Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hb tatlimmmmmm.... Idare eder canım kv yorgunluğu var üzerimde
Allah kolaylık wersin hayatım walla kayınwalideyle

bende en çok ona üzülüyorum aslında canım

hayatımın hicranı naber napıosunnnn nasıldı haftasonu

bu gece sahalardayım kuzucum formalar hazır ben hazır
hadi bakalım hayırlısı
biz son 3 günü değerlendiremedik, hiç fırsat olmadı... inşallah bişey kaçırmamışızdır.. zaten bata 9 gün kaldı artık:26:

inşallah tatlım darısı sana bu güzel duyguların...
inşallah canım, dünyanın en özel ve gerçekten en güzel duygusu bence. Tarifi yok inşallah tez vakitte tekrar yaşarım...

2 ocak hayatım 2 ocak günü belli olacak Allahımın izniyle inşallah kimseye söylemedim 2 ocakta teste gideceğimi eşime bile anneme falanda söylemedim inşallah olucakk
söylemem söyleme, süpriz olsun walla elimde olsa ben de eşime söylemicem ama, maalesef Benim de 1 ocak Bat, bakalımne olaca

amann nasil olsun kuzum misafir ahalisini agirladik herharde 20kisi falandik dun aksammm bi gun cildiricigimmmmmmmmmmmmmm
Bugunde bulantim var bisey yiyemiyorum bi halsizlik... Uf...

Sen nailsin senin nasil geçti hafta sonu ark in gelecekti
hicrannn nasılsın tatlımmm? o kadar kalabalık misafiri nasıl ağırladın kız bu halinle?

Kiz sen yine mi bisey yemiyosunnnnnnn
canımcım nasılsın bakalım?

canım gözün aydın bu arada sen onları anlatırken benim gözümün önünden geçti benim kontrolüm var benim de ama 3 hafta demişti ne zaman gittim onu hatırlayamadım ay....11. haftaya denk geliyo test yapıcam dedi ama...:44::44::44::44:

İyiyim deryacim,buyumeye devam ediyoruzz 10haftayi gecince korkularimi buyuk olcude atlattim,ondan once yuregim agzmdaydi hep. En son ultrasonda da minyatur bi insan gorunce ohh cektim. İnsallah sende bu ay yakalarsin senin sipayii

canım hosgeldin ve gozunaydın dr. kontrolün iyi geçmiş insan bebisini görünce ayakları kesiliyor günlerce dimi

İkimizin bir gun ara ile ayyy cok heycanli yeni yila insallah miniklerimizle gireriz

senin bulantı gün içinde de oluyor mu tatlım.... Yaa ben birde afedersin feci kabiz olmusum kaç gündür çıkamıyordum wc ye karnima agrilar giriyo uff bu ara pek iyi değilim ben

Gun icindeki bulantilar azaldi en azindan kusmuyorum yani :) ama sabah devam
Bi de ben folik asiti biraktim iki farkli hapa basladim onlardan biri de bulanti yapiyor bunye alisana kadar cekcez biraz

Kabiz icin de gecen birine de demistim sikayetim yok diye ben denemedim ama ise yariyomus. Bi ayvayi 4e bolup cekirdegyle beraber kaynayan suya atiyosun bi dk falan kaynatiyosun cok degil. Sonra hem ayvayi yiyosun hem de o suyu iciyosun kabiza iyi geliyomus. Bi kac gun yap bakalim rahatlarsn insallah

yaa ne demezsinnn öyle bi hasret giderdik ki sorma :120:

Sen nasilsin kuzum bi umutsuzluk sarmış seni

Sarilip opseydin sapur supurr
Ayy soylerken bile kotu geliyiooooo amaannn
Umutsuzluk degilde isteksizlik var cnm.h.sonuda oyle ruh gibiydimm.amaan napim hesabi umursamaz oldum.
Ay ne bliem belki bikac gunlugune bu havaya girmisimdir

listemizz şahane ollmuuuşşşşş..... :116:

masalah canim rabbim bu yawruna uzun omurler versin..... Bebisini gördüm kuzucuk pek keyifli maşallah yan gelmiş yatiodu
sağol canımmm Rabbim senin minnoşunuda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

ikili test 11 ve 13 haftalar arası yapılıyor zeycancım, inşallah sende hasyırlı haberlerle dönersin..

senin bulantı gün içinde de oluyor mu tatlım.... Yaa ben birde afedersin feci kabiz olmusum kaç gündür çıkamıyordum wc ye karnima agrilar giriyo uff bu ara pek iyi değilim ben
Hicracım kabızlık bendede var ve hala devam ediyor..bulantı için az kaldı dişini sık benim yoktu ama bendede halsizlik vardı öyle böyle değil kolumu kıpırtadamıyodum 11. haftadayken rahatsızlıklarım azaldı ha birde gaz vardı patlayacak gibi oluyodum çok rahatsız ediyodu.12. haftada tamemen bu rahatsızlıklar bitiyor..kusmuyosan şükret, bir bardak sutu bile çıkaranlar var sana mide bulantısı için ilaç vermedimi doktorun en azından ilacı alınca yemekde yiyebilirsin..eğer vermediyse bidahaki kontrolünde söyle veya bekleme doktorunu ara sana ilacı söylesin

2 tane kuru inciri akşamdan suya koy sabah önce suyunu iç sonrada inciri ye birebir iyi gelio bi zamanlar yazmıştım ama atlamış olabilirsin.. kabızlık artık bizime beraber yaşıyor...

ayvayi bulantim gecerse bi deneyeyim canim sagol....

Banada dr decavit verdi acaba o mu yapio ki 10 gündür kullanıyorum

Ayva bulantiya iyi gelir kizz ben gun icinde bulandikca limonlu tuzlu ayva yiyorum decavit banada verdi de bulanti yapan kan hapi canim.bnde gece yatarken iciyorum o yuzden)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…