Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

gözü aydın olsun değeri kat kat artsın İnsallah

saolun kızlar darısı size inşallah o aşılama topiğindeydi bugün 12. ün ve değeri 19.27 çıkmış...maraşta da çok yakın arkadaşım..ay inşallah rabbi yüzüne bakar 3,5 yıllık evliydi...

2 adet dönemi beklicem ama olsun o listede adımı görünce mutlu oldum şimdi... Hadi bakalımmmmmmm herkes hamiş olsun inşallah..

bebeğim gelsin annesine surat yapacaz babamıza kesinlikle görcek o

benimde aynı kuzu yaaa.. ne olacak bu halimizzzzz

kızlar blazeee ne zamandır gelmiyor haber veren varmı

inşallah canım benim inşallah ama değeri çok düşük çıkmış inşallah yükselir böyle düşük değerler görünce korkuyorum bende ama inşallah rabbim yüzüne gülerr

Bende artik o koca ailemizden biriyim insAllah

adetıme 10 gun var ama sol kasıgımdakı batma yuzunde acaba diyorum? belim de ağrıyo. bacaklarım da

KIZLAR GÜZEL Bİ HABER ALDIM: sgndmrv adlı arkadaşım hamileymiş aşıla olmuştu ay ya....dua edin değeri artsın kızlar...

Hayirli olsun cnm arkadasina.ins.saglikla kucagina alir
hayırlı günler kızlaaaar nasılsınız?

Hosgeldin canim.nasilsinizzz minnosunlaa.

bebeğim gelsin annesine surat yapacaz babamıza kesinlikle görcek o

Surum surum surundur kizz walla.bende oylee yapcam

benimde aynı kuzu yaaa.. ne olacak bu halimizzzzz

kızlar blazeee ne zamandır gelmiyor haber veren varmı

Way halimize kukulogumm.
Blaze gozukmuyor evet

Hayirli olsun cnm arkadasina.ins.saglikla kucagina alir

Hosgeldin canim.nasilsinizzz minnosunlaa.

Surum surum surundur kizz walla.bende oylee yapcam

Way halimize kukulogumm.
Blaze gozukmuyor evet

baba olmak çok istiyo biliyorum ama banada neden olmuyo falan kesinlikle demez hakkını yiyemem şimdi sadece dr mu değiştirsek der bi kaç kez bu ay olmazsa ara werelim kendini çok yıprattın bu düşkten sonra daha çok yıprattın diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…