valla iyi oldu sen ne akıllı kadınsın var yaaaaaaaaa
naber ciciş bugün konuşamadık çıktım ben hemen
valla iyi oldu sen ne akıllı kadınsın var yaaaaaaaaa
naber ciciş bugün konuşamadık çıktım ben hemen
ıyıyım canım benım saoll sen nasılsn. napim canım can sıkıntısından bı gırıyorum ınternete bı cıkıyorum :) :) :) şimdi yine gıreım dedım :):) hıcrandan haber varmı canımm
izindeyimmmmm) baska taktikler de bulursam kocamda deneyip halka acarim
Saol canım çok şükür herşey yolunda mide bulantısı dışında hayat güzel tabi buna da şükür sen nasılsın minişko nasıl
bu evli mutlu ya uydum sonum hayrolaaaaaaaaaaaa
güzelll anneeeeeeeeeemmmmmmmm... sonumuz hayır olsun bugün kötüydüm ama insanın evi gibisi yok şu kapıdan girince hepsi geride kalıyor ya herşeye değerrhicranim hemen iyi oldum diye ayaga kalkma biraz vicdan azabi ceksin seninki.. ve gitmek kolay olmasin kv.. yeni hamis kadin oyle 2 gun evinden uzak dinlenmeden gun gecer mi ya...
psikom hadi gozun aydin canim iyi kandiriklar bunlar...
evlimutluu arada bi adami bos vermek gerek ama sen yine de faza basibos birakma...
Yok canim biz dengeyi tuttururz insallah. Merak etmehicranim hemen iyi oldum diye ayaga kalkma biraz vicdan azabi ceksin seninki.. ve gitmek kolay olmasin kv.. yeni hamis kadin oyle 2 gun evinden uzak dinlenmeden gun gecer mi ya...
psikom hadi gozun aydin canim iyi kandiriklar bunlar...
evlimutluu arada bi adami bos vermek gerek ama sen yine de faza basibos birakma...
hicran serumu aşermişşimdi iyidir dinleniyordur... kocası da demiş daha gitmeyelim annemlere haklısın
izindeyimmmmm
hicran serumu aşermişşimdi iyidir dinleniyordur... kocası da demiş daha gitmeyelim annemlere haklısın
izindeyimmmmm
olsun kuzucummmm gelince al sen onun gönlünüüüüü uzatma artık hadiiiii toparlan
ya sorma çok erken oldu yemek işini öğrendim ama ihale nasıl yıkılır sonunda öğrendimmmmmmm
güzelll anneeeeeeeeeemmmmmmmm... sonumuz hayır olsun bugün kötüydüm ama insanın evi gibisi yok şu kapıdan girince hepsi geride kalıyor ya herşeye değerr
yeriiiim onuuuu yeriiiimmmmmm
ayyyy inşallahhhhhhokudum sekerim bende sizlere yaziodum insallah sonunda once kesw sonra pitpit ve yegenimiz olur insallah..
izindeyimmmmm
yeriiiim onuuuu yeriiiimmmmmm
ayyyy inşallahhhhhh
,Yok canim biz dengeyi tuttururz insallah. Merak etme
Gel canimm gel
olsun kuzum gelince konuşuruz iyi olun daaaaiyi olduguna sevındımmm canım o kv konusunu bılmıyorum ama iyi olsun hıcranımız tabıkı. ben bugun gec gırdım topıge canım bu hafta boyle 5 ten sonra falan gırıcem
Gelsin sarilcam bynuna cok ozledim nedense pislik adamim benim asigim ona ya cok
ee ben cikarken yazdim ya guzelim kem gozleri unutun kucuk gozlu bebisleri dusunun diye karamsar olmayin gonlunuzu ferah tutun annemmmm
inşallah canımmmmbakalımmm inşallah cumartesı daha guzel haberlerle gelıcezz canımmm :))
,
kızzzz heyecan bastı heee test yapam mıolmuşmudur evli mutluuuuuuuuuuuu
olsun kuzum gelince konuşuruz iyi olun daaaa
iyi ol canım ya aranızda bişeyde geçmemiş bırak boşverr sevmek güzellll sevilmek güzellll ohhhhh
aynen doğru dedin güzel annemmmmmmmmm iyi ki varsınızzz yaaaaaaaaaaaaa
,
iyi ol canım ya aranızda bişeyde geçmemiş bırak boşverr sevmek güzellll sevilmek güzellll ohhhhh
,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?