Kusmedim zaten ki ufff ben onu cok sewiyorumoyy bebeğim ya ağlama ya...esini üzmemişsin ki eğer kusersen üzülür
Hicranim bilmiyorum cok kotuyum icim daraliyo psikolejime ne oldu gene bilmiyorum aglayasim war esimi cok sewiyorum onu uzmek istemiyorum ama uzuyorum sanirim off ya aglamak istemiyorum :'(
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım 3 senelik evliyim 18 aylık oğlum var ve sanırım 2 ci bebeğimiz geliyor bügun adet günüm normelde dün olmam lazım ve olmadım bugünde daha olmadım 1 haftadır kasıklarımda be belimde felaket ağrı var
canım cumartesi günü yapmıştm negatfti biraz beklemek istedim :18:
Bi serum yiyeyim varmış yedim geldimşimdi daha iyiyim
afferim sana kız hicranımmmm....ayy esim pişman oldum annrmlere gittigimize dedi bende havalar isinana kadar gitmeyelim önceden de hasta oluyordum ordan gelince o zaman önemli değildi şimdi bebiş var dedim tmm askim çok haklisin dedi....
Serum gozumu acti canim yaa
Kizlar merhaba yardimci olun yarin regli gunum 24du maglum iside:) ayin 8den veridir belli aralikla yapiyoruz:))bugun sabahda ve simdide idrar testi yaptim negatifsizce umudum varmi???
afferim sana kız hicranımmmm....
olsun kuzucummmm gelince al sen onun gönlünüüüüü uzatma artık hadiiiii toparlankocişimi aradım gayet iyi konuştu bana bende ona iyi konuştum sesini duymak iyi geldi bu hafta hep geç gelicekmiş off
Yasasinnnncok kandirilikli iliskilerimiz var yaa erken kandirilmissin bi de hee
evet canım hala bir umudun var bende ilk oğluma gebeyken adetten 1 gün önce test yaptım negetif adetim 3 gün geçti tekrar yaptım pozitif insallah hamilesindir
olsun kuzucummmm gelince al sen onun gönlünüüüüü uzatma artık hadiiiii toparlan
ya sorma çok erken oldu yemek işini öğrendim ama ihale nasıl yıkılır sonunda öğrendimmmmmmm
kız benide alıştırdın iyi miAaa o zan erkn olmasi iyi olmusssende ona kandirik yapmis oldun ohh
valla iyi oldu sen ne akıllı kadınsın var yaaaaaaaaaFena mi oldu balimm
naber ciciş bugün konuşamadık çıktım ben hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?