Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

İyiyim deryacim,buyumeye devam ediyoruzz 10haftayi gecince korkularimi buyuk olcude atlattim,ondan once yuregim agzmdaydi hep. En son ultrasonda da minyatur bi insan gorunce ohh cektim. İnsallah sende bu ay yakalarsin senin sipayii
maşallah canım benim, büyüsün kocaman olsun inşallah
içini de ferah tut, inşallah bu sefer herşey çok güzel olacak
İnşallah yakalarım sıpamı ama nedense bu ay çok umutlu değilim yaa... Hee süpriz olursa da kabulüm tabiki

eltimle hallettik bi sekilde ama pestilim cikiyo her seferindee
zor yaa, bana hamileyken eğilip kalkmak bile, bi yumurta kırmak bile zor geliyordu walla:26:

İkimizin bir gun ara ile ayyy cok heycanli yeni yila insallah miniklerimizle gireriz
ayy bak sen böyle söyleyince içime bi sevinç bi heyecan geldi kızzz, hiç umudum yoktu ama ne biliyim bi pozitif enerji girdi içime sen böyle deyince, ayy hadi inşallah be yavrummm, Rabbim yüzümüze gülsün inşallah

Ayy ayrica o decavit kafam kadar yaaaa,zor yutuluyo valla az daha kucuk olaymis iyiymis
benim doktorum vitamin hapı vermedi kızlar, hatta sordum vitamin takviyesi verecekmisiniz diye iyi besleniyosan gerek yok dedi folik asit için ise elinde varsa bitene kadar kullan, folik asiti son adet tarihinden bu yana kullanıyorum hamilelikten önce başladım acaba devam etsemmi siz ne dersiniz kızlar.decavit ve metafor diye iki vitamin hapı var doktorum söylememesine rağmen aldım kullanıyorum

Kim umutlu degilse o buluyo zaten bebisi o ay bende adet bekliyodum toparlanmadan kalmam diyodum ama oldu iste hakkimizda hayrlisi olsun canimm

bu bulanti varken bisey yiyebilecegimj kestiremiyorum

Evet devacit cok büyük bi gun bogazima takilip hiiikkk diye giderim die korkuom

Bana ozeldei elevit verdi içmedim devletti dr ben eleviti drgistirmek istiyorum dedim aa evet onda domuz jelatini var decavit yazalım sana dedi

Canim biz uc ayi bitirdik ya doktorum bana folik asiti birakabilirsin dedi.decavit ve kan hapi verdi. Decavit iciyosan foligi birak bence zaten onun iceriginde folik asit de yaziyor.

Kim umutlu degilse o buluyo zaten bebisi o ay bende adet bekliyodum toparlanmadan kalmam diyodum ama oldu iste hakkimizda hayrlisi olsun canimm

Hayy ağzın bal yesin bee, inşallah canımcım inşallah 9 gün kaldı ama hiç bir belirti de hissetmiyorum.. Daha öncekinde 10 gün kala hissetmiştim ben:26:

Sen bulanti var diye bisey yemezsen ucarsin yakinda yavrumm :))

Benim doktorum direk onu yazdi zaten degstrmekle ugrasmadim bi de

Hayy ağzın bal yesin bee, inşallah canımcım inşallah 9 gün kaldı ama hiç bir belirti de hissetmiyorum.. Daha öncekinde 10 gün kala hissetmiştim ben:26:

Hepsi ayni olcak diye bisey yokki canim. Bende digerinde hic hissetmemistim. Bunda da artik psikolojik olarak coktugum icin hamile ruh halinden cikamadim hatta bu halden coook sikildigim icin artik hamile degilim diye konusuyodum kendmle bunu kendime ve esime ispatlamak icin bayramda piknige gittigimizde kuzenlerle ip atladim hop hop esim de sasirdi boyle bakiyo sonuc olarak ip atlarken hamileymisimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…