bakalim
biz iyiyiz canım seni sormalıııııpsikoooo nasılısn hayatım
bende de aynı sürekli bişeyler çıktı terslık anlamında iş de bitiremiyorum bakalımCok sukur iyiyim canlarim.pazartesi sendromu malumm.biraz baski var uzerimdee.
ewet canım iğnemi wuruldum mik mik görevim 3 gündü yerine getirdim görewimi çok güzel bi şekilde hemdeCok sukur iyiyim canlarim.pazartesi sendromu malumm.biraz baski var uzerimdee.
Burdayizz kiz sen uyanana kadar biz sabah sohbetini yaptik bitirdikogle yemegine gitmistir herkes
biz iyiyiz canım seni sormalııııı
bende de aynı sürekli bişeyler çıktı terslık anlamında iş de bitiremiyorum bakalımönüm dosya dolu çalışasım yok
Kanama bittikten 30 gün sonra mı olurmuş.. Hmm benim kanamam 12 gün felan sürdü benim biraz daha geç olabilir o zaman canım.. Zaman geçmiyor sanki ya işte ne bilim.. 2. adetimi de olsam da tekrar gebe olsam
İnsallah canim hepimizn temennisi ben de 2. Adeti bekliyorum rahimin tamamen toparlanmasini. Ayni seyleri Allah bir daha yasatmasin hic birimize
İnsallah canim hepimizn temennisi ben de 2. Adeti bekliyorum rahimin tamamen toparlanmasini. Ayni seyleri Allah bir daha yasatmasin hic birimize
ayyyy nefesimmmm bende de bir isteksizlik bir isteksizlik yok böyle bişeyyy olsa da olurrrr olmasa da moduna girdim hayır kendimden korktum bu kadar kendimi tırmalayan ben şimdi amaaaaannn diyorum iyi mi ne olacak sonumuz bakalım hayırlısıKukulogummm .canimmm.
Iyiyim bebisimm h.sonu nu da bitirdik.
Gezdim tozdum disime dolgu yaptirdim, sacimi boyattimm.
Ay ne bilim bu ara bi isteksizlik geldi bana .amaan bosver modundayim niyeyse.
Sen nasilsin canim
iyiyim tatlım bende 2 ocağı bekliyorum sabırsızlıklaaa
ewet canım iğnemi wuruldum mik mik görevim 3 gündü yerine getirdim görewimi çok güzel bi şekilde hemdeama görev olarak kabul etmiyoruz biz bunu eşime görev gibi geldi hatta kızdım bende ona yapmasaydık o zman falan dedim akşam sinirlerimi bozdu
olabilir canım doğru söyledinlilimi gördünüz mü hiç canım nasıl iyimiymiş annesinin yanında
lilim sabah cccccccccööööööööööö dedi kaçtıHaftasonu gorur gibi oldum sanki onu ama bilmiyorum:) bugun gelmedi daha
KIZLAR GÜZEL Bİ HABER ALDIM: sgndmrv adlı arkadaşım hamileymiş aşıla olmuştu ay ya....dua edin değeri artsın kızlar...
Aminnnn yaşamayalım bir daha inşallah canım... En geriden ben gelicem herhalde ya :))
Evet öyle.. Gün sayıyorum şimdi.. İnşallah gecikmez regl dönemim de 15 güne kadar adet olurum... Kürtaj sonrası ya benim bi de sıkıntısız adet ollurum inşallah.. El mahkum bekliyoruz napalım..
ainen canım herkez çalışma üzerinde yada bekliyo monbebe psikom sen ben gamzede wardı galiba bekleyen herkez çalışıyo we bekliyo inşallah bu ay hepimiz hamişiz derizzzzzzzayyyy nefesimmmm bende de bir isteksizlik bir isteksizlik yok böyle bişeyyy olsa da olurrrr olmasa da moduna girdim hayır kendimden korktum bu kadar kendimi tırmalayan ben şimdi amaaaaannn diyorum iyi mi ne olacak sonumuz bakalım hayırlısı
maşallah iyi de çalışmışsın bakalım durum ne olacak...
kızlar bu arada hepimizin bekleme ya da çalışma dönemi bu ara kimse güzel haber veremiyor bundan dolayı farkındamısnız
anladım hayatımn tamamHaftasonu gorur gibi oldum sanki onu ama bilmiyorum:) bugun gelmedi daha
oyyy ne güzel bişey yaaa bizlerede rabbim nasip etsin inşallahKIZLAR GÜZEL Bİ HABER ALDIM: sgndmrv adlı arkadaşım hamileymiş aşıla olmuştu ay ya....dua edin değeri artsın kızlar...
hayırlı günler kızlaaaar nasılsınız?
Hayatim hangimizin once hamile kalmasi onemli degil ben 3 ay once bu topigi okumaya basladiktan 10 gun sonra gebe kaldim ama ben dusuk yaparak basa dondum benden sonra hamile kalanlar su an 12 haftalar da insan uzuluyor o yuzden gec olsun ama bir daha acisini gormeyelim
InsAllahhhhh hersey gonlunce olur<3
Kanama bittikten 30 gün sonra mı olurmuş.. Hmm benim kanamam 12 gün felan sürdü benim biraz daha geç olabilir o zaman canım.. Zaman geçmiyor sanki ya işte ne bilim.. 2. adetimi de olsam da tekrar gebe olsam
İyiyiz valla yuvarlanıp gidiyoruz inşallah birgün gebeliğin verdiği kilolarla yuvarlanıp gideriz hayatta :))
ewet canım iğnemi wuruldum mik mik görevim 3 gündü yerine getirdim görewimi çok güzel bi şekilde hemdeama görev olarak kabul etmiyoruz biz bunu eşime görev gibi geldi hatta kızdım bende ona yapmasaydık o zman falan dedim akşam sinirlerimi bozdu
olabilir canım doğru söyledinlilimi gördünüz mü hiç canım nasıl iyimiymiş annesinin yanında
Bana da bisey oldu ayni senin gibi.h.sonu hoc aklima gelmedi.suan konusunca bile ammaan diyorum.ayyyy nefesimmmm bende de bir isteksizlik bir isteksizlik yok böyle bişeyyy olsa da olurrrr olmasa da moduna girdim hayır kendimden korktum bu kadar kendimi tırmalayan ben şimdi amaaaaannn diyorum iyi mi ne olacak sonumuz bakalım hayırlısı
maşallah iyi de çalışmışsın bakalım durum ne olacak...
kızlar bu arada hepimizin bekleme ya da çalışma dönemi bu ara kimse güzel haber veremiyor bundan dolayı farkındamısnız
hayırlı günler kızlaaaar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?