Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Katiliyorum sana canim.
Allah islah etsin diyorum.
Birde ikinci ve ucuncu kez israrla sorana dicem gercekten .ben kisirim kardesim size ne.cogalmak zorundamiyim

ya güzelim ben seni anlıyorum arada oluyor işte diyorum ya ama ben eskiye göre daha iyiyim eskiden bebek lafı geçtimi ağlayasım geliyo ha şimdi bana soracaklar diyodum konuşmuyodum hiç ama şimdi sorsunlar diyorum bırak sorsunlar aman kendileri çok mu mattahlar unutma herkesin hayatında kötü giden şeyler vardır misal bebeği vardır ama kocası kötüdür çok şükür kocam melek gibi biridir valla her gece diyorum allah bizi ayırmasın ve bize hayırlı bir evlat nasip etsin olmazsa da artık düşünücez bi çaresini derdi veren allah dermanını da verecek ya neler geçmemişki ben geçen sene işlerden dolayı bişeye kafayı çok takmıştım ama kurtuldum o dertten de geçti çok şükür ve ben güveniyorum Allahıma olmuyosa da vardır bi hayır ama olacak ya ben gerçekten inanıyorum zor olacak belki ama olacak inşallah kuzum zaten en çok insanın canını yakınları yakar oluyo maselef ki oluyo yani insanların ağzını büzemezsin ama sap döner keser döner gün gelir hesap döner bak ben ne duydum hafta sonu bi komşunun kızının kayınvalidesi o kadar kötüymüş ki düşün 40 günlük bebeği varken kız evini malesef ki terketmek zorunda kalmış insan şaşırıyor valla çok şükür kayınvalidemden de memnunum bana bi zararı yok yani diyeceğim o ki eminim herkesin bir derdi vardır hepimiz insanız hem sen buluşma işini ayarlasana canım o gün kimseye söz vermeyelim.

ruzgar iyi canim.cok sukurm zaten diger yerden de takip ediyrm seni. orada yazmamistin..burda gorunce atladim.
bu aralar ruzgar keyifli masallah. icerde yuzuyr )
igneye ilaca ve yatisa devam

hadi canim. sastim. ben unututlmustur diyrdum. anammm utandim yine..

buarada fal kurem bozulmus canim )
calismiyor buaralar.
tahmin edemiyrm

Enerjimiz alındı :)) bu ay cok ümitsizim bebek konusunda olmayacakmis gibi geliyo ve tedavi sureci beni mutsuz ediyo kanim cekiliyo aklıma geldikçe bi tarafim otelemek istiyo diger tarafım sacmala zaman kaybi diyo kararsizim

olacak elbetteki olucak ama bende senin gibiyim (( bir tarafım hastaneye git doktor cağırdı diyor diğer tarafım gitmek istemiyor sonrada aynen ne öteliyorsun zman kaybı diyorum ( kararsız mutsuzum sanırsm enerjim yok bitti tükendi kalmadı.......

kızlar merhaba bukadar umutsuzluga kapılmıyın derdi verende allah hiç beklemedimiz bi zaman bakarsınız hepizin bebişi var allah yardımcıız olsun
saol canım ya bazen benim kafamda büyüyor herşey bu da onun gibi oldu bu kadar takıntının sebebi kesinlikle bu insanlar ama kendime yapıyorum bunun farkına varmak daha da kötü... boşverelim bu konuyu acıktım evde yemek yok

Ben geldimmmm. Butun mikmikciler dökülmüs ne oluyo kizlaaarr

Katiliyorum sana canim.
Allah islah etsin diyorum.
Birde ikinci ve ucuncu kez israrla sorana dicem gercekten .ben kisirim kardesim size ne.cogalmak zorundamiyim

alkisliyorum ve takdir ediyrm.
masallah moralsizligini de atlatmissin. sanirim bir ay once filan da yazistigimiz
benim demek istesigim kendinizi rahat hissedin. kimseye karsi ezdirmeyin. hele bebek konusunda.
sinaba calisirsin kazanirsin..bu senin elinde.
is bulmak senin elinde.
ama bebek tamamen Allahin bilecegi is. ve bu konu da kimsenin sizleri yipratma hakki yok.

ben de iki dusuk yaptim. aradan birkac ay gecti. hemen denemedim. soranlara dusunmuyrz dedim. o an aldigim.cevaba cok sasirmistim. evlat edinin dediler bana... ya arkadasim sen kimsin. simdi bunu soylemek sana mi dustu... iste insanlar hadsiz. buarada bunu dedikleri ay da gebeydim

biz zaten kafamıza çok takıyoruz bu çocuk konusunu herkezin lafına canımız sıkılıyor ama takmıcaksın aslında kimse bizim hayatımıza karışamaz ama ben bu ay hurmaya meryem süresi okuttum ve eşimle birlikte yedik faydası olanlar oldugunu duydum bende denedim bakalım bi iki güne belli olucak allahın izniyle

ben tavuk kızartıcam bi de pilav salata yanina da ne alaka diceksiniz ama cacık yapıcam canım çekti de :)

Kızlar 34 bedenden 38 bedene çıkmışım 4 ayda nasıl :) psikolojim bozuluyodu başlarda ne yalan söyleyeyim ama şimdi hoşuma bile gidiyo :))))) haftanın en az 4 günü alışveriş yapıyorum tüm dolabımı yeniledim tek güzel yanı bu bi de hiç kalori hesabı yapmadan her şeyi yemek :) umarım eski halime geri dönebilirim doğumdan sonra...veremezsem kesin obez olurum zaten :)

haklısın aslında herkes kendine baksa zaten sorun kalmaz dediğin gibi eşim çok iyi Allaha bin şükür bakalım ya bebekte olacak biliyorum sıkıntı yaptığım konu umutsuzluk değil olmayacak korkusu değil arkamdan atıp tutmaları ama bitti gitii kendimi üzmeyeceğimm
sen varyaaa sennn... iyi hadi boşver... keyfinin yerinde olmasına çok çok sevindim ne zaman normale döneceksin söyledimi doktor bişey dedi mi... rüzgar hareketli bir bebek olacak maşallahhhhh

Hic bilmiyorum canim nerden baslicak ne dicek.Nasil bir tedavi onericek.Tek tek paylasicam sizinle herseyi.fikir edinmis olursunuz. Insallah gamzemm
Dokuluyoz walla.gecici bi sure icin tadilattayizz

aman deyim sekere dikkat et.
cok tatli yeme.
sonra seker yuklemeainde degerin yuksek gelirse doguma kadar rejim yapman gerekir. benden demesi.

ben dogurana kadar yatmak zorundayim canim.
ignelere de doguma kadar devam.
doktorla coktannn konustum.

hadi toparla bizi mikmik kraliçesiiiii

inşallah faydasını gör canım yaaa

ben tavuk kızartıcam bi de pilav salata yanina da ne alaka diceksiniz ama cacık yapıcam canım çekti de :)
eşim aradı şimdi tavuk alacağım gelirken dedi bizim menü aynı sanırım bu gece

hoşgeldinnnn halılarda silinmedi sanırım hala.. ohhhhhh miss yap alışverişlerini gez toz yeee... bende senin bu azmin varken kilo falan kalmaz kuzum merak etme olurmu ye gitsin kan olsun can olsun miniğimeeee

canim seni merak ediyrm.
tam takip.edemedim.
hersey yolunda gidiyrdur umarim.

Hic bilmiyorum canim nerden baslicak ne dicek.Nasil bir tedavi onericek.Tek tek paylasicam sizinle herseyi.fikir edinmis olursunuz.Insallah gamzemmDokuluyoz walla.gecici bi sure icin tadilattayizz

Kabul etmiyorummm mikmikin regl haric tadilati olamaz. Silkelenin kizlaaar. Hersey yoluna girecek ama siz simdi yiprandiginizla kalacaksinizz. Kapimizi kapatinca herkes hersey disarda kaliyo cok sukur. İnsanlar o kadar acimasizlar ki onemsedikce hepten hadsizlesiyolar

Allah en hayirli zamanda gonderecek miniklerinizii

aman deyim sekere dikkat et.
cok tatli yeme.
sonra seker yuklemeainde degerin yuksek gelirse doguma kadar rejim yapman gerekir. benden demesi.

ben dogurana kadar yatmak zorundayim canim.
ignelere de doguma kadar devam.
doktorla coktannn konustum.
amannnn cutemmm yat gitsin... boşver herşeyi rüzgar paşa iyi olsun da... gerisi zate hikayee.... ben bu ay ateş ölçmeyeceğim sanırım hiç motivasyonum yok derece baş ucumda duruyor ama yok... bugün 7. günüm adetimde bitti bakalım ne olacak

Bugun sen mikmik icin cok uygunsun canim yemegin de yokmuss kandirilmaya hazirla kendiniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…