canım msa84 e mesaj attım senin yerine haberin olsun.. sayfaları okumak onun için zor olabilir diye...
canımmmm benim kırıldığım ne biliyormusun en yakınlarım yapıyor bunu... yoksa gerçekten tınlamam ben 28 yaşındayım bir ay sonra 29 um erken evlendim ben 23 yaşındaydım ve biz çocuk düşünmedik hiç.. 5 senelik evlisin olmadı muhabbeti yapıyorlar arkamdan ama istemedikki biz. en yakından olması üzüyor insanı yani birde işlerimde ters gitti bugün... hayırlısı olsun... kısmet böyle şeyler yaaa...noldu canım yaaaa anlaşıldı kulağına bişeyler çalındı oluyo arada öyle ama kabullenmeye başladım ben galiba bu durumu yani artık bana kısır mı diyolar beceremediler mi diyolar düşünmüyolar mı istemiyolar mı diyolar inanın bilmiyorum kimbilir neler neler diyolar olmuyo bunların bile diyolardır ben eminim yani çünkü benim bebiş düşündüğümü bilen o kadar çok insan var ki çevremde malesef yaştan dolayı saklayamadım ben yani Allah boynumuzu bükmesin insanlarla başetmek gerçekten zor hem de çok ama bu ay böyle bi saldım ciddi ciddi ne bilim doktora gidesim yok hem de hiçççççç üşeniyorum ne bilim doktorlar bana sanki bişey yapamazlarmış gibi geliyo yani ne dicek ki yumoş takibi falan geçtim ben bunları aman bilmiyorum yaaaaa bu ay da böyle geçsin bakalım bi dahaki ay kendime iyi bi doktor bulmam lazım belki yaza aşılama falan yaptırırım hiç bilmiyorum yani
Hg canim bn iim sn nasılsın bebis nasil
Tedavisiz olcak olsa simdiye benim olurdu çünkü tüm denilenleri neredeyse uyguluyorum ama bos yaniben artık hiçbişey bilmiyorum doktorla mı olur doktorsuz mu olur ne kadar sürer hatta uyusam hiç uyanmasam ne güzel olurdu :))
al benden de o kadar
aynen bugün bende dedim uyuyayım ve uyanmayayımben artık hiçbişey bilmiyorum doktorla mı olur doktorsuz mu olur ne kadar sürer hatta uyusam hiç uyanmasam ne güzel olurdu :))
ben de aynıyım kızlar töbe töbeee noldu bize yaaaal benden de o kadar
Enerjimiz alındı :)) bu ay cok ümitsizim bebek konusunda olmayacakmis gibi geliyo ve tedavi sureci beni mutsuz ediyo kanim cekiliyo aklıma geldikçe bi tarafim otelemek istiyo diger tarafım sacmala zaman kaybi diyo kararsizim
Enerjimiz alındı :)) bu ay cok ümitsizim bebek konusunda olmayacakmis gibi geliyo ve tedavi sureci beni mutsuz ediyo kanim cekiliyo aklıma geldikçe bi tarafim otelemek istiyo diger tarafım sacmala zaman kaybi diyo kararsizim
iyi olmana sevşndim canımm yarın bebişimi görmeye gidicem öğlen 1:30 da randvm var 3lü testımız var cınsıyetımız kesinleşiyor artıkk... hayırlısıylaaa.. ayyyy çookk heyecanlıyım sormaaa yaaaa....
Tedavisiz olcak olsa simdiye benim olurdu çünkü tüm denilenleri neredeyse uyguluyorum ama bos yani
yine bize yollar yine bize doktorlar göründü
Ayy cok sevindim oglusun olcak gibi geliyo bana hayirlisi ins taramanda güzel çıkar ve sağlıkla kucağına alırsın
canımmmm benim kırıldığım ne biliyormusun en yakınlarım yapıyor bunu... yoksa gerçekten tınlamam ben 28 yaşındayım bir ay sonra 29 um erken evlendim ben 23 yaşındaydım ve biz çocuk düşünmedik hiç.. 5 senelik evlisin olmadı muhabbeti yapıyorlar arkamdan ama istemedikki biz. en yakından olması üzüyor insanı yani birde işlerimde ters gitti bugün... hayırlısı olsun... kısmet böyle şeyler yaaa...
canım sıkkın yani şuan dokunsan ağlayacak vaziyetteyim... geçer ama ben biraz gel gitliğim böylee... sende sakın sakın umudunu kaçırma kaç yaşındasın ki daha... hem rahim filmi falan önemli biliyorsun rahim ağzı darlığı neymiş nerden çıktı o şimdi
Ayni benim gibiii .
Ben bile yaklasik bir bucuk sene olmasina ragmen doktora git gel fikrine alisamadim.cok kararsiz kaldigim donemler oldu.ama artik kacis yok bana.
Hic istemesemde esim icin onun hatrina gidicem sanirsam.
Hep oteledim kendiliginden olur diye.cunku adetlerim duzenli , yumurtluyorum, tupler acikk, yeterli spos varr.
Ee olur o zaman diye bu ayda gecsin dedim hep.
Ama sanirsam altinda daha buyuk sebepler var.bakalim gorecegiz artikinn
cutemmmm nasılsın rüzgar paşa nasıllarrrrr...
cutemmm senin tahminler tutuyor hadi bize de bir tahmin yap
simdi boyle tepeden inme gibi olacak ama yazmassam icim.catlar.
kimse dogurdugu cocuga ya da karnindaki bebege guzvenip de senin dedikodunu yaomasin. dusmez kalkmaz bir Allah. aliverir ellerinden ya da cok kotu durumlara dusurur; biz ne yaptik da bu hallere dustuk derler.
sen uzulme guzel arkadasim. dertlenme. elbet bir gun olacak. sadece Allahin bizler icin yazdigi tarihi bekliyoruz o kadar.
o konusanlari da Allah islah etsin. birsey mi dediler ve sen duydun; onlara bak ve mahsus " evet ben kisirim" de. benim.arkadasim en son oyle yapip kurtuldu milletten. halbuki bebegi de oluyrdu..
Hgs cekilmek cekilmek istemiyorum çünkü bu 4 sene sonra hamis olan arkadsimin hgs temiz çıkmış ama laparoskopi ile acildi tüpleri hgs 1damla bile sıvı gecse acik olarak goruyormus onun icin cokda guvenmiyorum o arkadasimin gittigi profa gitcem ama nezaman giderim bilmiyorumgamze sen bence rahim filmi çektir bi önce eğer temizse artık bilmiyorum klomenle falan belki yumurtlamanı arttırırlar sayı olarak yani aslında ben hiç taraftar değilim ne bilim yumurtalığım iyice tembelleşir diye korkuyorum bi de kist oluyo bazısında ben geçen ay 5 gün birer tane klomen kullandım çatlatma iğnesi olmadım kendiliğinden çatlamıştı ama çatlamayan var iyi bi takip yaptır istersen bikaç ay da öyle dene olmazsa eğer duruma göre bakarsın canım çok korkulacak bişey yok sadece işte insan üşeniyo benim gibi
Bosver insanlari sen herkes konusur diledikleri gibi insanlar benim gram umrumda değil kocam yanimfa olsun gerisi hic önemli değilaynen bugün bende dedim uyuyayım ve uyanmayayım
ben de aynıyım kızlar töbe töbeee noldu bize yaaa
bende ümitsizim kuzu ya umrumda da değil gibi ne yalan sölimmm insanlar üzüyor beni
Ayni benim gibiii .
Ben bile yaklasik bir bucuk sene olmasina ragmen doktora git gel fikrine alisamadim.cok kararsiz kaldigim donemler oldu.ama artik kacis yok bana.
Hic istemesemde esim icin onun hatrina gidicem sanirsam.
Hep oteledim kendiliginden olur diye.cunku adetlerim duzenli , yumurtluyorum, tupler acikk, yeterli spos varr.
Ee olur o zaman diye bu ayda gecsin dedim hep.
Ama sanirsam altinda daha buyuk sebepler var.bakalim gorecegiz artikinn
dur kiz cilgin
zaten diher lakaptan zar zor kurtuldum. simdi de yeni birsey turetme
ama masallah lorenaaa 17 haftaya gelmis bile. daha dundu sanki gebeyim.dedigi. erkek onun da sanirim.
Hgs cekilmek cekilmek istemiyorum çünkü bu 4 sene sonra hamis olan arkadsimin hgs temiz çıkmış ama laparoskopi ile acildi tüpleri hgs 1damla bile sıvı gecse acik olarak goruyormus onun icin cokda guvenmiyorum o arkadasimin gittigi profa gitcem ama nezaman giderim bilmiyorum
Bosver insanlari sen herkes konusur diledikleri gibi insanlar benim gram umrumda değil kocam yanimfa olsun gerisi hic önemli değil
Ins büyük bisi çıkmaz ve hemen çözülür ve hamis kalırsın
aynen bugün bende dedim uyuyayım ve uyanmayayım
ben de aynıyım kızlar töbe töbeee noldu bize yaaa
bende ümitsizim kuzu ya umrumda da değil gibi ne yalan sölimmm insanlar üzüyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?