yaa ne demezsinnn öyle bi hasret giderdik ki sorma
Allah kolaylık wersin hayatım walla kayınwalideylehb tatlimmmmmm.... Idare eder canım kv yorgunluğu var üzerimde
Daha cok erken cnm belirti dusunmen icin.biraz bekle bakalimHosgeldin hicranim.kv ile hasret giderdinmiAhh benimkide cok istiyo deliriyo hatta.cocuklari zaten cok severdi.Onun adina daha cok uzuluyorum tabi.ama iste napalim tatlim.psikolojimizde bozuluyo haliyle.arada versek olana kadar rahat yok bizeOyle oldu aslinda...aman tupcuye de gidesim kalmadi esimin hatrina gidiyorum inan.Off ben bugun sussam iyi olurrSelam cnm.iyiyim cok sukur.sende iyisin ins.Bugun ben ucustayimm
hadi bakalım hayırlısıhayatımın hicranı naber napıosunnnn nasıldı haftasonu
bu gece sahalardayım kuzucum formalar hazır ben hazır
inşallah canım, dünyanın en özel ve gerçekten en güzel duygusu bence. Tarifi yokinşallah tatlım darısı sana bu güzel duyguların...
söylemem söyleme, süpriz olsun2 ocak hayatım 2 ocak günü belli olacak Allahımın izniyle inşallah kimseye söylemedim 2 ocakta teste gideceğimi eşime bile anneme falanda söylemedim inşallah olucakk
hicrannn nasılsın tatlımmm? o kadar kalabalık misafiri nasıl ağırladın kız bu halinle?amann nasil olsun kuzum misafir ahalisini agirladik herharde 20kisi falandik dun aksammmbi gun cildiricigimmmmmmmmmmmmmm
Bugunde bulantim var bisey yiyemiyorum bi halsizlik... Uf...
Sen nailsin senin nasil geçti hafta sonu ark in gelecekti
canımcım nasılsın bakalım?Kiz sen yine mi bisey yemiyosunnnnnnn
KIZLARRR selammmm
birkaç gündür yoktum, yaw bu evin işleri bitmiyoki azcık oturalım geçen hafta çok yoğundum 2 gün altın günlerindeydim kısırlar, börekler poğaçalar götürdük vallahi mideye bebişede kan can olduperşembe günü kontrolüm vardı teyzeleri bebişi bir görseniz nasıl büyümüş..ama bizimki rahatına çok düşkündü ultrasona girdiğimde uyuyodu dr. ense kalnlığını ölçecek hareket etmiyor.aç mı geldin dedi hayır dedim sonra sağına dön dedi kollarını kaldırdı öksür dedi ayaklarını kaldırdı, popoyu kaldırıp indirdi ama kafayı hiççç oynatmıyor soluma döndüm azcık kafayı çevirdi ve nihayet ense kalnlığı ölçüldü..boyu 6 cm civarı ense kalınlığı normal çıktı 12+2 deydik perşembe günü ikili test için kan verdik ve kan uyuşmazlığı için test yapılacak bu hafta alıcam sonucu inşalllah temiz çıkar..ikizimizin kesesi duruyor ama maalesef yaşamıyor bir süpriz olur diye gitmiştim..rüyalarıma giriyordu hep 2 bebek görüyodum rüyamda, Rabbim yaşayan bebeğime sağlık versin 6 ay sonra sağ salim kucağıma alayım başka bişey istemiyom..bizden haberler böyle şeker teyzeler sizler naptınız yeni hamişler varmı, hadi yılbaşına az kaldı yeni yıla inşalllaahhhhh göbişlerinizde bebeklerinizle girersiniz...
senin bulantı gün içinde de oluyor mu tatlım.... Yaa ben birde afedersin feci kabiz olmusum kaç gündür çıkamıyordum wc ye karnima agrilar giriyo
hadi bakalım hayırlısı
biz son 3 günü değerlendiremedik, hiç fırsat olmadı... inşallah bişey kaçırmamışızdır.. zaten bata 9 gün kaldı artık:26:
inşallah canım, dünyanın en özel ve gerçekten en güzel duygusu bence. Tarifi yokinşallah tez vakitte tekrar yaşarım...
söylemem söyleme, süpriz olsunwalla elimde olsa ben de eşime söylemicem ama, maalesef Benim de 1 ocak Bat, bakalımne olaca
hicrannn nasılsın tatlımmm? o kadar kalabalık misafiri nasıl ağırladın kız bu halinle?
canımcım nasılsın bakalım?
eltimle hallettik bi sekilde ama pestilim cikiyo her seferindee
KIZLARRR selammmm
birkaç gündür yoktum, yaw bu evin işleri bitmiyoki azcık oturalım geçen hafta çok yoğundum 2 gün altın günlerindeydim kısırlar, börekler poğaçalar götürdük vallahi mideye bebişede kan can olduperşembe günü kontrolüm vardı teyzeleri bebişi bir görseniz nasıl büyümüş..ama bizimki rahatına çok düşkündü ultrasona girdiğimde uyuyodu dr. ense kalnlığını ölçecek hareket etmiyor.aç mı geldin dedi hayır dedim sonra sağına dön dedi kollarını kaldırdı öksür dedi ayaklarını kaldırdı, popoyu kaldırıp indirdi ama kafayı hiççç oynatmıyor soluma döndüm azcık kafayı çevirdi ve nihayet ense kalnlığı ölçüldü..boyu 6 cm civarı ense kalınlığı normal çıktı 12+2 deydik perşembe günü ikili test için kan verdik ve kan uyuşmazlığı için test yapılacak bu hafta alıcam sonucu inşalllah temiz çıkar..ikizimizin kesesi duruyor ama maalesef yaşamıyor bir süpriz olur diye gitmiştim..rüyalarıma giriyordu hep 2 bebek görüyodum rüyamda, Rabbim yaşayan bebeğime sağlık versin 6 ay sonra sağ salim kucağıma alayım başka bişey istemiyom..bizden haberler böyle şeker teyzeler sizler naptınız yeni hamişler varmı, hadi yılbaşına az kaldı yeni yıla inşalllaahhhhh göbişlerinizde bebeklerinizle girersiniz...
hadi bakalım hayırlısı
biz son 3 günü değerlendiremedik, hiç fırsat olmadı... inşallah bişey kaçırmamışızdır.. zaten bata 9 gün kaldı artık:26:
inşallah canım, dünyanın en özel ve gerçekten en güzel duygusu bence. Tarifi yokinşallah tez vakitte tekrar yaşarım...
söylemem söyleme, süpriz olsunwalla elimde olsa ben de eşime söylemicem ama, maalesef Benim de 1 ocak Bat, bakalımne olaca
hicrannn nasılsın tatlımmm? o kadar kalabalık misafiri nasıl ağırladın kız bu halinle?
canımcım nasılsın bakalım?
senin bulantı gün içinde de oluyor mu tatlım.... Yaa ben birde afedersin feci kabiz olmusum kaç gündür çıkamıyordum wc ye karnima agrilar giriyouff bu ara pek iyi değilim ben
yaa ne demezsinnn öyle bi hasret giderdik ki sorma:120:
Sen nasilsin kuzum bi umutsuzluk sarmış seni
EEEEEEEEEE VARMI YENİ HABERLER
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD]BAT-DOĞUM TARİHİ[/TD]
[TD]SONUÇ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Msa84[/TD]
[TD]22.08.2014[/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Brlj[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]LoReNaaa[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Roze3507[/TD]
[TD]30. ARALIK.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bernaakdmr[/TD]
[TD]5.OCAK.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kimyacı43[/TD]
[TD]13. ARALIK.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sadiye20[/TD]
[TD]15. ARALIK.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İncitanemmmm[/TD]
[TD]8. ARALIK.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sercem89[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Havva63[/TD]
[TD]12.ARALIK.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OPRA[/TD]
[TD]8.OCAK.2014[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nutez[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dilek2912[/TD]
[TD]6.OCAK.2014[/TD]
[TD]SABIRSIZLIKLA BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dilketin[/TD]
[TD]14.OCAK,.2014[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mzlm[/TD]
[TD]27.KASIM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Egemenhalit[/TD]
[TD]11.ARALIK.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lilipit[/TD]
[TD]8. ARALIK.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İnvoice[/TD]
[TD]14.ARALIK.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Menas123456[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Blaze ash[/TD]
[TD]23.ARALIK.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Okaplan[/TD]
[TD]25.ARALIK.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tombik[/TD]
[TD]8.ARALIK.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cimcimelek[/TD]
[TD]27.08.2014[/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BJ56BHA[/TD]
[TD]15.ARALIK.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Opera[/TD]
[TD]19.ARALIK.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Psipsiko[/TD]
[TD]15. OCAK.2014[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mltmuur[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hasret4638[/TD]
[TD]16.ARALIK.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Maviss1111[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Elaaam[/TD]
[TD]........................[/TD]
[TD="align: center"]ARA VERDİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Minikbebişim[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DeryaW[/TD]
[TD]1.OCAK.2014[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pinarima[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sesszsedasz[/TD]
[TD]15.OCAK.2014[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]CECE34[/TD]
[TD]27.ARALIK.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özlemraheren[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İlayda91[/TD]
[TD]ARA VERDİ[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kelam[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze20[/TD]
[TD]8 .OCAK.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Esrarengiz86[/TD]
[TD]31.ARALIK.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sglbnt[/TD]
[TD]18.HAZİRAN.2014[/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Denizasker[/TD]
[TD]8. OCAK.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beykannesli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Azap çiçeği[/TD]
[TD]15.OCAK.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebrulimavi[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Monbebe[/TD]
[TD]5.OCAK.2014[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Perikanadı[/TD]
[TD]15.OCAK.2014[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Esmersırıne[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dörtyapraklı....[/TD]
[TD]27.07.2014[/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nefesal[/TD]
[TD]4. OCAK.2014[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeycan27[/TD]
[TD]27.TEMMUZ.2014[/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lilitiy[/TD]
[TD]10. OCAK.2014[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HİCRAN4242[/TD]
[TD]25.07.2014[/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Selinayy[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Seremcem[/TD]
[TD="align: center"]1.OCAK.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Loyalsun[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Handrake[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evlimutluu[/TD]
[TD="align: center"]02.07.2014[/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
sağol canımmm Rabbim senin minnoşunuda sağlıkla kucağına almayı nasip etsinmasalah canim rabbim bu yawruna uzun omurler versin..... Bebisini gördüm kuzucuk pek keyifli maşallah yan gelmiş yatiodu
ikili test 11 ve 13 haftalar arası yapılıyor zeycancım, inşallah sende hasyırlı haberlerle dönersin..canım gözün aydın bu arada sen onları anlatırken benim gözümün önünden geçti benim kontrolüm var benim de ama 3 hafta demişti ne zaman gittim onu hatırlayamadım ay....11. haftaya denk geliyo test yapıcam dedi ama...:44::44::44::44:
Hicracım kabızlık bendede var ve hala devam ediyor..bulantı için az kaldı dişini sık benim yoktu ama bendede halsizlik vardı öyle böyle değil kolumu kıpırtadamıyodum 11. haftadayken rahatsızlıklarım azaldı ha birde gaz vardı patlayacak gibi oluyodum çok rahatsız ediyodu.12. haftada tamemen bu rahatsızlıklar bitiyor..kusmuyosan şükret, bir bardak sutu bile çıkaranlar var sana mide bulantısı için ilaç vermedimi doktorun en azından ilacı alınca yemekde yiyebilirsin..eğer vermediyse bidahaki kontrolünde söyle veya bekleme doktorunu ara sana ilacı söylesinsenin bulantı gün içinde de oluyor mu tatlım.... Yaa ben birde afedersin feci kabiz olmusum kaç gündür çıkamıyordum wc ye karnima agrilar giriyouff bu ara pek iyi değilim ben
ayvayi bulantim gecerse bi deneyeyim canim sagol....
senin bulantı gün içinde de oluyor mu tatlım.... Yaa ben birde afedersin feci kabiz olmusum kaç gündür çıkamıyordum wc ye karnima agrilar giriyouff bu ara pek iyi değilim ben
Banada dr decavit verdi acaba o mu yapio ki 10 gündür kullanıyorum
iyyy iyice midem kalkti beaa :120: ne opmesi
Banada dr decavit verdi acaba o mu yapio ki 10 gündür kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?