ahhhh kukuşummmm dengemizi bozdu bu evlatlar gelmeden bozulduk yaşlandık yaralar aldık mahvolduk der uzatırmışımmmHayirli olsun cnm arkadasina.ins.saglikla kucagina alir
Hosgeldin canim.nasilsinizzz minnosunlaa.
Surum surum surundur kizz walla.bende oylee yapcam
Way halimize kukulogumm.
Blaze gozukmuyor evet
offf düşünemiyorum walla, ben bu sabah burda -2 derecede bile kendime gelemedim, orda ölürdüm heralde:18::18::18:Canım sabah servis beklerken telefonumun hava durumunu güncelledim -25 derece gösteriyordu.. Nasıl oluyıor biliyor musun atkım ağzımda nefes alıp veriyorum ya buhardan sıvı tanecikleri oluşur hani onlar saçıma da değiyor saçım kaskatı oluyor resmen ince buz tabakası :)Atkım desen üzerinde minik minik tanecikler Çok ilginç ya
nasılsın canım, heyecan var mı?ewet canım doğru dedin tunaydınnnn
iyiyim psikocum sen nasılsın? denk gelemiyoruz ya.. sahalara indin mibende iyiyim canımmmm
canım ağustostan beri bir çoğumuz burdayız... ağustos eylül ekim kasım aralık derken arada hamile kaldık bebeklerimizi kaybettik, kimyasal yaşayan arkadaşlarımız oldu aramızda çok büyük bir aileyiz biz... uzun zamandır burdayızzz
selam canım nasılsın
canım ilk adetin biraz geç olabilir.... sıkıntı yapma sakın benimki 40 günde oldu biliyorsun...
selaaaammmm, iyilik sen nasılsın canımmm?Selammmmmmmm kizlar.
Ben geldimmmm.
Nasilsinizzzzzzzzx
İnşallah katlar değeri zeycancım, sağlıklı bir hamilelik geçirir inşallahKIZLAR GÜZEL Bİ HABER ALDIM: sgndmrv adlı arkadaşım hamileymiş aşıla olmuştu ay ya....dua edin değeri artsın kızlar...
selam topik anacım, nasılsın?hayırlı günler kızlaaaar nasılsınız?
inşallah hamişsindir canımadetıme 10 gun var ama sol kasıgımdakı batma yuzunde acaba diyorum? belim de ağrıyo. bacaklarım da
Slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldim canlaaarrrr var mi güzel haberler
Slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldim canlaaarrrr var mi güzel haberler
bu gece sahalardayım kuzucum formalar hazır ben hazırofff düşünemiyorum walla, ben bu sabah burda -2 derecede bile kendime gelemedim, orda ölürdüm heralde:18::18::18:
nasılsın canım, heyecan var mı?haftaya belli olur heralde senin durumun...
iyiyim psikocum sen nasılsın? denk gelemiyoruz ya.. sahalara indin mi
selaaaammmm, iyilik sen nasılsın canımmm?
İnşallah katlar değeri zeycancım, sağlıklı bir hamilelik geçirir inşallah
selam topik anacım, nasılsın?
inşallah hamişsindir canım
inşallah canlarım rabbim yüzüne güler bu defa...ay nasıl sevindim darısı sizlere inşallah en kısa zamanda....
offf düşünemiyorum walla, ben bu sabah burda -2 derecede bile kendime gelemedim, orda ölürdüm heralde:18::18::18:
bana kalsa 7/24 burda olurum da
inşallah btanem inşallah ben bu ay çok umutluyum senden alıyorum bu umudumuda kimyasaldan sonra hemen hamiş kalmıştın bende inaşallah öyle olurumm
offf düşünemiyorum walla, ben bu sabah burda -2 derecede bile kendime gelemedim, orda ölürdüm heralde:18::18::18:
bana kalsa 7/24 burda olurum darehineden farkım yoktu
inşallah tatlım...ama ben totem de yapmıştım pet almama ve tahvim koymuştum aynı zamanda test yapmıycam hiç demiştim...nşallah darısı sana canım....
amann nasil olsun kuzum misafir ahalisini agirladik herharde 20kisi falandik dun aksammm
amann nasil olsun kuzum misafir ahalisini agirladik herharde 20kisi falandik dun aksammmbi gun cildiricigimmmmmmmmmmmmmm
Bugunde bulantim var bisey yiyemiyorum bi halsizlik... Uf...
Sen nailsin senin nasil geçti hafta sonu ark in gelecekti
amann nasil olsun kuzum misafir ahalisini agirladik herharde 20kisi falandik dun aksammmbi gun cildiricigimmmmmmmmmmmmmm
Bugunde bulantim var bisey yiyemiyorum bi halsizlik... Uf...
Sen nailsin senin nasil geçti hafta sonu ark in gelecekti
ayy hemde nasil sikildim yoruldum eve zor attım kendimi
hb tatlimmmmmm.... Idare eder canım kv yorgunluğu var üzerimde
evli mutlum az once eltimler vardi biseyler hazırladım zorla iki lokma yedim onlara ayıp olmasın die sabah erken kalkinca bulantim oluyo bunu anladım ben..sen nasılsın
Daha cok erken cnm belirti dusunmen icin.biraz bekle bakalimadetıme 10 gun var ama sol kasıgımdakı batma yuzunde acaba diyorum? belim de ağrıyo. bacaklarım da
Hosgeldin hicranim.kv ile hasret giderdinmiSlmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldim canlaaarrrr var mi güzel haberler
Ahh benimkide cok istiyo deliriyo hatta.cocuklari zaten cok severdi.Onun adina daha cok uzuluyorum tabi.ama iste napalim tatlim.psikolojimizde bozuluyo haliyle.arada versek olana kadar rahat yok bizebaba olmak çok istiyo biliyorum ama banada neden olmuyo falan kesinlikle demez hakkını yiyemem şimdi sadece dr mu değiştirsek der bi kaç kez bu ay olmazsa ara werelim kendini çok yıprattın bu düşkten sonra daha çok yıprattın diyo
Oyle oldu aslinda...aman tupcuye de gidesim kalmadi esimin hatrina gidiyorum inan.Off ben bugun sussam iyi olurrahhhh kukuşummmm dengemizi bozdu bu evlatlar gelmeden bozulduk yaşlandık yaralar aldık mahvolduk der uzatırmışımmmyok kız bakalım neler olacakkkkk tüpçü babaya git de sen... ben ikiz patlatcam doktor ok verse gidip hemen tüp yaptırcam içime sinirler geldi
Selam cnm.iyiyim cok sukur.sende iyisin ins.Bugun ben ucustayimmofff düşünemiyorum walla, ben bu sabah burda -2 derecede bile kendime gelemedim, orda ölürdüm heralde:18::18::18:nasılsın canım, heyecan var mı?haftaya belli olur heralde senin durumun...iyiyim psikocum sen nasılsın? denk gelemiyoruz ya.. sahalara indin mi selaaaammmm, iyilik sen nasılsın canımmm?İnşallah katlar değeri zeycancım, sağlıklı bir hamilelik geçirir inşallah selam topik anacım, nasılsın?inşallah hamişsindir canım
evli mutlum az once eltimler vardi biseyler hazırladım zorla iki lokma yedim onlara ayıp olmasın die sabah erken kalkinca bulantim oluyo bunu anladım ben..sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?