Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Aaa mikmikler ask icin amaaa bebek icin en onemli taktik buu
ayyyyyy işin şakası hala ben bu ay bişey olmaz modundayım ne yalan sölim inşallah yumurtlama zamanı içindeki canavar dışarı çıkmasınnnn

Bebeimde bi gelse annesine insallah canim
gelecekkkkkkk sakin sakin bekle ki sakin bebiş olsun

bir daha karamsarlik yok anlastik mi? yaparsan kizarim belku kuserimde...

yok yok yapmıcam başkası yüzünden üzmem kendimiiii

Canim biz catlatma ignesinden sonra o gunle birlikte 3gun mik mik yaptik dun yapmadik bgun yapmamiz gerekir mi

Yumurtlama zamani bi tek mikmik canavari ciksin disari

Canim biz catlatma ignesinden sonra o gunle birlikte 3gun mik mik yaptik dun yapmadik bgun yapmamiz gerekir mi
ya hiç bilmiyorum ki tatlışım yaaa... ben hiç kullanmadım

hakikatten bişey dicem neden ben ilaç kullanmadım hiç neden benim doktor bana ilaç vermediii
Yumurtlama zamani bi tek mikmik canavari ciksin disari

içimdeki mikmik canavarı dışarda zaten şimdiden akıbeti bir daha ki aya göreceğizz benim doğum günümdeeeee

Sen tedavisiz hamis olabiliyosun demekki hayatim o yuzden

hımmmmm acaba daha mı kolay olurdu ilaçla diye düşünüyorum sürekli herkes kullanıyor ondan srdum canım

Canim bizim yumirtalar catlamiyo buyumuyo senin buyuyo cok sukir ilac kullanirsan cogul gebelik yasarsin 3uzde olabilir 4uz bile olabilir o yuzeden

İcinemi dogdu ruyanami giriyo kiz nerden biliyosun :-D
dün bir kuzenin eşi fal baktı ben hiç hadi bana bakın falan demedim kapat bakayım dedi yani...ve hiç bişey bilmiyor bebeğimi kaybettiğiimi falan neyse... sonra... dedi ki bana....... bir gebelik var hemde ikiz iki kısmetli çok kısa sürede ve çok evinçli bir erkekde bu gebenin eşini saçını okşuyor öpüyor dedi sonra arkasından dediler ki bunun arada içine doğar böyle

Hadi ya hadi hayirlisi bakalim :-D

DILEK2912 den firca yedim :18:
Size bakmaya geldim guzellikler :)
Nasilsiniz bakalim gecmisi okumaya kalksam 5 gun sonra cvp yazarim valla amma birikmis :) guzel haberler varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…