Ya ben bir şey anlamadım.
Bazıları test alıp 5 gün kala öğreniyor. Bazıları adet gününde bile öğrenemiyor.
Ne garip bir şey ya.
anneme geldimm koptum gittim akşamları geliyorum kimsecikk olmuyorr yaaa meltem yeni mi çıktınnn pisikom yaaa pöfff nutezz napann bebeişi büyütüyon mu uzak kaldım birazz
Lilicim nasilsin :)
Buyuyor teyzesi biraz sıkınti versede annesine buyuyor sanki :) carsamba dr umuz var bakalim
aynen tatlım 5 gün kala yumurtalıklar çatladıktan 10 gün sonra belli oluyor
Benim yumurta çatlama günüm 12 aralıktı.
22 aralık yani dün öğrenmem mi gerekiyordu?
Dün normal bi test denemesi yaptım. Negatif çıktı.
o zmn önümüzdeki aylara bakcaz tatlımm ne kadardır denıyonuz
anladımmm tatlımmm yiğenimi yormaaa bakalımmm iş e ara ver birazzz ikizlere söyledin mi
kamurancım spermler vücutta 3 gün yasayabiliyor 15 inde döllendyse 25 inde cıkar son ilişki gününn18i olsa 28i olur o da adet gecikmesyle anlasılr; )
masallah size..
kivi
mandalina
portakal
cubuk kraker deneyebilirsin bulanti icin.
biz iyiyiz cok sukur. yolu yariladik neredeyse.
günaydın herkese
çok mu belli oluyor kuzummmmm negatif enerjimi aldırdımGünaydın psikom sahalardaydin sanırım dun :)) bende bi baktim sahalara ne var ne yok diyee
çok mu belli oluyor kuzummmmm negatif enerjimi aldırdım
evren sevgiler saygılar anacımmmmm hepimize mutluluk ver huzur ver sevgi verrHahah belli oluyor desemmi acaba:)) yok canım gecmisi okudum evet negatif enerjin gitmjss evrene pozitif enerji gonder bakalım
herkese günaydın canlarım nasılsınız ya ben rüyamda kaynanatörü gördüm bana nasıl iyi davranıyordu sonra rüyadan uyanmışım (ki hala rüyadayım) tuh rüyaymış ya zaten gerçekte olmazki dedim veeeee gerçekten uyandım
rüya işte
günaydın herkese
Günaydın psikom sahalardaydin sanırım dun :)) bende bi baktim sahalara ne var ne yok diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?