vala doğru dedin yumyums denk getirip ayakları dikip bilmem kaş saat sonra banyo yaptık da ne olduuuuuuuvalla kuzum bence tedavisiz biz bişey elde edemeyeceğiz illa dökücem paraları illa gezicem doktorları h.sonu c.tesi temüzlük yaptık kocamla pazar da ablamla ikeaya gidip 1m boyunca çam ağacı vesüslerini aldım akşam da süsledim bir güzel sen de otel işlettin galiba bolbol
iyiyim psipsikommmmmmmm geçmişe hiç bakmadım balımmm görmedim ondan. ben iyiyim canım aynı be yaaaaaa sen nasılsınevet senin 15 ocaktı dimi :44:
ben de gelcem ben de ben de!!!!!!!!!!!!!
Ahh bu mahluklaaarr.Ya inancinimi yitirdi bunlar bende sinir oluyorum..Esimin en buyuk yengeside kv ye sorup duruyomus tedavi gorup gormedigimi.Ya bes vakit namazindasin hersey Allahtan diyosun ya yeri gelince.Bize gelince bizden mi yanii.Kv ye de soyledim bi daha konu acarlarsa cevap verme lutfen benim dwrdim bana yetiyo ya da cevaplarini ben vericem saygimi koruyorum dedim.
canımmm msa seni kaydeder...:13:O zaman bana da 19 0cak yazar misiniz:)) galiba burada sizlerle beklemek daha cabuk gecirecek zamani :)))
Cok tesekkr ederim:) ben cok yeniyim hatta bu kadinlar klubunde de ilk gunum.. pek kullanmasini bilmiyorm siteyi yavas yavas ögrencem:)))) 19 ocak 2014 adet tarihim bekliyorum:))
Kızlar biri benim yerime msa84 e mesaj atabilir mi ben telefondan giriyorum o yüzden mesaj atamıyorum bat 17 ocak şimdiden teşekkürler
slm kızlar nasılsınız
yazdıklarımı neden görmüyorsunuz
cannnnn ben bugece açılışı yaparım kızlar eve gidince bir bardak şarap iyi gelir...
boşveriyorum sanıyorum ama kendimi dinlediğimde hissettim gerçekten stresimin en büyük kaynağı bu kenafir gözlüler... gıcık oluyorum arkamdan konuşuyorlar duymuyorum sanki... biz işimize bakalım...
canımmm msa seni kaydeder...:13:
alışırsın hepimiz yardım ederiz... bir sorun olursa çekinme sorr
tamam canım görmedim.. atarım ben senin yerine..
3 Haftalık hamile olduğunu nasıl öğrendin? :)
Kan tahlili herhalde?
9 ocak batım diğeriyle değiştirmisiniz
ayvayi bulantim gecerse bi deneyeyim canim sagol....
Banada dr decavit verdi acaba o mu yapio ki 10 gündür kullanıyorum
Aynen cnm biz kukusu gostermeden paralari sacmadan olmayacakk bu velet
Agacini da almisin hadi bakalimm baya buyukmus.ablamda isiklarini yakmis agacin girise koymus:).
Gel bacim biz icejk .bana o bile yetmezz dunyayi icime sokasim var
cannnnn ben bugece açılışı yaparım kızlar eve gidince bir bardak şarap iyi gelir...
Aynen cnm biz kukusu gostermeden paralari sacmadan olmayacakk bu velet
Agacini da almisin hadi bakalimm baya buyukmus.ablamda isiklarini yakmis agacin girise koymus:).
Gel bacim biz icejk .bana o bile yetmezz dunyayi icime sokasim var
yazdıklarımı neden görmüyorsunuz
evet minicik benim ağacımmmben de yaktım ışıkları ama nereye koycam bilemedim en iyisi salon hep gözümün önünde olsun içelimmmm güzelleşelimmm iyi mi
şarap mıben yılbaşında karşılıklı şarap içmek istiyorum eşimle ama genelde tavsiye etmiyorlar. tadı çok kötüymüş sen ne diyorsun psipsikom
gamzemmmmmmmmmmmmmmBenimde acmadan olmayacak sanırım illa gitcem doktora bu isi biz beceremedik dicem illa birinin yardim etmesi gerekiyo
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum bana yardımcı olurmusunuz.eşimle çocuk istiyoruz ama allah nasip etmedi 2 senelik evliyim 8,9 aydır deniyoruz ama olmadı adet günüm bile degişmiyo yanı 26 kasım son adet tarıhım bugün adet olmam gerek ama hiç bi belirti yok sadece sag kasıgıma agrı giriyor ve bel agrısından başka birşey yok sizce hamile olabilirmiyim şüpheleniyorum... çünkü adetime 1 hafta kala karın agrısı ve gögüslerimde aşırı hassas olurdu şimdi bi belirti yok.yardımcı olun lütfen.
inşallah hayatında aldığın alacağın en güzel hediyen olsunnnn
Efendim canım psikommmmben rose severim kuzu hafif içimli güzel güzel ohhhhh miss... başka türlü çıkamayacağım zaten işin içinden biraz ağlamam lazım ki aksın gitsin...
gamzemmmmmmmmmmmmmm
batım 27 aralık ilk denememiz yasım 23 beni de ekle listeye cancağızım :)
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum bana yardımcı olurmusunuz.eşimle çocuk istiyoruz ama allah nasip etmedi 2 senelik evliyim 8,9 aydır deniyoruz ama olmadı adet günüm bile degişmiyo yanı 26 kasım son adet tarıhım bugün adet olmam gerek ama hiç bi belirti yok sadece sag kasıgıma agrı giriyor ve bel agrısından başka birşey yok sizce hamile olabilirmiyim şüpheleniyorum... çünkü adetime 1 hafta kala karın agrısı ve gögüslerimde aşırı hassas olurdu şimdi bi belirti yok.yardımcı olun lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?