Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bnada soyle bnada:26:

cnm sabah kahvalltıdan önce 1 çay bardaği ılık suyun içine biraz limon sıkıp onu her sabah içiyosun yemek lerden önce normal 1 bardak su içip ondan sonra yemek yenmeli sabah yemek akşam kahvaltı sabah yürüyüş akşam uyumadan 2 saat önce hiçbir şey yemeden uyumak ekmeği kesmek ama birden deyil hergün biraz kısılacak çips gibi aburcuburdan uzak durmak ben duramıyorum ama bunları yapın kızlar benim komşum 20 kilo verdi bu diyetle

Hicranım hiç bit şey yemeden olmaz bari bol bol meyve ye canım !!demesi kolay deme üşütünce benimde midem bulanıyor çok çekiyorum ben de !! Bbeişine besinsiz bırakma tatlım

kızlar ben geldimmm...
cuma moralim bozuktu zaten cumartesi izmire gittim ablamlara.
yegenimin doğum günü partisi vardı evde. 7 yaşında kızlar toplanmış, erkek de var 1 tane.
yaaa gürültüyü,mızmızlıkları görünce dedim ben vaz mı gecsem bu bebiş işinden

ordaki annelerin hepsi (6 anne vardı) ilk aydan haile kalmış, bana sordular 6 ay oldu denemeye başlayalı dedim, daha cok erken en az 2 sene bekle doktora gitmek için dyorlar.. dedim tok açın halinden anlamaz ki..

neyse bugün döndüm evime, bütün haftasonu yorgunlukla gecti, gece yerimi yadırgadım, kabuslar gördüm hep. o kadar az uyudum ki gözümden uyku akıyor.
akşama da okula gidicem, yazmaya fırsatım olmayabilir diye düşünüyorum.

sizler neler yaptınız? var mı yeni hamiş???

Bir arasabahackarnına sıcak sulu limon içiyordum ama üşeniyorum ondan hazırlayanıyordum ama gene başlayayım en iyisi ayyy. Negüxel 20kilo vermiş darısı basıma kaç ayda verdi bu kiloyu canım???

yeni hiç bir şey yok durağan bir dönem geçiriyoruz efenimmmmm

Kızlar biri benim yerime msa84 e mesaj atabilir mi ben telefondan giriyorum o yüzden mesaj atamıyorum bat 17 ocak şimdiden teşekkürler

iyiiym canım ben de çalışmaya çalışıyorum ne yapayım akşam oldu ama ben hala çalışma moduna sokamadım kendimi eve gitmek istiyorum yaaaaaaaaaaa:95:
üfff ben de eve gitmek istiyoruuuuuummmmm

Evet haklısın canım :26: Merakla bekliyorum bende şimdi, bakalım ne olacak, 2014'ün ilk günü bana bebişimi getirecek mi...

slm kızlar nasılsınız
selam canım, iyilik sen nasılsın?

selam canım.. çok katı mı diyetin, dikkatli ol canım ya...

öyledir ya, ben en fazla -16'yı görebildim walla

evet canım az kaldı, ama zaman geçmiyor sanki... bakalım yeni yıl hediyem gelecek mi

inşallah hayatında aldığın alacağın en güzel hediyen olsunnnn

yakın çevreden sürekli haberler alıyoruz güzel annem yaa... ne bilim insanlar artık bana garip bakıyor geldiler işte ama giderler boşverinnn

dışarıda ki insanlara kulaklarını tıka canım.. onlar her şeyi konuşuyorlar.. mesela şöyle bir örnek vereyim.. normalde benim bebek istediğimi kimse bilmiyordu.. herkes soruyor 2. yapmıyor musun diye bende doğal olarak eşim istemiyor diyordum.. şimdi yine herkes soruyor bende şakayla karışık kimseyi kırmadan.. yaptım ya diyorum.. herkes şoklarda.. ve böyle olduklarını görmek şuan ne kadar çok hoş gidiyor bir bilsen... sen şimdi herkesin dediklerini boş ver.. biz buradayız biliyorsun... Allah'ıma şükür hepinizin bir sorunu yok.. bebiş geleceği günü bekliyor bence... inşallah sende bu duyguları tadacaksın canım... sadece biraz sabır...

nefesimmmm bugün ben çok çökkünümm gel içek

Icelimm kukulogumm.
O bilem kesmez beni yaaa.cuma gunu degisiklik olur diye gittik eglenmeye.moron gibiydim ya icim gecmis benimm.
Saldim cayira mehmet mevlam kayira mehmet.bana ne bana neee

Hosgeldin operaaaa.degisiklik plmustur senin icin tabi orda da bulmusun cocuklulari.
Soylemesi kolay tabi dime sen doktora git canim bence .yumurta takibi vs. Bisey yaptir en azindan.
Yeni hamis yok henuz.kuluckaya yattik yumurtluyoz dahaa

Bir arasabahackarnına sıcak sulu limon içiyordum ama üşeniyorum ondan hazırlayanıyordum ama gene başlayayım en iyisi ayyy. Negüxel 20kilo vermiş darısı basıma kaç ayda verdi bu kiloyu canım???

cnm 4 ayda verdi cnm Sıcak su içmenin sağlık için son derece faydalı olduğunu söyleyen hekimler, zayıflamak isteyenlerin düzenli olarak her gün sıcak su içmelerini önermektedir. Sıcak su içerek kilo vermek mümkündür diye öneren diyetisyenler, bu uygulamanın sabahları aç karnına yapılmasını da önermekteler. Sabah kalkar kalkmaz ilk işiniz sıcak su içmek olsun.

Sıcak su içmek midede tokluk hissi yaratacağı için, kişi gün içinde aşırı yemek yemekten kaçınacaktır. Ayrıca sıcak su vücuttaki yağların parçalanmasına muavenet eder ve böylece bir müddet sonra vücut yağları tamamen yok olur. Fakat tek başına sıcak su içmek zayıflamak için yeterli bir davranış değildir. Aynı zamanda spor ve egzersiz yapmak, sağlıklı ve doğru beslenmek, aşırı ve yağlı yemekten kaçınmalısın cnm ama yemek yemek çok güzel ya bende enson tartıldığimda 63 kiloydum çok üzüldüm çok kilo aldım diye şimdi veremiyorum çünkü aburcuburu bırakamıyorum 1 senede 10 kilo almışım evlendiğimde 53 kilo idim

haklısın ama o kenafir bakışlı insanlardan nefret ediyorum böyle olması bizim tercihimiz gibi davranıyorlar... Allahım ne yazdıysa o olur bunu hep atlıyorlar

elaaaaam naber nasılsın
nolsun cnm utu yapyorum yemklermı yaptım bttı utu btmedı daha

oooo uygulycm bnu 1.64 boy 63kılom var ama bna fzla gelıyo sankı

haklısın ama o kenafir bakışlı insanlardan nefret ediyorum böyle olması bizim tercihimiz gibi davranıyorlar... Allahım ne yazdıysa o olur bunu hep atlıyorlar

bugün onlar öyle baksınlar.. sende bebişlerini kucağına aldığında sende onlar hııhh! yaparsın şekerim.. ikizler gelecek senden bekliyoruzz... lütfen diğer kişileri takma önemli olan sen kocan ve bebişin... gerisi boşşş.. Allah'ım en kısa zamanda göbüşüne olmadı 2 olmadı 1 tane bebiş gönderiversin inşallah...

nolsun cnm utu yapyorum yemklermı yaptım bttı utu btmedı daha

oooo uygulycm bnu 1.64 boy 63kılom var ama bna fzla gelıyo sankı
ben yarısını cumartesi yaptım yarısını bu akşam yapıcam eve gidince yemeğimde yok ne yapacağım ben yaaa

ayyy sennle aynıyız ya bız bnde evlendgmde 53dum nden aldk kı eknk asla yemm bıde bn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…