evren sevgiler saygılar anacımmmmm hepimize mutluluk ver huzur ver sevgi verr
Canim bizim yumirtalar catlamiyo buyumuyo senin buyuyo cok sukir ilac kullanirsan cogul gebelik yasarsin 3uzde olabilir 4uz bile olabilir o yuzeden
kızlarrr işler mi yoğun çenenize mi bişeyler oldu ne oldu size ne bu sus pus hal be canlarrrrrr nazar mı değdi sizeeee kıyaammmmammmm ben sizeeee
canım sabah sabah darbe aldım yemeyi yaktım yaaaa
bildiğin tencere komur yani hayır kokuda cabası
hala olayın sokundayım stop
valla ben deli gibi doktor/hastane araştırıyorum. gecen gün burda halit fıratı önermişlerdi ya, mail attım ayrıntılı ve bana maille dönün dedim. sanki öyle dememişim gibi doktor dün akşam 19.00da arıyor tam ben dersteyken. neyse konuştuk, siz maille dönüş istemiştiniz dğil mi diyor, evet dedim. asistanım sizinle irtibat kurar randevu için dedi,peki dedim.
asistan 22.10'da aradı randevu için. dedim lütfen makul bir saatte görüşelim..
tabi eşim de ben de soğuduk.. asistan diyor ki, biz çalışıyoruz hala onun için aradım, yani dr gece nöbetinde olsa yandık sabah karşı da arar bunlar
heyyy Allahım neden böyle oluyor yahuuuu... peki öteki noldu kuzu
ibrahim tatlısesinki mi
canım maslak bize uzak kalıyor, eşim mesafeye dikkat et, sık sık gitmemiz gerekebilir trafikte mahvoluruz diyor. bazen her gün gitmen gerekiyor ya yumurta takibi için hakkaten perişan oluruz. adam prof ve epey iyi isim yapmış aslında, tabi prof olması da fiyatı en az ikiye katlıyor..
memoriali bile düşünmeye başladım tekrar, demiştim ya bizim dibimizde memorial, interneti bile bizim evden çekiyor
inan kafam çok karıştı her doktor/hastane ile ilgili hem harika yorumlar var hem berbat yorumlar.. bu arada biz de sorun var mı, varsa ne onu bile bilmiyoruz...
Günaydın canlarimmmmmmmmgece yine kötü oldum gece çok zor geçti benim için bulantı kusma her yeri mahvettim hem agladim hem sildim ilk kez böyle çaresiz hissettim kendimi rabbim yardimcimiz olsun sabaha karşı uyumusum simdi cok az kraker yiyebildim geceye gore iyiyim ama işte
hımmmm bilemedim ki kuzucuk yaaa florance n. baktın mı ona da iyi diyorlar ama.. bence ilk etapta iyi bir doktora git sorun var mı yok mu belirlensin sonrasında yoksa ki inşallah yoktur normal bir doktora git bişey olmaz kiibrahim tatlısesinki mi
canım maslak bize uzak kalıyor, eşim mesafeye dikkat et, sık sık gitmemiz gerekebilir trafikte mahvoluruz diyor. bazen her gün gitmen gerekiyor ya yumurta takibi için hakkaten perişan oluruz. adam prof ve epey iyi isim yapmış aslında, tabi prof olması da fiyatı en az ikiye katlıyor..
memoriali bile düşünmeye başladım tekrar, demiştim ya bizim dibimizde memorial, interneti bile bizim evden çekiyor
inan kafam çok karıştı her doktor/hastane ile ilgili hem harika yorumlar var hem berbat yorumlar.. bu arada biz de sorun var mı, varsa ne onu bile bilmiyoruz...
hicran sana bakacak kimsen yok mu ya... gelsin kalsın bir kaç gün yat dinlen kus sanırım biraz zor gececek bu süreç Allah yardımcın olsun yaa...Günaydın canlarimmmmmmmmgece yine kötü oldum gece çok zor geçti benim için bulantı kusma her yeri mahvettim hem agladim hem sildim ilk kez böyle çaresiz hissettim kendimi rabbim yardimcimiz olsun sabaha karşı uyumusum simdi cok az kraker yiyebildim geceye gore iyiyim ama işte
canım birsey sorucam memorial yakınsa madem neden onu düşünmüyorsun Dr.larımı iyi değil merak ettim
canım ben uzun zamandır kullanıyorum 5 ay olacak nerdeyseAranizda folik asit kullanmaya baslayan oldu mu??
Canım çok geçmiş olsun.Allah şifa versin.Bol bol Ya Şafi çek.
Kendine de daha dikkat et.Bakmıyorsun kendine canım.Yemiyorsunda.Bu böyle olmaz.
Acaba minikbebişimin yaptırdığı dodex iğneyi sende mi yaptırsan ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?