Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ben folidance kullanıyorum günde 1 kere iciliyo senin neden 3 anlamadım

Hoşgeldin bebisim

Gamzeeeeeeee ben de sana yazacaktım, dün meydandaydım gezerken bi kadın gördüm karnı kocamannn, maşallah dedim ama kadın tıpkı sana benziyodu içimden de geçti Gamzecim de böyle olacak. 2014 senin yılın olur inşallahhhhhh...

GünaydinNlarrrrr o zmn 19 aralik bekleyip görücem :))

Ben folik plus kullandim onun iceriginde folik asit disinda kalsiyum ve vitamin var oyuzden uc kere. Ama sen hamile kalmadan once basladigin icin 1ic, bana oyle yapti dr,hamile kalinca da onceden baslamistik zaten 1kereyle devam edelim dedi, sende hamile kalinca doktorundan bilgi alirsin

Aaaa ne tacizi kizzzz.Aboooo

tmm canim.aklimda bulunsun...tekrar çok teşekkür edrim

Rica ederim canım.Hep öğüt hep öğüt insan sıkılıyor biliyorum ama gerçekten bazımız birileri iteklemedikçe bişey yapmıyor.Yanında kimse de yok.Seni de biz itekleyecez.

Kendine dikkat et kendine dikkat etKendine dikkat et kendine dikkat etKendine dikkat et kendine dikkat etKendine dikkat et kendine dikkat etKendine dikkat et kendine dikkat etKendine dikkat et kendine dikkat etKendine dikkat et kendine dikkat etKendine dikkat et kendine dikkat etKendine dikkat et kendine dikkat etKendine dikkat et kendine dikkat etKendine dikkat et kendine dikkat etKendine dikkat et kendine dikkat etKendine dikkat et kendine dikkat etKendine dikkat et kendine dikkat etKendine dikkat et kendine dikkat etKendine dikkat et kendine dikkat etKendine dikkat et kendine dikkat etKendine dikkat et kendine dikkat etKendine dikkat et kendine dikkat etKendine dikkat et kendine dikkat etKendine dikkat et kendine dikkat etKendine dikkat et kendine dikkat etKendine dikkat et kendine dikkat etKendine dikkat et kendine dikkat et

amin inşallahhh. Allah kabul etsin. ben de kış aylarında oruç tutmaya çalışırdım, borçlarımı ödemek için ama malum bu yıl tutamıcam. ayyyy senin de mi kv geliyor, benimki de haftaya gelecek muhtemelen kalır herhalde bi 10 gün. zaman çabucak geçer o burdayken inşallah...

günaydınnnnnnnn...ne varsa bitkilerde var cnm, bitki çaylarına devam :)

yok kuzum ben balıkesirdeyim özel bir labaratuara gittik,sizdemi yaptırcaksınız.

işte ben doktora gidip nedir ne değildir araştırıcam bu ay.

psikom.. dün doktorla konusurken çarşamba adet günüm cuma geleyim mi 3. gün testleri yapılıyormuş dedim, adam adet bitince gelin daha durun bir bakalım muayene edelim ona göre gerekirse o testleri yapıyoruz dedi.
şimdi hemen test istememesi iyi mi yoksa bir ay daha sallayacağı için kötü mü bilemedim..
o adama(halit fırat) gitsem mi acaba, memorialden kesin vazgectim size yazarken tekrar idrak ettim ki ben kuruma güvenmiyorum ve güvenmedigim yere gitmicem.
halit fırat erdene gitsem mi ki nişantaşında?

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

jinemed selim e baktın mı kuzucummm bencede memorialdan vazgeç en kötü halide gidersin...

gecenin bir vakti aramışlar durmuşlar kızı yawww 22.10 da falan randevu vermeye ulan ben o saatte uyuyorummm

Okudum simdi.
Cok yogun n sonucta, boyle olunca da biz onlara ayak uydurnak durumunda kaliyoruz.
Eger doktor un yapmissa ve cok hastasi varsa durum bu canim Maalesef..

Gunaydin minisim bebisimm.
Walla oylee.ohh ictim cayimi misss

Amin canım sağol.Ben de 7 gün oruç tutup dua ederek oruç açarsan bebeğin olurmuş diye okumuştum.Bu hafta hep tutayım dedim.Dün çok halsiz olunca bugün tutmadım.Benim kv seninki gibi değil canım.Gelsin valla. bana yararı var zararı yok kadının.Tek sıkıntım anneme daha az gidecem o burdayken :)))

kız sana yazdım ya geçen gece jinepol etilerde selim bey doktorun adı da jinemed değilmiş jinepol
operam bir yakınım orda figen hanımda gitmiş acil bir durum olmuş ve selim bey bakmış o gün ona çok güzel çok ilgili çok iyi biri falan diye anlattı bak bakalım beğencen mi
ibonun karısın doktorunu buldum sana beğenmedim beeeee

Zaten hep anormal olurum o yuzden kestiremiyorumm:)

Bende ole yapayim o zmn tesekkr eferim😊

Canlarımmm günaydın.. dün koca gün hiç giremedim. işyerimdeki bilgisayarım çöktü :26: anca halledildi ve bu gün hemencik kızçelerim napıo die gireyim dedim

kızlar benim yumurta çatlatmamın üstünden kaç gün geçti ama hafif hafif kasık ağrım var ya.. sizce neden? :18: üşüttüğümü düşünmüorum çok dikkat ediorum. hamiş arkadaşlar siz ilk hamile kaldığınızda böle bişi olmuşmuydu. acaba bu tuttu anlamınamı gelior? yada ben kendimi mi ona inandırmak istiorum

aaa onu ilk kez duyuyorum..
nefesal.. halit fırat'ı sen mi demiştin? gidiyor musun ona?
adam nöbetçi tüpçü hahahah

Evet canim ben demistim:) .bizede esimin kuzeni onerdi.onlarin iki sene olmamisti ve gitmedikleri dr kalmamisti.
Maddi durumlarida cok iyiydi ve hep iyi yerlere gidiyorlardi.
Sonra bu halit beyi duymuslar ona gitmisler.cok memnun kalmislar.hatta bi arkadasina tavsiye etmis.o arkadasi ilk ayinda hamile kalmis adam ozel bi diyet vermis kiza.
Benim randevum 4 ocakta.muhtemelen adetimin ilk guny olur bu tarih.
Bana hangi testleri yaptirdin dedi soyledim.adetli olucam o tarihte dedim.
Onemli degil geldiginizde once bi neler yapmissiniz ona bakariz neler yapabilecegimizi konusiruz dedi.
Sana baska birini de onerdim ben aydin arici bu adam da prof

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…