Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hicranim bilmiyorum cok kotuyum icim daraliyo psikolejime ne oldu gene bilmiyorum aglayasim war esimi cok sewiyorum onu uzmek istemiyorum ama uzuyorum sanirim off ya aglamak istemiyorum :'(

ağlamak yok hadi anlat bakalım basına gelen komik bir olayı hatırla bizimlede paylaş ve ağlama havası kaybolup gitsinnn

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım 3 senelik evliyim 18 aylık oğlum var ve sanırım 2 ci bebeğimiz geliyor bügun adet günüm normelde dün olmam lazım ve olmadım bugünde daha olmadım 1 haftadır kasıklarımda be belimde felaket ağrı var

tşkler canım ama hep duam benden önce hiç bebeklei olmayan arkadaşlarıma ver ilk önce allahım.. inş heyecanla hamile kalmayı bekleyenler isteklerine kavuşurlar

Kizlar merhaba yardimci olun yarin regli gunum 24du maglum iside:) ayin 8den veridir belli aralikla yapiyoruz:))bugun sabahda ve simdide idrar testi yaptim negatif sizce umudum varmi???

Kizlar merhaba yardimci olun yarin regli gunum 24du maglum iside:) ayin 8den veridir belli aralikla yapiyoruz:))bugun sabahda ve simdide idrar testi yaptim negatif sizce umudum varmi???

evet canım hala bir umudun var bende ilk oğluma gebeyken adetten 1 gün önce test yaptım negetif adetim 3 gün geçti tekrar yaptım pozitif insallah hamilesindir

kocişimi aradım gayet iyi konuştu bana bende ona iyi konuştum sesini duymak iyi geldi bu hafta hep geç gelicekmiş off

kocişimi aradım gayet iyi konuştu bana bende ona iyi konuştum sesini duymak iyi geldi bu hafta hep geç gelicekmiş off
olsun kuzucummmm gelince al sen onun gönlünüüüüü uzatma artık hadiiiii toparlan
Yasasinnnn cok kandirilikli iliskilerimiz var yaa erken kandirilmissin bi de hee

ya sorma çok erken oldu yemek işini öğrendim ama ihale nasıl yıkılır sonunda öğrendimmmmmmm

evet canım hala bir umudun var bende ilk oğluma gebeyken adetten 1 gün önce test yaptım negetif adetim 3 gün geçti tekrar yaptım pozitif insallah hamilesindir

Arkadasim cok tesekkurler belirti varmiydi peki ?? Bende normal regli olucakmisim gibi belirtilerim vardi onlarda artik yok sadece yumurta :)) yiyemiyorum tiksiniyorum :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…