Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben rose severim kuzu hafif içimli güzel güzel ohhhhh miss... başka türlü çıkamayacağım zaten işin içinden biraz ağlamam lazım ki aksın gitsin...

gamzemmmmmmmmmmmmmm

TATLIM NEDEN BU KADAR ÜZÜYOSUN Kİ KENDİNİ RABBİM DİLERSE HERŞEY VERİR..SEN YETERKİ ŞÜKRÜ BİL AYNI ZAMANDA İÇMENİ TAVSİYE ETMİYORUM TABİKİ BU BENİM FİKRİM...ÖNCE GÜZEL Bİ GÜSÜLLEN FELAK NAS AYETL KÜRSÜ OKU..TEVBE ET VE SONRA ŞU ZİKRİ ÇEK:"rabbiyessir vela tü assır rabbi temmim bil hayır" derdimizin de dermanımızın da tek çaresi dua....sen sen güçlü psikologsun hadi toparlan ve ya sabır çek tatlım...

Benimde acmadan olmayacak sanırım illa gitcem doktora bu isi biz beceremedik dicem illa birinin yardim etmesi gerekiyo

canım olsun da yardımla olsun boşver ya kızlar rahim ağzı darlığı varmış yok antikorlar varmış anasının gözü ulan millet yumurtlamaz olur biz patır patır şimdide rahim ağzına mı takıldık arkadaş yaaaaaaaaa var da var yaniiii bakalım yaaaa ben bu ay biraz rahatım sankim valla soranlarada olur inşallah deyip geçiyorum napim öleyim mi kendimi mi asayım zorla da olmayacağına göre saldım valla bu ay hiç takmıyorum ama iyi bi doktor bulmam lazım benim de ciddi ciddi gidip baktırmam lazım ama gözüm kesmiyo yine yumoş takibi falan ne bileyim en iyisi sigara içmek

adetime 4 gün kala idrar testi yaptım ama negatif bi iki gün bekliyeyim gelmezse kan testi yaptırcam tabı nasıl bekliyeceksem
Bencede beklemek en güzeli :))
yaaaa gamze mikmik desteğine ihtiyacım var motive et beniii
ben severimmm çok içmesemde arada keyif yaparım yemek yaparken... çok canım sıkkın olduğunda sosyal içiciyimmmm

Bugun bendede bi durgunluk var garip bi şekilde ve yumyumdayim sen beni motive et hadi

bugün enerjim düşük sanırım yaptığım işler olmadı.. tekrar yaptım olmadı.. sonra bıraktım yarın yapcammm... ters gidiyor bişeylerrr amannnn sallayın takmayın beniiiii ben gelirim kendime birazdan

Ben umidimi kestim doktorsuz olmayacak bu gidişle ama o surece girmek icin kendimide hazır hissetmiyorum malesef subatta yada martta gidicem ins ozamana kadar kendisi gelir yaaa

Warda var guzelimm.ohoooooo.bunlari dusunmek bile istemiyorumm.
Buldum bi doktor gidecem ne zikkim varsa soylesin ben yoruldum.
Sende git cnm.doktordan doktora degisiyo .birinin goremedigini digeri gorebiliyo

olur mu tatlım burada hep beraberiz sen yeterki iiyi hisset kendini...üzülmece yok anştık mı bol dua var...

nefesimmmm bugün ben çok çökkünümm gel içek

noldu canım yaaaa anlaşıldı kulağına bişeyler çalındı oluyo arada öyle ama kabullenmeye başladım ben galiba bu durumu yani artık bana kısır mı diyolar beceremediler mi diyolar düşünmüyolar mı istemiyolar mı diyolar inanın bilmiyorum kimbilir neler neler diyolar olmuyo bunların bile diyolardır ben eminim yani çünkü benim bebiş düşündüğümü bilen o kadar çok insan var ki çevremde malesef yaştan dolayı saklayamadım ben yani Allah boynumuzu bükmesin insanlarla başetmek gerçekten zor hem de çok ama bu ay böyle bi saldım ciddi ciddi ne bilim doktora gidesim yok hem de hiçççççç üşeniyorum ne bilim doktorlar bana sanki bişey yapamazlarmış gibi geliyo yani ne dicek ki yumoş takibi falan geçtim ben bunları aman bilmiyorum yaaaaa bu ay da böyle geçsin bakalım bi dahaki ay kendime iyi bi doktor bulmam lazım belki yaza aşılama falan yaptırırım hiç bilmiyorum yani

Bencede beklemek en güzeli :))

Bugun bendede bi durgunluk var garip bi şekilde ve yumyumdayim sen beni motive et hadi

ayyy bize nazar değdi kuşummmmm nolduk biz kızzzzzzzzzzzzzzz

olur mu tatlım burada hep beraberiz sen yeterki iiyi hisset kendini...üzülmece yok anştık mı bol dua var...

saol canımın içi... tmmm üzülmücem

Ben umidimi kestim doktorsuz olmayacak bu gidişle ama o surece girmek icin kendimide hazır hissetmiyorum malesef subatta yada martta gidicem ins ozamana kadar kendisi gelir yaaa

ben artık hiçbişey bilmiyorum doktorla mı olur doktorsuz mu olur ne kadar sürer hatta uyusam hiç uyanmasam ne güzel olurdu :))

ayyy bize nazar değdi kuşummmmm nolduk biz kızzzzzzzzzzzzzzz

saol canımın içi... tmmm üzülmücem

Enerjimiz alındı :)) bu ay cok ümitsizim bebek konusunda olmayacakmis gibi geliyo ve tedavi sureci beni mutsuz ediyo kanim cekiliyo aklıma geldikçe bi tarafim otelemek istiyo diger tarafım sacmala zaman kaybi diyo kararsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…