Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yarın olcam

Ayyy ins. Benmki bu ay stres disi olmusdur:))))

sağol canım.... Canım yediklerimi mide hazmetmiyor cikariyorum bugun iyi gibiyim biseyler yemeye caliscam yine kötü olursam tekrar giderim dr

Git tabi canım.Dodex iğneyede netten baktım.b12 miş içeriği.
Beslenebilsen gerek kalmaz ama.
Keten tohumunda yüksek b12 var diye biliyorum.Yoğurtla karıştırıp yiyebilirsin.Ben çok severim.Çekilmiş tohum daha iyi oluyor.
Bir de ayağını sıcak tut.2 çorap giy.örgü patik giy.ev botu, panduf falan giy.Kendine ve bebişine iyi bak canım benim...

nazlaniyorum canim gece geldi mutfağı toplamis odayi topladi benim uzerimi degistirdi falan ama bunu onu kandırmak için yapmıyorum gerçekten kotuydum buda ona iyi bi ders olur kv ariyo iste usuttun sen usuttun sen dedi.durdu tabi usuturum oraya gelince motumun ustune oturmuyorum ki

Yaa ben gunde 3 tane kullaniyormm esime ole solemis eczane yanlis Mi soledi ki
canım bilemedim markası ne ??

oyy eltimin iki çocuk var eşi de çocuk gibi onsuz bisey yapamaz kv zaten bi is yapmaz belinden rahatsız yemek falan yapamaz eltim gelse hepsi aç kalır. kötü olursam gidicem canım kesin

anladım kuzucum... sen şimdi biraz dirayetin varsa kendine bir tost yap bir ayran içmeye çalış nane limonda iyi gelir sana bir zararı yok diye biliyorum ben

Demekki herkeste farkli bu isler..

bende oldu cnm, son adet tarihim 7 eylüldü ve normalde 1 ve 2. gün iki ya da üç ped değiştirirdim öyle aşırı olmazdım ama, 3.gün normal, 4 ve 5. gün çok çok az olurdum. son adetimde 5 gün boyunca fazla oldum ve açık kırmızılar yerine kopkoyu kırmızılar geldi hatta bu neydi şimdi falan dedim. ekimde hiç gelemediler zaten :)

canım bilemedim markası ne ??

anladım kuzucum... sen şimdi biraz dirayetin varsa kendine bir tost yap bir ayran içmeye çalış nane limonda iyi gelir sana bir zararı yok diye biliyorum ben

FOLIC PLUS ismi iceriginde de gunde 3 kere yaziyor

şu üçüncü gün olayını geçirme operammm

yapabildiğinin en fazla nazı yap bıksın ohhhhhhh
Demekki herkeste farkli bu isler..
evet ciciş herkese göre farklı oluyor

günaydın fıstıklı lokumummmmm

günaydın kızlarrr...
Günaydın canim nasılsın
Günaydin herkeseee kucak dolusu sevgilerrr
Sanada kucak dolusu sevgiler Günaydın
günaydın kızlar!! bizde bugün eşimin sperm tahlilini verdik bakalım 11de çıkıcak inşlh bişey çıkmaz bana şans dileyin..
Ins temiz çıkar canım
canım benim bulantim tamamen usutmeden bence çünkü dün az atesimde vardı usume hissi vardı gece boyu...
Gecmis olsun hicranim sen bolbol yat dinlen dinlemezsen geçmez usutugun

GünaydinNlarrrrr o zmn 19 aralik bekleyip görücem :))

FOLIC PLUS ismi iceriginde de gunde 3 kere yaziyor
Ben folidance kullanıyorum günde 1 kere iciliyo senin neden 3 anlamadım

Hoşgeldin bebisim

Hiç bilmiyorum.Halsizlik yorgunluk mutsuzluk.Dün oruç tuttum ondan diye düşündüm.Bugün tutmuyorum yine aynı.
Bugün kv geliyor.uzun bir süre bende kalacak.Benim hiç enerjim yok güleryüz gösterecek kadar bile.
Öğle yemeğinden sonra düzelirim inşallah.Geçer ya.
Herkes mutlu olsun kimse üzülmesin herkes anne olsun :)))

Gunaydinn kizlaaarr.nasilsinizz
Ben dunki gibiyim.suan papatya cayi iciyorum.gerginligimi alir belki.
Hicraaaaannnnnnn .gecmis olsun kuzucumm.
Dikkat et kendine.miden bulansada biseyler yemeye calis.bos mide daha cok bulanir bebegim.
Minisini hayal et.o istiyo diye dusun oyle ye

nasılsın kuşum? başladın mı çalışmalara?
canımmmm dün açılışı yaptık ama çalışma için daha çok erken dün 8. gündü...

canımmmmmm düzelir yaa kendin için gülümse bitanem herşey güzel olacak sadece biraz beklememiz lazım biraz sabır lazım yoksa gerisi zaten gelecek... hadi bir gülümseee
nefesimmmmmmmm senin tüpçü baba gece operamı taciz etmişş kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…