yok canım bir sıkıntı olmuyor rutin kontrole gittiğinde veriliyor zaten hergün bir tane alınıyor ...
heyyy Allahım ya eltin falan gelse bir kaç gün sen kendini toparlayana kadar... yakında değilsin ki kuzum gelelim bakalım sana...
çok kötü olursan beklemeden git hastaneye...
hadi bakalım regl oldun mu sen
canım evet rahim kendini hazırlama diye birsey var adetin gec olabilir (stres dışı ama) yada donemi bozulur yani olduğun zaman aralığı (ki benim oyle oldu) vs. gibi rahim hazırlayabilir kendini aslında kimyasal gebelikde bir hazırlıkdır bence cunku kimyasal yasayanlar cabuk hamile kalırlar benim ablamda oyle oldu
sağol canım.... Canım yediklerimi mide hazmetmiyor cikariyorumbugun iyi gibiyim biseyler yemeye caliscam yine kötü olursam tekrar giderim dr
nazlaniyorum canim gece geldi mutfağı toplamis odayi topladi benim uzerimi degistirdi falan
canım bilemedim markası ne ??Yaa ben gunde 3 tane kullaniyormm esime ole solemis eczane yanlis Mi soledi ki
oyy eltimin iki çocuk var eşi de çocuk gibi onsuz bisey yapamaz kv zaten bi is yapmaz belinden rahatsız yemek falan yapamaz eltim gelse hepsi aç kalır.kötü olursam gidicem canım kesin
o eşine öyle nazlar yap ki seni bir daha götürmeyi bırak bunu sana söyleyemesin bile gıcık oluyorum bu tarz şeylere annesinin ağlaması senin ve bebeğinin sağlığından değerli mi yaaa
yok canım ben kendi adıma öyle bişey yaşamadım kürtajdan sonraki ilk adetim çok yoğun oldu beklediğimden daha yoğun... birde hamile kalmadan önceki adetim kısa ve az olmuştu onu da hatırlıyorummm
aman bebeğimmm ya o nasıl laf birlikte gülüp birlikte ağlıyoruz işte ne sıkıntın var seninnnnnneyin var seninnn
Birde hamile arkadaslarimin cogundan sunu duydum.bebege karar verdikleri ay cogunun olmamis ve asiri kanamali bir adet donemi gecirmisler.sonraki ayda hamile.kalmislar..rahim kendini gebelige hazirliyormus ondan boyle bir adet dönemi gecirmisler faln filan.boyle birsey duydunuzmu yada hamile arkadaslarmzdan yasayan oldu mu
tmm canim.aklimda bulunsun...tekrar çok teşekkür edrim
canım bilemedim markası ne ??
anladım kuzucum... sen şimdi biraz dirayetin varsa kendine bir tost yap bir ayran içmeye çalış nane limonda iyi gelir sana bir zararı yok diye biliyorum ben
yarın olcam
nazlaniyorum canim gece geldi mutfağı toplamis odayi topladi benim uzerimi degistirdi falanama bunu onu kandırmak için yapmıyorum gerçekten kotuydum buda ona iyi bi ders olur kv ariyo iste usuttun sen usuttun sen dedi.durdu tabi usuturum oraya gelince motumun ustune oturmuyorum ki
evet ciciş herkese göre farklı oluyorDemekki herkeste farkli bu isler..
günaydın fıstıklı lokumummmmmbende oldu cnm, son adet tarihim 7 eylüldü ve normalde 1 ve 2. gün iki ya da üç ped değiştirirdim öyle aşırı olmazdım ama, 3.gün normal, 4 ve 5. gün çok çok az olurdum. son adetimde 5 gün boyunca fazla oldum ve açık kırmızılar yerine kopkoyu kırmızılar geldi hatta bu neydi şimdi falan dedim. ekimde hiç gelemediler zaten :)
Günaydın canim nasılsıngünaydın kızlarrr...
Sanada kucak dolusu sevgiler GünaydınGünaydin herkeseee kucak dolusu sevgilerrr
Ins temiz çıkar canımgünaydın kızlar!! bizde bugün eşimin sperm tahlilini verdik bakalım 11de çıkıcak inşlh bişey çıkmaz bana şans dileyin..
Gecmis olsun hicranim sen bolbol yat dinlen dinlemezsen geçmez usutuguncanım benim bulantim tamamen usutmeden bence çünkü dün az atesimde vardı usume hissi vardı gece boyu...
bende oldu cnm, son adet tarihim 7 eylüldü ve normalde 1 ve 2. gün iki ya da üç ped değiştirirdim öyle aşırı olmazdım ama, 3.gün normal, 4 ve 5. gün çok çok az olurdum. son adetimde 5 gün boyunca fazla oldum ve açık kırmızılar yerine kopkoyu kırmızılar geldi hatta bu neydi şimdi falan dedim. ekimde hiç gelemediler zaten :)
şu üçüncü gün olayını geçirme operammm
yapabildiğinin en fazla nazı yap bıksın ohhhhhhh
evet ciciş herkese göre farklı oluyor
günaydın fıstıklı lokumummmmm
Ben folidance kullanıyorum günde 1 kere iciliyo senin neden 3 anlamadımFOLIC PLUS ismi iceriginde de gunde 3 kere yaziyor
bende oldu cnm, son adet tarihim 7 eylüldü ve normalde 1 ve 2. gün iki ya da üç ped değiştirirdim öyle aşırı olmazdım ama, 3.gün normal, 4 ve 5. gün çok çok az olurdum. son adetimde 5 gün boyunca fazla oldum ve açık kırmızılar yerine kopkoyu kırmızılar geldi hatta bu neydi şimdi falan dedim. ekimde hiç gelemediler zaten :)
FOLIC PLUS ismi iceriginde de gunde 3 kere yaziyor
o eşine öyle nazlar yap ki seni bir daha götürmeyi bırak bunu sana söyleyemesin bile gıcık oluyorum bu tarz şeylere annesinin ağlaması senin ve bebeğinin sağlığından değerli mi yaaa
yok canım ben kendi adıma öyle bişey yaşamadım kürtajdan sonraki ilk adetim çok yoğun oldu beklediğimden daha yoğun... birde hamile kalmadan önceki adetim kısa ve az olmuştu onu da hatırlıyorummm
aman bebeğimmm ya o nasıl laf birlikte gülüp birlikte ağlıyoruz işte ne sıkıntın var seninnnnnneyin var seninnn
GünaydinNlarrrrr o zmn 19 aralik bekleyip görücem :))
nereye gittiniz, istanbulda mı? ben artık herkese sormaya başladım da..
canımmmm dün açılışı yaptık ama çalışma için daha çok erken dün 8. gündü...nasılsın kuşum? başladın mı çalışmalara?
Hiç bilmiyorum.Halsizlik yorgunluk mutsuzluk.Dün oruç tuttum ondan diye düşündüm.Bugün tutmuyorum yine aynı.
Bugün kv geliyor.uzun bir süre bende kalacak.Benim hiç enerjim yok güleryüz gösterecek kadar bile.
Öğle yemeğinden sonra düzelirim inşallah.Geçer ya.
Herkes mutlu olsun kimse üzülmesin herkes anne olsun :)))
nefesimmmmmmmm senin tüpçü baba gece operamı taciz etmişş kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzGunaydinn kizlaaarr.nasilsinizz
Ben dunki gibiyim.suan papatya cayi iciyorum.gerginligimi alir belki.
Hicraaaaannnnnnn .gecmis olsun kuzucumm.
Dikkat et kendine.miden bulansada biseyler yemeye calis.bos mide daha cok bulanir bebegim.
Minisini hayal et.o istiyo diye dusun oyle ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?