Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hayirli olsun cnm arkadasina.ins.saglikla kucagina alir

Hosgeldin canim.nasilsinizzz minnosunlaa.

Surum surum surundur kizz walla.bende oylee yapcam

Way halimize kukulogumm.
Blaze gozukmuyor evet
ahhhh kukuşummmm dengemizi bozdu bu evlatlar gelmeden bozulduk yaşlandık yaralar aldık mahvolduk der uzatırmışımmm
yok kız bakalım neler olacakkkkk tüpçü babaya git de sen... ben ikiz patlatcam doktor ok verse gidip hemen tüp yaptırcam içime sinirler geldi

offf düşünemiyorum walla, ben bu sabah burda -2 derecede bile kendime gelemedim, orda ölürdüm heralde:18::18::18:

ewet canım doğru dedin tunaydınnnn
nasılsın canım, heyecan var mı? haftaya belli olur heralde senin durumun...

iyiyim psikocum sen nasılsın? denk gelemiyoruz ya.. sahalara indin mi

Selammmmmmmm kizlar.
Ben geldimmmm.
Nasilsinizzzzzzzzx
selaaaammmm, iyilik sen nasılsın canımmm?

KIZLAR GÜZEL Bİ HABER ALDIM: sgndmrv adlı arkadaşım hamileymiş aşıla olmuştu ay ya....dua edin değeri artsın kızlar...
İnşallah katlar değeri zeycancım, sağlıklı bir hamilelik geçirir inşallah

hayırlı günler kızlaaaar nasılsınız?
selam topik anacım, nasılsın?

adetıme 10 gun var ama sol kasıgımdakı batma yuzunde acaba diyorum? belim de ağrıyo. bacaklarım da
inşallah hamişsindir canım

Slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldim canlaaarrrr var mi güzel haberler

hayatımın hicranı naber napıosunnnn nasıldı haftasonu
bu gece sahalardayım kuzucum formalar hazır ben hazır

inşallah canlarım rabbim yüzüne güler bu defa...ay nasıl sevindim darısı sizlere inşallah en kısa zamanda....

inşallah btanem inşallah ben bu ay çok umutluyum senden alıyorum bu umudumuda kimyasaldan sonra hemen hamiş kalmıştın bende inaşallah öyle olurumm

inşallah tatlım darısı sana bu güzel duyguların...

inşallah btanem inşallah ben bu ay çok umutluyum senden alıyorum bu umudumuda kimyasaldan sonra hemen hamiş kalmıştın bende inaşallah öyle olurumm

inşallah tatlım...ama ben totem de yapmıştım pet almama ve tahvim koymuştum aynı zamanda test yapmıycam hiç demiştim...nşallah darısı sana canım....

2 ocak hayatım 2 ocak günü belli olacak Allahımın izniyle inşallah kimseye söylemedim 2 ocakta teste gideceğimi eşime bile anneme falanda söylemedim inşallah olucakk

inşallah tatlım...ama ben totem de yapmıştım pet almama ve tahvim koymuştum aynı zamanda test yapmıycam hiç demiştim...nşallah darısı sana canım....

test bende yapmam canım pet ewde wardı düşükten snra almıştım kocaman ama bide çocuk bezi almıştım yeni doğan onuda bebeime kulanmaya nasip olur inşallah içinden ben kullandım ama kanamam warken çok olduğu için

amann nasil olsun kuzum misafir ahalisini agirladik herharde 20kisi falandik dun aksammm bi gun cildiricigimmmmmmmmmmmmmm
Bugunde bulantim var bisey yiyemiyorum bi halsizlik... Uf...

Sen nailsin senin nasil geçti hafta sonu ark in gelecekti

giçranım canım hoş geldin nasılsın

KIZLARRR selammmm
birkaç gündür yoktum, yaw bu evin işleri bitmiyoki azcık oturalım geçen hafta çok yoğundum 2 gün altın günlerindeydim kısırlar, börekler poğaçalar götürdük vallahi mideye bebişede kan can oldu perşembe günü kontrolüm vardı teyzeleri bebişi bir görseniz nasıl büyümüş..ama bizimki rahatına çok düşkündü ultrasona girdiğimde uyuyodu dr. ense kalnlığını ölçecek hareket etmiyor.aç mı geldin dedi hayır dedim sonra sağına dön dedi kollarını kaldırdı öksür dedi ayaklarını kaldırdı, popoyu kaldırıp indirdi ama kafayı hiççç oynatmıyor soluma döndüm azcık kafayı çevirdi ve nihayet ense kalnlığı ölçüldü..boyu 6 cm civarı ense kalınlığı normal çıktı 12+2 deydik perşembe günü ikili test için kan verdik ve kan uyuşmazlığı için test yapılacak bu hafta alıcam sonucu inşalllah temiz çıkar..ikizimizin kesesi duruyor ama maalesef yaşamıyor bir süpriz olur diye gitmiştim..rüyalarıma giriyordu hep 2 bebek görüyodum rüyamda, Rabbim yaşayan bebeğime sağlık versin 6 ay sonra sağ salim kucağıma alayım başka bişey istemiyom..bizden haberler böyle şeker teyzeler sizler naptınız yeni hamişler varmı, hadi yılbaşına az kaldı yeni yıla inşalllaahhhhh göbişlerinizde bebeklerinizle girersiniz...

adetıme 10 gun var ama sol kasıgımdakı batma yuzunde acaba diyorum? belim de ağrıyo. bacaklarım da
Daha cok erken cnm belirti dusunmen icin.biraz bekle bakalim
Slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldim canlaaarrrr var mi güzel haberler
Hosgeldin hicranim.kv ile hasret giderdinmi Ahh benimkide cok istiyo deliriyo hatta.cocuklari zaten cok severdi.Onun adina daha cok uzuluyorum tabi.ama iste napalim tatlim.psikolojimizde bozuluyo haliyle.arada versek olana kadar rahat yok bize Oyle oldu aslinda...aman tupcuye de gidesim kalmadi esimin hatrina gidiyorum inan.Off ben bugun sussam iyi olurr Selam cnm.iyiyim cok sukur.sende iyisin ins.Bugun ben ucustayimm

evli mutlum az once eltimler vardi biseyler hazırladım zorla iki lokma yedim onlara ayıp olmasın die sabah erken kalkinca bulantim oluyo bunu anladım ben..sen nasılsın

Ye tabikiii ya. Bak bende sabah cikardim cok kotu. Azcik yattim sonra yedim hemen bseyler. Baska turlu ayakta duramayizz canim yasasin yemek yemekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…