ben rose severim kuzu hafif içimli güzel güzel ohhhhh miss... başka türlü çıkamayacağım zaten işin içinden biraz ağlamam lazım ki aksın gitsin...
gamzemmmmmmmmmmmmmm
Belirtiler kisiye göre değişir ya belirtileri olur yada olmaz hamile olup olmadığını tesy yaparak öğrenebilirsin testte cikar
yaaaa gamze mikmik desteğine ihtiyacım var motive et beniiiEfendim canım psikommmm
Ben şarap tan hic zevk almıyorum iğrenç geliyo bana :)
iç kuzum ağla rahatla bir güzel arada ben de yapıyorum iyi geliyor
ben rose severim kuzu hafif içimli güzel güzel ohhhhh miss... başka türlü çıkamayacağım zaten işin içinden biraz ağlamam lazım ki aksın gitsin...
gamzemmmmmmmmmmmmmm
Benimde acmadan olmayacak sanırım illa gitcem doktora bu isi biz beceremedik dicem illa birinin yardim etmesi gerekiyo
evet minicik benim ağacımmmben de yaktım ışıkları ama nereye koycam bilemedim en iyisi salon hep gözümün önünde olsun içelimmmm güzelleşelimmm iyi mi şarap mı ben yılbaşında karşılıklı şarap içmek istiyorum eşimle ama genelde tavsiye etmiyorlar. tadı çok kötüymüş sen ne diyorsun psipsikom[/QUOTESarap icmesi zor cnm yaa.cokk aci .walla sevenler goturuyoo Hosgeldin gamsemm.yaa acmadan olmuycakk.off.ben simdi erkek doktora kukusumu gostercem.gerci rahim filmini cekende erkekti ama 5 dk surduBenimde acmadan olmayacak sanırım illa gitcem doktora bu isi biz beceremedik dicem illa birinin yardim etmesi gerekiyoteki turlu catala oturup muayene isi daha zor.Anam ne bahsizimmmm.Haftasonu bi arkadasini yazmisin ya onu gordum.artik baska doktor farz oldu.sizde gidin biran oncee
Bencede beklemek en güzeli :))adetime 4 gün kala idrar testi yaptım ama negatif bi iki gün bekliyeyim gelmezse kan testi yaptırcam tabı nasıl bekliyeceksem
yaaaa gamze mikmik desteğine ihtiyacım var motive et beniii
ben severimmm çok içmesemde arada keyif yaparım yemek yaparken... çok canım sıkkın olduğunda sosyal içiciyimmmm
evet minicik benim ağacımmmben de yaktım ışıkları ama nereye koycam bilemedim en iyisi salon hep gözümün önünde olsun içelimmmm güzelleşelimmm iyi mi şarap mı ben yılbaşında karşılıklı şarap içmek istiyorum eşimle ama genelde tavsiye etmiyorlar. tadı çok kötüymüş sen ne diyorsun psipsikom[/QUOTESarap icmesi zor cnm yaa.cokk aci .walla sevenler goturuyooHosgeldin gamsemm.yaa acmadan olmuycakk.off.ben simdi erkek doktora kukusumu gostercem.gerci rahim filmini cekende erkekti ama 5 dk surdu teki turlu catala oturup muayene isi daha zor.Anam ne bahsizimmmm.Haftasonu bi arkadasini yazmisin ya onu gordum.artik baska doktor farz oldu.sizde gidin biran oncee
O doktora bnde gitcem kendimi hazir hissedince bnm doktorum erkekti zaten ondan bi sıkıntı yok alıştım açıyorum :))
TATLIM NEDEN BU KADAR ÜZÜYOSUN Kİ KENDİNİ RABBİM DİLERSE HERŞEY VERİR..SEN YETERKİ ŞÜKRÜ BİL AYNI ZAMANDA İÇMENİ TAVSİYE ETMİYORUM TABİKİ BU BENİM FİKRİM...ÖNCE GÜZEL Bİ GÜSÜLLEN FELAK NAS AYETL KÜRSÜ OKU..TEVBE ET VE SONRA ŞU ZİKRİ ÇEK:"rabbiyessir vela tü assır rabbi temmim bil hayır" derdimizin de dermanımızın da tek çaresi dua....sen sen güçlü psikologsun hadi toparlan ve ya sabır çek tatlım...
Ben umidimi kestim doktorsuz olmayacak bu gidişle ama o surece girmek icin kendimide hazır hissetmiyorum malesef subatta yada martta gidicem ins ozamana kadar kendisi gelir yaaacanım olsun da yardımla olsun boşver ya kızlar rahim ağzı darlığı varmış yok antikorlar varmış anasının gözü ulan millet yumurtlamaz olur biz patır patır şimdide rahim ağzına mı takıldık arkadaş yaaaaaaaaa var da var yaniiii bakalım yaaaa ben bu ay biraz rahatım sankim valla soranlarada olur inşallah deyip geçiyorum napim öleyim mi kendimi mi asayım zorla da olmayacağına göre saldım valla bu ay hiç takmıyorum ama iyi bi doktor bulmam lazım benim de ciddi ciddi gidip baktırmam lazım ama gözüm kesmiyo yine yumoş takibi falan ne bileyim en iyisi sigara içmek
canım olsun da yardımla olsun boşver ya kızlar rahim ağzı darlığı varmış yok antikorlar varmış anasının gözü ulan millet yumurtlamaz olur biz patır patır şimdide rahim ağzına mı takıldık arkadaş yaaaaaaaaa var da var yaniiii bakalım yaaaa ben bu ay biraz rahatım sankim valla soranlarada olur inşallah deyip geçiyorum napim öleyim mi kendimi mi asayım zorla da olmayacağına göre saldım valla bu ay hiç takmıyorum ama iyi bi doktor bulmam lazım benim de ciddi ciddi gidip baktırmam lazım ama gözüm kesmiyo yine yumoş takibi falan ne bileyim en iyisi sigara içmek
bugün enerjim düşük sanırım yaptığım işler olmadı.. tekrar yaptım olmadı.. sonra bıraktım yarın yapcammm... ters gidiyor bişeylerrr amannnn sallayın takmayın beniiiii ben gelirim kendime birazdan
nefesimmmm bugün ben çok çökkünümm gel içek
huhuuuuuuuuuuu kımseler varmııııııııııııııı.............
Bencede beklemek en güzeli :))
Bugun bendede bi durgunluk var garip bi şekilde ve yumyumdayim sen beni motive et hadi
olur mu tatlım burada hep beraberiz sen yeterki iiyi hisset kendini...üzülmece yok anştık mı bol dua var...
Ben umidimi kestim doktorsuz olmayacak bu gidişle ama o surece girmek icin kendimide hazır hissetmiyorum malesef subatta yada martta gidicem ins ozamana kadar kendisi gelir yaaa
Ben umidimi kestim doktorsuz olmayacak bu gidişle ama o surece girmek icin kendimide hazır hissetmiyorum malesef subatta yada martta gidicem ins ozamana kadar kendisi gelir yaaa
ayyy bize nazar değdi kuşummmmm nolduk biz kızzzzzzzzzzzzzzz
saol canımın içi... tmmm üzülmücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?