Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

operaaaammm bilemedim ki güvenin yoksa gitme hiç bu konu ciddi bir konu

bende bu kadar sey yasasam bende birdaha o hastaneye adım atmamak için uğraşırım yani İnsallah gönlüne gore içinin rahat edeceği ve başarılı bir dr. bulabilirsin canım benim

günaydın kızlar!! bizde bugün eşimin sperm tahlilini verdik bakalım 11de çıkıcak inşlh bişey çıkmaz bana şans dileyin..

hicranım canım bacım benim bak mide bulantısıda iyidir yani bebişinin iyi tutundugunuda gösterir biz güzel tarafından bakalım evet mide bulantının bir kısmını buna bağlayalım
ama sanki sende usutmede var gibi dikkat et kendine sıkı sıkı giyin ve sadece dinlen hiçbir is yapma.

operaaaammm bilemedim ki güvenin yoksa gitme hiç bu konu ciddi bir konu

bende bu kadar sey yasasam bende birdaha o hastaneye adım atmamak için uğraşırım yani İnsallah gönlüne gore içinin rahat edeceği ve başarılı bir dr. bulabilirsin canım benim

evet hastaneye güven duymak önemli ve ben hiç güvenmiyorum memoriale.. bakalım araştırmaya devam..

sağol canım.... Canım yediklerimi mide hazmetmiyor cikariyorum bugun iyi gibiyim biseyler yemeye caliscam yine kötü olursam tekrar giderim dr

hicran yalnızlığın ne demek oldugunu ben iyi bilirim, gecen gün zehrlenmiştim ya, evde aç,halsiz bütün gün yattım akşamına sinirlerim bozulmuştu çok ağlamıştım. ama canım sen yalnız değilsin, bebeğin seninle ve varlığını hissettiriyor sana bulantılarla.
o yüzden sakın yalnız ve çaresiz hissetme kendini, ağlayıp da bebeğini de üzme. bu aralar cok halsiz kaldın sen bence eşin gelince acile falan gidin bir serum versinler sana toparlan azcık.
biz hep burdayız canım sakın unutma

Birde hamile arkadaslarimin cogundan sunu duydum.bebege karar verdikleri ay cogunun olmamis ve asiri kanamali bir adet donemi gecirmisler.sonraki ayda hamile.kalmislar..rahim kendini gebelige hazirliyormus ondan boyle bir adet dönemi gecirmisler faln filan.boyle birsey duydunuzmu yada hamile arkadaslarmzdan yasayan oldu mu

Ya bende dün aldim cnm eczaneden senin ki doktor tavsiyesi mi ben direk kendm aldim sıkınti yaratmaz insAllahh.

yok canım bir sıkıntı olmuyor rutin kontrole gittiğinde veriliyor zaten hergün bir tane alınıyor ...
sagol kukumm.. maalesef yok canım elin varsa çal basina derler benim de öyle
heyyy Allahım ya eltin falan gelse bir kaç gün sen kendini toparlayana kadar... yakında değilsin ki kuzum gelelim bakalım sana...
çok kötü olursan beklemeden git hastaneye...
hadi bakalım regl oldun mu sen

ayyy canimmm bu yazı ilaç gibi geldi bana çok sağol çok seviyorum sizi iyiki varsınız.... Bulantim usutmeden canim esimde gece geldi benimde mide kotu diye sabah zor gitti ise.... Dun acile gittim canım bi serum taktilar eve gelince yine kötü oldum

canım evet rahim kendini hazırlama diye birsey var adetin gec olabilir (stres dışı ama) yada donemi bozulur yani olduğun zaman aralığı (ki benim oyle oldu) vs. gibi rahim hazırlayabilir kendini aslında kimyasal gebelikde bir hazırlıkdır bence cunku kimyasal yasayanlar cabuk hamile kalırlar benim ablamda oyle oldu

Yaa ben gunde 3 tane kullaniyormm esime ole solemis eczane yanlis Mi soledi ki

canım benim bulantim tamamen usutmeden bence çünkü dün az atesimde vardı usume hissi vardı gece boyu...

o eşine öyle nazlar yap ki seni bir daha götürmeyi bırak bunu sana söyleyemesin bile gıcık oluyorum bu tarz şeylere annesinin ağlaması senin ve bebeğinin sağlığından değerli mi yaaa
yok canım ben kendi adıma öyle bişey yaşamadım kürtajdan sonraki ilk adetim çok yoğun oldu beklediğimden daha yoğun... birde hamile kalmadan önceki adetim kısa ve az olmuştu onu da hatırlıyorummm

Burdayım canım,Her gün okuyorum sizi takip ediyorum fırsat buldukça
Ama halsiz ve keyifsizim bu aralar.Canınızı sıkmayım diye yazmıyorum.
aman bebeğimmm ya o nasıl laf birlikte gülüp birlikte ağlıyoruz işte ne sıkıntın var seninnnnn neyin var seninnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…