Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

soğanı az yagda pembelesinceye kadar kavuruyoruz bi kasik salca yapiyoruz kavrulunca ince dogranmis ispanaklari katiyoruz tuz atiyoruz kapagini kapatiyoruz suyunu saliyo kendi suyuyla biraz bisiyo az su kalinca bi cay bardagi veya yarim cay bardağı ince bulgur ekliyoruz iki uc dk sonra altini kapatiyoruz bulgur sisince yemek hazır sarimsakli yogurt yapip uzerine yiyoruz

Oooo dilketinimde gelmissss.hosgelmiss.Herkes yumurtluyo galiba bu ara hamis haberi alamiyozzz.Batlar genelde onumuzdeki haftaa.Sen nasilsin kuzum

hadi ya valla benim yumyum daha başlamadı moladayız biz hala haftaya güzel haberler bizi bekliyor desene :87::87: mendilleri hazırlayalım şimdiden.. ben iyiyim kuzu ya uykum var eve gitmek istiyorum. senden ne haber senin de yumyum zamanın galiba

as kuzun ben yatiyorum kv yorgunluğu ve bulantı var sen nasılsın

kıyamam balım sana ya... kvden mi gelmişti senin?? çok mu yodu kuzummuuuuu mide bulantın da inşallah diğer belirtilerin gibi kısa süreli olur

sağol canım, hemen kalkıp yapayım

Selam kızlar nasılsınız epeydir gelemedim netim yoktu .nasılsınız bakalım bir gelişme var mı ? Beni sormayın diyet yapayım derken sağlığımdan oluyordum dün bayıldım kan sekerim düşmüş

tamam canım inşaalah bu arada bat tarihi geçip haber vermeyenleri listeden siliyorum,özelden kimsenin msj ı gelmiyoor

Canım zaten benim bu adetten sonra olmicak ikinci adet olcak ama olsun o zaman sana yine söylerim ikinci batımı yazarsın belli olunca.. O zamandan sonra da beklicez bakalım bebiş olacak mı..

ee senin adın varmış zaten şakacıııııı

Canım valla bilmiyordum ben ilk geldim moralim bozuktu yazmayın listteye dmeiştim ya aklımda o kalmış kusuruma bakma canım valla..

Bu listeyi anlamadim bana da anlatirsaniz sevinirim:))

Topik anamız bizi listeye alıyor gebe olmayı bekleyenlerle başladı sanırım gebe olanları da güncelliyor..

offf düşünemiyorum walla, ben bu sabah burda -2 derecede bile kendime gelemedim, orda ölürdüm heralde:18::18::18:

Ben de öyle derdim karadeniz ikliminde yetiştim ama inan mecbur alışıyor insan canım :) Artık buranın güzelliklerine bakıyorum napim.. Kar manzaraları da müthiş :)

Selam hoş geldin cnm nasılsın?

hoşbulduk cnm iyiyim sen nasılsın? geçmiş olsun cnm dikkat et kendine diyetisyene gitmedin mi sen

Ins.cnm topik durgunlasti.haftaya bimba patlatanlar olursa coaariz yine.
Ay benimdw eve gidip uzanasim var cok feci.h.sonu hic dinlenemedim.taa cuma aksamdan basladik .ev degil otel bizimki.
Benim yum yum oldu bitti galiba ben gecen aydan beri ovl.testi de yapmiyorum.
Akinti vs. De yok.amaann yum yumu yakaladikta noldu.saldim ben iyicee.
Sen naotin nasil gecti h.sonun

amann nasil olsun kuzum misafir ahalisini agirladik herharde 20kisi falandik dun aksammm bi gun cildiricigimmmmmmmmmmmmmm
Bugunde bulantim var bisey yiyemiyorum bi halsizlik... Uf...

Sen nailsin senin nasil geçti hafta sonu ark in gelecekti
canım gezdim tozdum yorgunummm

canım Allah bebeğine sağlık versin ikizi ben getircem bu ayyy

nefesiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm

az kalmış kızzzz
selam kızlar napıyorsunuz??? var mı yeni haberler dedikodular
dilketinim sabah sana yazdım görmedin nasılsın canım kuzummmmm

bizim aynı zamanlarda beklicezzzzz

hoşbulduk cnm iyiyim sen nasılsın? geçmiş olsun cnm dikkat et kendine diyetisyene gitmedin mi sen

neden mümkün deyil cnm kocan mı izin vermiyo? :26:

Maddi yönden canım ...sigortam yok benim zaten adın doğuma zor gidiyorum birde dükkanın ikinci şubesini acıyorlar masrafları fazla o yüzden canım

Saldim cayira mehmet mevlam kayira mehmett....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…