Aranizda folik asit kullanmaya baslayan oldu mu??
ben memorialde remzi aydına gittim daha önce hani ön kontrol ve tahliller için. bu kadar akayıt olamaz bir doktor. önünde bilgisayar acık beni başka hastasıyla karıştırıyor başka şeyler anlatıyor yani ekrandakini okusa anlayacak kim oldugumu. randevuya gec kalıyor uyanamadık evde diyor falan..
ben oraya dahiliye ve ortopediye de gittim hiç memnun kalmadım, ortopedi de bir seyin yok dediler, menisküs yırtıgı ve eklemde kayma varmış,
dahiliyede bir seyin yok dediler, ateşim 40'a dayandı gönderdiler eve, ölüyordum normalde 0,5 olması gereken değer 22'ye cıkmış tahlil bile yapmadılar vs vs
hastaneye karşı güvenim yok anlıyor musun..
planlanan hamilelkten 2 ay önce başlayın demişti doktor
ben 7-8 aydır içiyorum.
ben memorialde remzi aydına gittim daha önce hani ön kontrol ve tahliller için. bu kadar akayıt olamaz bir doktor. önünde bilgisayar acık beni başka hastasıyla karıştırıyor başka şeyler anlatıyor yani ekrandakini okusa anlayacak kim oldugumu. randevuya gec kalıyor uyanamadık evde diyor falan..
ben oraya dahiliye ve ortopediye de gittim hiç memnun kalmadım, ortopedi de bir seyin yok dediler, menisküs yırtıgı ve eklemde kayma varmış,
dahiliyede bir seyin yok dediler, ateşim 40'a dayandı gönderdiler eve, ölüyordum normalde 0,5 olması gereken değer 22'ye cıkmış tahlil bile yapmadılar vs vs
hastaneye karşı güvenim yok anlıyor musun..
sağol canım.... Canım yediklerimi mide hazmetmiyor cikariyorum
canım ben uzun zamandır kullanıyorum 5 ay olacak nerdeyse
nerelerdesin canımmmmm....
sagol kukumm.. maalesef yok canım elin varsa çal basina derler
Günaydın canlarimmmmmmmmgece yine kötü oldum gece çok zor geçti benim için bulantı kusma her yeri mahvettim hem agladim hem sildim ilk kez böyle çaresiz hissettim kendimi rabbim yardimcimiz olsun sabaha karşı uyumusum simdi cok az kraker yiyebildim geceye gore iyiyim ama işte
operaaaammm bilemedim ki güvenin yoksa gitme hiç bu konu ciddi bir konu
bende bu kadar sey yasasam bende birdaha o hastaneye adım atmamak için uğraşırım yani İnsallah gönlüne gore içinin rahat edeceği ve başarılı bir dr. bulabilirsin canım benim
sağol canım.... Canım yediklerimi mide hazmetmiyor cikariyorumbugun iyi gibiyim biseyler yemeye caliscam yine kötü olursam tekrar giderim dr
canım benim bulantim tamamen usutmeden bence çünkü dün az atesimde vardı usume hissi vardı gece boyu...
günaydın kızlar!! bizde bugün eşimin sperm tahlilini verdik bakalım 11de çıkıcak inşlh bişey çıkmaz bana şans dileyin..
canım ben uzun zamandır kullanıyorum 5 ay olacak nerdeyse
nerelerdesin canımmmmm....
Ya bende dün aldim cnm eczaneden senin ki doktor tavsiyesi mi ben direk kendm aldim sıkınti yaratmaz insAllahh.
heyyy Allahım ya eltin falan gelse bir kaç gün sen kendini toparlayana kadar... yakında değilsin ki kuzum gelelim bakalım sana...sagol kukumm.. maalesef yok canım elin varsa çal basina derlerbenim de öyle
hadi bakalım regl oldun mu senevet hastaneye güven duymak önemli ve ben hiç güvenmiyorum memoriale.. bakalım araştırmaya devam..
hicran yalnızlığın ne demek oldugunu ben iyi bilirim, gecen gün zehrlenmiştim ya, evde aç,halsiz bütün gün yattım akşamına sinirlerim bozulmuştu çok ağlamıştım. ama canım sen yalnız değilsin, bebeğin seninle ve varlığını hissettiriyor sana bulantılarla.
o yüzden sakın yalnız ve çaresiz hissetme kendini, ağlayıp da bebeğini de üzme. bu aralar cok halsiz kaldın sen bence eşin gelince acile falan gidin bir serum versinler sana toparlan azcık.
biz hep burdayız canım sakın unutma
ayyy canimmm bu yazı ilaç gibi geldi bana çok sağol
Birde hamile arkadaslarimin cogundan sunu duydum.bebege karar verdikleri ay cogunun olmamis ve asiri kanamali bir adet donemi gecirmisler.sonraki ayda hamile.kalmislar..rahim kendini gebelige hazirliyormus ondan boyle bir adet dönemi gecirmisler faln filan.boyle birsey duydunuzmu yada hamile arkadaslarmzdan yasayan oldu mu
yok canım bir sıkıntı olmuyor rutin kontrole gittiğinde veriliyor zaten hergün bir tane alınıyor ...
heyyy Allahım ya eltin falan gelse bir kaç gün sen kendini toparlayana kadar... yakında değilsin ki kuzum gelelim bakalım sana...
çok kötü olursan beklemeden git hastaneye...
hadi bakalım regl oldun mu sen
oyy eltimin iki çocuk var eşi de çocuk gibi onsuz bisey yapamaz kv zaten bi is yapmaz belinden rahatsız yemek falan yapamaz eltim gelse hepsi aç kalır.
canım benim bulantim tamamen usutmeden bence çünkü dün az atesimde vardı usume hissi vardı gece boyu...
yok canım ben kendi adıma öyle bişey yaşamadım kürtajdan sonraki ilk adetim çok yoğun oldu beklediğimden daha yoğun... birde hamile kalmadan önceki adetim kısa ve az olmuştu onu da hatırlıyorummmBirde hamile arkadaslarimin cogundan sunu duydum.bebege karar verdikleri ay cogunun olmamis ve asiri kanamali bir adet donemi gecirmisler.sonraki ayda hamile.kalmislar..rahim kendini gebelige hazirliyormus ondan boyle bir adet dönemi gecirmisler faln filan.boyle birsey duydunuzmu yada hamile arkadaslarmzdan yasayan oldu mu
aman bebeğimmm ya o nasıl laf birlikte gülüp birlikte ağlıyoruz işte ne sıkıntın var seninnnnnBurdayım canım,Her gün okuyorum sizi takip ediyorum fırsat buldukça
Ama halsiz ve keyifsizim bu aralar.Canınızı sıkmayım diye yazmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?