Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bana da bana da bana da

güzelll anneeemmmmm çalışmaları o yönde hızlandıracağım ben zaten akşama biraz yemek ütü sonra evli mutlu gibi kandırılcam sonra da dicem hadi sofrayı hazırla aşkım ben duşa giriyorum

Bana bu tabloyu aciklar misinz:))

nolsun cnm utu yapyorum yemklermı yaptım bttı utu btmedı daha

oooo uygulycm bnu 1.64 boy 63kılom var ama bna fzla gelıyo sankı

banada öyle geliyor cnm bende 63 kiloyum evlendiğimde 53 k,loydum ya nasıldım bilmiyorum şimdi bi türlü diyete başlıyamıyorum vermem lazım ama bebişte istiyoruz bide hamile kalırsak top gibi tommik anne olurum bu sanatcılar nasıl yapiyorlar ya

vala doğru dedin yumyums denk getirip ayakları dikip bilmem kaş saat sonra banyo yaptık da ne olduuuuuuu valla kuzum bence tedavisiz biz bişey elde edemeyeceğiz illa dökücem paraları illa gezicem doktorları h.sonu c.tesi temüzlük yaptık kocamla pazar da ablamla ikeaya gidip 1m boyunca çam ağacı vesüslerini aldım akşam da süsledim bir güzel sen de otel işlettin galiba bolbol

iyiyim psipsikommmmmmmm geçmişe hiç bakmadım balımmm görmedim ondan. ben iyiyim canım aynı be yaaaaaa sen nasılsın evet senin 15 ocaktı dimi :44:

nefesimmmm bugün ben çok çökkünümm gel içek

ben de gelcem ben de ben de!!!!!!!!!!!!!

haklısın ama o kenafir bakışlı insanlardan nefret ediyorum böyle olması bizim tercihimiz gibi davranıyorlar... Allahım ne yazdıysa o olur bunu hep atlıyorlar
Ahh bu mahluklaaarr.Ya inancinimi yitirdi bunlar bende sinir oluyorum..Esimin en buyuk yengeside kv ye sorup duruyomus tedavi gorup gormedigimi.Ya bes vakit namazindasin hersey Allahtan diyosun ya yeri gelince.Bize gelince bizden mi yanii.Kv ye de soyledim bi daha konu acarlarsa cevap verme lutfen benim dwrdim bana yetiyo ya da cevaplarini ben vericem saygimi koruyorum dedim.

Bana bu tabloyu aciklar misinz:))

canım burada hamile olan arkadaşlarımızın beklenen doğum tarihleri.. ve hamile olacak arkadaşlarımızın da adetleri bekledikleri tarih yazıyor... bizde buradan arkadaşlarımızın günlerini takip ediyoruz...

O zaman bana da 19 0cak yazar misiniz:)) galiba burada sizlerle beklemek daha cabuk gecirecek zamani :)))

bn suan dyetteym cnm kndı bldgm dyet sabh balıkcıoglu krekerı 2 adet 1dlım peynır 6 7 zeytn sekersz cay oglen yogurt 5gbı meyve 7.30da corba salata plv faln yaptgmda bn yemıyorum snra cay yannda mınıcık cıkolta snra 1 tane elma

ayyy sennle aynıyız ya bız bnde evlendgmde 53dum nden aldk kı eknk asla yemm bıde bn

evet aynıyız cnm ben bekarken biraz kilo alsam annem kızardı az ye şunu ye bunu ye diye 3.4 kilo alsam bile bir haftada verirdim şimdi veremiyorum çünkü bana dur diyen yok ama verecem kesin çıtır olacam yineeeeeeeee

tamam canım topik anasına mesaj atayım seni de eklesin.. msa84 topik anamız

Cok tesekkr ederim:) ben cok yeniyim hatta bu kadinlar klubunde de ilk gunum.. pek kullanmasini bilmiyorm siteyi yavas yavas ögrencem:)))) 19 ocak 2014 adet tarihim bekliyorum:))

hissediyorum yumoş bu ay sol tüpte büyümüş bu ay ne çörek otu ne incir hiçbişey yapmadım olursa sallamasyon olucak sizin yegen öbür aya bakarız artık hadi ben kaçar Allaha emanet olun bugün bana bi dua ederseniz sevinirim mik mik günü..

cnm sana tavsiyem salata sınırsız ye meyvede öyle suyu sürekli içmeye çalış cnm ben bekarken kahvaltıda çay yerine su içiyodum şimdi öyle yapmıyorum kocama çayda eşlik ediyorum sonra su içemiyorum haaaaa salatayı limon sıkarak ye cnm

Son düzenleme:

Aynen cnm biz kukusu gostermeden paralari sacmadan olmayacakk bu velet
Agacini da almisin hadi bakalimm baya buyukmus.ablamda isiklarini yakmis agacin girise koymus:).
Gel bacim biz icejk .bana o bile yetmezz dunyayi icime sokasim var

inşallah bu sefer olur hadi hayırlısı bakalım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…