aynen öyle saatlerce ultrasonda izlemek istiyor insancanım hosgeldin ve gozunaydın dr. kontrolün iyi geçmiş insan bebisini görünce ayakları kesiliyor günlerce dimi
maşallah canım benim, büyüsün kocaman olsun inşallahİyiyim deryacim,buyumeye devam ediyoruzz10haftayi gecince korkularimi buyuk olcude atlattim,ondan once yuregim agzmdaydi hep. En son ultrasonda da minyatur bi insan gorunce ohh cektim. İnsallah sende bu ay yakalarsin senin sipayii
zor yaa, bana hamileyken eğilip kalkmak bile, bi yumurta kırmak bile zor geliyordu walla:26:eltimle hallettik bi sekilde ama pestilim cikiyo her seferindee
ayy bak sen böyle söyleyince içime bi sevinç bi heyecan geldi kızzz, hiç umudum yoktu ama ne biliyim bi pozitif enerji girdi içime sen böyle deyince, ayy hadi inşallah be yavrummm, Rabbim yüzümüze gülsün inşallahİkimizin bir gun ara ile ayyy cok heycanli yeni yila insallah miniklerimizle gireriz
yok hayatım benim bulantim kusmam hiç yoktu su son iki uc gündür var öncesinde hiç yoktu yeni oldu..ve öyle asiri değil sadece bisey yiyemiyorum kokulara karsi hassasim bu ara
kabiz olmadigim için atlamisim demek ki ablam.
benim doktorum vitamin hapı vermedi kızlar, hatta sordum vitamin takviyesi verecekmisiniz diye iyi besleniyosan gerek yok dedi folik asit için ise elinde varsa bitene kadar kullan, folik asiti son adet tarihinden bu yana kullanıyorum hamilelikten önce başladım acaba devam etsemmi siz ne dersiniz kızlar.decavit ve metafor diye iki vitamin hapı var doktorum söylememesine rağmen aldım kullanıyorumAyy ayrica o decavit kafam kadar yaaaa,zor yutuluyo valla az daha kucuk olaymis iyiymis
Kim umutlu degilse o buluyo zaten bebisi o aymaşallah canım benim, büyüsün kocaman olsun inşallah
içini de ferah tut, inşallah bu sefer herşey çok güzel olacak
İnşallah yakalarım sıpamı ama nedense bu ay çok umutlu değilim yaa... Hee süpriz olursa da kabulüm tabiki
zor yaa, bana hamileyken eğilip kalkmak bile, bi yumurta kırmak bile zor geliyordu walla:26:
ayy bak sen böyle söyleyince içime bi sevinç bi heyecan geldi kızzz, hiç umudum yoktu ama ne biliyim bi pozitif enerji girdi içime sen böyle deyince, ayy hadi inşallah be yavrummm, Rabbim yüzümüze gülsün inşallah
selam hoşgeldin tatlım, ben çalışıyorum, sen neler yapıyorsun?selam kızlar napıyorsunuz??? var mı yeni haberler dedikodular
bu bulanti varken bisey yiyebilecegimj kestiremiyorum
banada zor gelio da sma mecbuurrrr ne yapcan
benim doktorum vitamin hapı vermedi kızlar, hatta sordum vitamin takviyesi verecekmisiniz diye iyi besleniyosan gerek yok dedi folik asit için ise elinde varsa bitene kadar kullan, folik asiti son adet tarihinden bu yana kullanıyorum hamilelikten önce başladım acaba devam etsemmi siz ne dersiniz kızlar.decavit ve metafor diye iki vitamin hapı var doktorum söylememesine rağmen aldım kullanıyorum
selam hoşgeldin tatlım, ben çalışıyorum, sen neler yapıyorsun?
Kim umutlu degilse o buluyo zaten bebisi o aybende adet bekliyodum toparlanmadan kalmam diyodum ama oldu iste hakkimizda hayrlisi olsun canimm
Oooo dilketinimde gelmissss.hosgelmiss.Herkes yumurtluyo galiba bu ara hamis haberi alamiyozzz.Batlar genelde onumuzdeki haftaa.Sen nasilsin kuzumselam kızlar napıyorsunuz??? var mı yeni haberler dedikodular
as kuzun ben yatiyorum kv yorgunluğu ve bulantı var
bu bulanti varken bisey yiyebilecegimj kestiremiyorum
Evet devacit cok büyük bi gun bogazima takilip hiiikkk diye giderim die korkuom
Bana ozeldei elevit verdi içmedim devletti dr ben eleviti drgistirmek istiyorum dedim aa evet onda domuz jelatini var decavit yazalım sana dedi
hicrannn senin bi ıspanak yemeği tarifin vardı onu bana yazsana, hani yoğurtlu olan evde ıspanak var onu yapayım diyorum soğan doğranıyomudu onabanada zor gelio da sma mecbuurrrr ne yapcan
hımmm o zaman bırakayım, senin kontrol nasıl geçti canım ikili testi verdin miCanim biz uc ayi bitirdik ya doktorum bana folik asiti birakabilirsin dedi.decavit ve kan hapi verdi. Decavit iciyosan foligi birak bence zaten onun iceriginde folik asit de yaziyor.
Hayy ağzın bal yesin bee, inşallah canımcım inşallah9 gün kaldı ama hiç bir belirti de hissetmiyorum.. Daha öncekinde 10 gün kala hissetmiştim ben:26:
hımmm o zaman bırakayım, senin kontrol nasıl geçti canım ikili testi verdin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?