Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

cannnnn ben bugece açılışı yaparım kızlar eve gidince bir bardak şarap iyi gelir...

boşveriyorum sanıyorum ama kendimi dinlediğimde hissettim gerçekten stresimin en büyük kaynağı bu kenafir gözlüler... gıcık oluyorum arkamdan konuşuyorlar duymuyorum sanki... biz işimize bakalım...
O zaman bana da 19 0cak yazar misiniz:)) galiba burada sizlerle beklemek daha cabuk gecirecek zamani :)))
canımmm msa seni kaydeder...:13:

Cok tesekkr ederim:) ben cok yeniyim hatta bu kadinlar klubunde de ilk gunum.. pek kullanmasini bilmiyorm siteyi yavas yavas ögrencem:)))) 19 ocak 2014 adet tarihim bekliyorum:))

alışırsın hepimiz yardım ederiz... bir sorun olursa çekinme sorr

Cok tesekr ederimmm:)

batım 27 aralık ilk denememiz yasım 23 beni de ekle listeye cancağızım :)

ayvayi bulantim gecerse bi deneyeyim canim sagol....

Banada dr decavit verdi acaba o mu yapio ki 10 gündür kullanıyorum

hicran canım...ben şimdi maden suyuna bol limon sıktım içtim midem bi rahta bi rahat sorma canım bide bunu dene bakalım az da olsa...sakın meyveli soda alma tamam mı maden suyu al üzerini oku tatlım...bu arada nasılsın benim mide de berbattı şimdi iyileştim...

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum bana yardımcı olurmusunuz.eşimle çocuk istiyoruz ama allah nasip etmedi 2 senelik evliyim 8,9 aydır deniyoruz ama olmadı adet günüm bile degişmiyo yanı 26 kasım son adet tarıhım bugün adet olmam gerek ama hiç bi belirti yok sadece sag kasıgıma agrı giriyor ve bel agrısından başka birşey yok sizce hamile olabilirmiyim şüpheleniyorum... çünkü adetime 1 hafta kala karın agrısı ve gögüslerimde aşırı hassas olurdu şimdi bi belirti yok.yardımcı olun lütfen.

Aynen cnm biz kukusu gostermeden paralari sacmadan olmayacakk bu velet
Agacini da almisin hadi bakalimm baya buyukmus.ablamda isiklarini yakmis agacin girise koymus:).
Gel bacim biz icejk .bana o bile yetmezz dunyayi icime sokasim var

evet minicik benim ağacımmm ben de yaktım ışıkları ama nereye koycam bilemedim en iyisi salon hep gözümün önünde olsun içelimmmm güzelleşelimmm iyi mi

cannnnn ben bugece açılışı yaparım kızlar eve gidince bir bardak şarap iyi gelir...

şarap mı ben yılbaşında karşılıklı şarap içmek istiyorum eşimle ama genelde tavsiye etmiyorlar. tadı çok kötüymüş sen ne diyorsun psipsikom

Aynen cnm biz kukusu gostermeden paralari sacmadan olmayacakk bu velet
Agacini da almisin hadi bakalimm baya buyukmus.ablamda isiklarini yakmis agacin girise koymus:).
Gel bacim biz icejk .bana o bile yetmezz dunyayi icime sokasim var

Benimde acmadan olmayacak sanırım illa gitcem doktora bu isi biz beceremedik dicem illa birinin yardim etmesi gerekiyo

ben rose severim kuzu hafif içimli güzel güzel ohhhhh miss... başka türlü çıkamayacağım zaten işin içinden biraz ağlamam lazım ki aksın gitsin...
Benimde acmadan olmayacak sanırım illa gitcem doktora bu isi biz beceremedik dicem illa birinin yardim etmesi gerekiyo
gamzemmmmmmmmmmmmmm

Belirtiler kisiye göre değişir ya belirtileri olur yada olmaz hamile olup olmadığını tesy yaparak öğrenebilirsin testte cikar

batım 27 aralık ilk denememiz yasım 23 beni de ekle listeye cancağızım :)

hoşgeldin cnm merhaba topik anamız eklerseni

cnm merhaba hoşgeldin bence bi test yaptır işalah hamilesindir

neyse kızlar ben yemek yapacağim sonra yine gelirimm byyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…