Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

valla iyi oldu sen ne akıllı kadınsın var yaaaaaaaaa

naber ciciş bugün konuşamadık çıktım ben hemen

ıyıyım canım benım saoll sen nasılsn. napim canım can sıkıntısından bı gırıyorum ınternete bı cıkıyorum :) :) :) şimdi yine gıreım dedım :):) hıcrandan haber varmı canımm

hicranim hemen iyi oldum diye ayaga kalkma biraz vicdan azabi ceksin seninki.. ve gitmek kolay olmasin kv.. yeni hamis kadin oyle 2 gun evinden uzak dinlenmeden gun gecer mi ya...
psikom hadi gozun aydin canim iyi kandiriklar bunlar...
evlimutluu arada bi adami bos vermek gerek ama sen yine de faza basibos birakma...

ıyıyım canım benım saoll sen nasılsn. napim canım can sıkıntısından bı gırıyorum ınternete bı cıkıyorum :) :) :) şimdi yine gıreım dedım :):) hıcrandan haber varmı canımm

hicran serumu aşermiş şimdi iyidir dinleniyordur... kocası da demiş daha gitmeyelim annemlere haklısın
) baska taktikler de bulursam kocamda deneyip halka acarim
izindeyimmmmm

Saol canım çok şükür herşey yolunda mide bulantısı dışında hayat güzel tabi buna da şükür sen nasılsın minişko nasıl

masallah size..
kivi
mandalina
portakal
cubuk kraker deneyebilirsin bulanti icin.

biz iyiyiz cok sukur. yolu yariladik neredeyse.

güzelll anneeeeeeeeeemmmmmmmm... sonumuz hayır olsun bugün kötüydüm ama insanın evi gibisi yok şu kapıdan girince hepsi geride kalıyor ya herşeye değerr

Yok canim biz dengeyi tuttururz insallah. Merak etme
hicran serumu aşermiş şimdi iyidir dinleniyordur... kocası da demiş daha gitmeyelim annemlere haklısın

izindeyimmmmm

Gel canimm gel

izindeyimmmmm

iyi olduguna sevındımmm canım o kv konusunu bılmıyorum ama iyi olsun hıcranımız tabıkı. ben bugun gec gırdım topıge canım bu hafta boyle 5 ten sonra falan gırıcem

olsun kuzucummmm gelince al sen onun gönlünüüüüü uzatma artık hadiiiii toparlan

ya sorma çok erken oldu yemek işini öğrendim ama ihale nasıl yıkılır sonunda öğrendimmmmmmm

Gelsin sarilcam bynuna cok ozledim nedense pislik adamim benim asigim ona ya cok

güzelll anneeeeeeeeeemmmmmmmm... sonumuz hayır olsun bugün kötüydüm ama insanın evi gibisi yok şu kapıdan girince hepsi geride kalıyor ya herşeye değerr

ee ben cikarken yazdim ya guzelim kem gozleri unutun kucuk gozlu bebisleri dusunun diye karamsar olmayin gonlunuzu ferah tutun annemmmm

Yok canim biz dengeyi tuttururz insallah. Merak etme

Gel canimm gel
,
kızzzz heyecan bastı heee test yapam mı olmuşmudur evli mutluuuuuuuuuuuu

iyi olduguna sevındımmm canım o kv konusunu bılmıyorum ama iyi olsun hıcranımız tabıkı. ben bugun gec gırdım topıge canım bu hafta boyle 5 ten sonra falan gırıcem
olsun kuzum gelince konuşuruz iyi olun daaaa

Gelsin sarilcam bynuna cok ozledim nedense pislik adamim benim asigim ona ya cok
iyi ol canım ya aranızda bişeyde geçmemiş bırak boşverr sevmek güzellll sevilmek güzellll ohhhhh

ee ben cikarken yazdim ya guzelim kem gozleri unutun kucuk gozlu bebisleri dusunun diye karamsar olmayin gonlunuzu ferah tutun annemmmm

aynen doğru dedin güzel annemmmmmmmmm iyi ki varsınızzz yaaaaaaaaaaaaa

Aaa mikmikler ask icin amaaa bebek icin en onemli taktik buu

Bebeimde bi gelse annesine insallah canim

bir daha karamsarlik yok anlastik mi? yaparsan kizarim belku kuserimde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…