soğanı az yagda pembelesinceye kadar kavuruyoruz bi kasik salca yapiyoruz kavrulunca ince dogranmis ispanaklari katiyoruz tuz atiyoruz kapagini kapatiyoruz suyunu saliyo kendi suyuyla biraz bisiyo az su kalinca bi cay bardagi veya yarim cay bardağı ince bulgur ekliyoruz iki uc dk sonra altini kapatiyoruz bulgur sisince yemek hazır sarimsakli yogurt yapip uzerine yiyoruz
Oooo dilketinimde gelmissss.hosgelmiss.Herkes yumurtluyo galiba bu ara hamis haberi alamiyozzz.Batlar genelde onumuzdeki haftaa.Sen nasilsin kuzum
as kuzun ben yatiyorum kv yorgunluğu ve bulantı varsen nasılsın
sağol canım, hemen kalkıp yapayımsoğanı az yagda pembelesinceye kadar kavuruyoruz bi kasik salca yapiyoruz kavrulunca ince dogranmis ispanaklari katiyoruz tuz atiyoruz kapagini kapatiyoruz suyunu saliyo kendi suyuyla biraz bisiyo az su kalinca bi cay bardagi veya yarim cay bardağı ince bulgur ekliyoruz iki uc dk sonra altini kapatiyoruz bulgur sisince yemek hazır sarimsakli yogurt yapip uzerine yiyoruz
tamam canım inşaalah bu arada bat tarihi geçip haber vermeyenleri listeden siliyorum,özelden kimsenin msj ı gelmiyoor
ee senin adın varmış zaten şakacıııııı
Bu listeyi anlamadim bana da anlatirsaniz sevinirim:))
offf düşünemiyorum walla, ben bu sabah burda -2 derecede bile kendime gelemedim, orda ölürdüm heralde:18::18::18:
slm kızlar nasılsınız
Selam kızlar nasılsınız epeydir gelemedim netim yoktu .nasılsınız bakalım bir gelişme var mı ? Beni sormayın diyet yapayım derken sağlığımdan oluyordum dün bayıldımkan sekerim düşmüş
Selam hoş geldin cnm nasılsın?
hoşbulduk cnm iyiyim sen nasılsın? geçmiş olsun cnm dikkat et kendine diyetisyene gitmedin mi sen
Yok canım gitmedim gitmem mümkün degılkendi balarımda işte bit haftada bir kilo verebildim anca
hadi yavalla benim yumyum daha başlamadı moladayız biz hala haftaya güzel haberler bizi bekliyor desene :87::87: mendilleri hazırlayalım şimdiden.. ben iyiyim kuzu ya uykum var eve gitmek istiyorum. senden ne haber senin de yumyum zamanın galiba
kıyamam balım sana ya... kvden mi gelmişti senin?? çok mu yodu kuzummuuuuumide bulantın da inşallah diğer belirtilerin gibi kısa süreli olur
canım gezdim tozdum yorgunummmamann nasil olsun kuzum misafir ahalisini agirladik herharde 20kisi falandik dun aksammmbi gun cildiricigimmmmmmmmmmmmmm
Bugunde bulantim var bisey yiyemiyorum bi halsizlik... Uf...
Sen nailsin senin nasil geçti hafta sonu ark in gelecekti
canım Allah bebeğine sağlık versin ikizi ben getircem bu ayyyKIZLARRR selammmm
birkaç gündür yoktum, yaw bu evin işleri bitmiyoki azcık oturalım geçen hafta çok yoğundum 2 gün altın günlerindeydim kısırlar, börekler poğaçalar götürdük vallahi mideye bebişede kan can olduperşembe günü kontrolüm vardı teyzeleri bebişi bir görseniz nasıl büyümüş..ama bizimki rahatına çok düşkündü ultrasona girdiğimde uyuyodu dr. ense kalnlığını ölçecek hareket etmiyor.aç mı geldin dedi hayır dedim sonra sağına dön dedi kollarını kaldırdı öksür dedi ayaklarını kaldırdı, popoyu kaldırıp indirdi ama kafayı hiççç oynatmıyor soluma döndüm azcık kafayı çevirdi ve nihayet ense kalnlığı ölçüldü..boyu 6 cm civarı ense kalınlığı normal çıktı 12+2 deydik perşembe günü ikili test için kan verdik ve kan uyuşmazlığı için test yapılacak bu hafta alıcam sonucu inşalllah temiz çıkar..ikizimizin kesesi duruyor ama maalesef yaşamıyor bir süpriz olur diye gitmiştim..rüyalarıma giriyordu hep 2 bebek görüyodum rüyamda, Rabbim yaşayan bebeğime sağlık versin 6 ay sonra sağ salim kucağıma alayım başka bişey istemiyom..bizden haberler böyle şeker teyzeler sizler naptınız yeni hamişler varmı, hadi yılbaşına az kaldı yeni yıla inşalllaahhhhh göbişlerinizde bebeklerinizle girersiniz...
nefesiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmDaha cok erken cnm belirti dusunmen icin.biraz bekle bakalimHosgeldin hicranim.kv ile hasret giderdinmiAhh benimkide cok istiyo deliriyo hatta.cocuklari zaten cok severdi.Onun adina daha cok uzuluyorum tabi.ama iste napalim tatlim.psikolojimizde bozuluyo haliyle.arada versek olana kadar rahat yok bizeOyle oldu aslinda...aman tupcuye de gidesim kalmadi esimin hatrina gidiyorum inan.Off ben bugun sussam iyi olurrSelam cnm.iyiyim cok sukur.sende iyisin ins.Bugun ben ucustayimm
hadi bakalım hayırlısı
biz son 3 günü değerlendiremedik, hiç fırsat olmadı... inşallah bişey kaçırmamışızdır.. zaten bata 9 gün kaldı artık:26:
inşallah canım, dünyanın en özel ve gerçekten en güzel duygusu bence. Tarifi yokinşallah tez vakitte tekrar yaşarım...
söylemem söyleme, süpriz olsunwalla elimde olsa ben de eşime söylemicem ama, maalesef Benim de 1 ocak Bat, bakalımne olaca
hicrannn nasılsın tatlımmm? o kadar kalabalık misafiri nasıl ağırladın kız bu halinle?
canımcım nasılsın bakalım?
dilketinim sabah sana yazdım görmedin nasılsın canım kuzummmmmselam kızlar napıyorsunuz??? var mı yeni haberler dedikodular
hadi yavalla benim yumyum daha başlamadı moladayız biz hala haftaya güzel haberler bizi bekliyor desene :87::87: mendilleri hazırlayalım şimdiden.. ben iyiyim kuzu ya uykum var eve gitmek istiyorum. senden ne haber senin de yumyum zamanın galiba
kıyamam balım sana ya... kvden mi gelmişti senin?? çok mu yodu kuzummuuuuumide bulantın da inşallah diğer belirtilerin gibi kısa süreli olur
hoşbulduk cnm iyiyim sen nasılsın? geçmiş olsun cnm dikkat et kendine diyetisyene gitmedin mi sen
neden mümkün deyil cnm kocan mı izin vermiyo? :26:
Maddi yönden canım ...sigortam yok benim zaten adın doğuma zor gidiyorum birde dükkanın ikinci şubesini acıyorlar masrafları fazla o yüzden canım
cnm kaç kilosun ki :26:sana bi önerim olacak
cnm kaç kilosun ki :26:sana bi önerim olacak
canım gezdim tozdum yorgunummm
canım Allah bebeğine sağlık versin ikizi ben getircem bu ayyy
nefesiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm
az kalmış kızzzz
dilketinim sabah sana yazdım görmedin nasılsın canım kuzummmmm
bizim aynı zamanlarda beklicezzzzz
elaaaaam naber nasılsınbnada soyle bnada:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?