Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

anneme geldimm koptum gittim akşamları geliyorum kimsecikk olmuyorr yaaa meltem yeni mi çıktınnn pisikom yaaa pöfff nutezz napann bebeişi büyütüyon mu uzak kaldım birazz

Ya ben bir şey anlamadım.
Bazıları test alıp 5 gün kala öğreniyor. Bazıları adet gününde bile öğrenemiyor.
Ne garip bir şey ya.

anneme geldimm koptum gittim akşamları geliyorum kimsecikk olmuyorr yaaa meltem yeni mi çıktınnn pisikom yaaa pöfff nutezz napann bebeişi büyütüyon mu uzak kaldım birazz

Lilicim nasilsin :)
Buyuyor teyzesi biraz sıkınti versede annesine buyuyor sanki :) carsamba dr umuz var bakalim

kamurancım spermler vücutta 3 gün yasayabiliyor 15 inde döllendyse 25 inde cıkar son ilişki gününn18i olsa 28i olur o da adet gecikmesyle anlasılr; )

herkese günaydın canlarım nasılsınız ya ben rüyamda kaynanatörü gördüm bana nasıl iyi davranıyordu sonra rüyadan uyanmışım (ki hala rüyadayım) tuh rüyaymış ya zaten gerçekte olmazki dedim veeeee gerçekten uyandım
rüya işte

günaydın herkese

Günaydın psikom sahalardaydin sanırım dun :)) bende bi baktim sahalara ne var ne yok diyee

günaydın şekerpareler nasılsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…