- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
Ben folidance kullanıyorum günde 1 kere iciliyo senin neden 3 anlamadım
Hoşgeldin bebisim
GünaydinNlarrrrr o zmn 19 aralik bekleyip görücem :))
Aaaa ne tacizi kizzzz.Aboooocanımmmm dün açılışı yaptık ama çalışma için daha çok erken dün 8. gündü...canımmmmmm düzelir yaa kendin için gülümse bitanem herşey güzel olacak sadece biraz beklememiz lazım biraz sabır lazım yoksa gerisi zaten gelecek... hadi bir gülümseeenefesimmmmmmmm senin tüpçü baba gece operamı taciz etmişş kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
tmm canim.aklimda bulunsun...tekrar çok teşekkür edrim
gecenin bir vakti aramışlar durmuşlar kızı yawww 22.10 da falan randevu vermeye ulan ben o saatte uyuyorummmAaaa ne tacizi kizzzz.Aboooo
Hiç bilmiyorum.Halsizlik yorgunluk mutsuzluk.Dün oruç tuttum ondan diye düşündüm.Bugün tutmuyorum yine aynı.
Bugün kv geliyor.uzun bir süre bende kalacak.Benim hiç enerjim yok güleryüz gösterecek kadar bile.
Öğle yemeğinden sonra düzelirim inşallah.Geçer ya.
Herkes mutlu olsun kimse üzülmesin herkes anne olsun :)))
Gunaydinn kizlaaarr.nasilsinizz
Ben dunki gibiyim.suan papatya cayi iciyorum.gerginligimi alir belki.
Hicraaaaannnnnnn .gecmis olsun kuzucumm.
Dikkat et kendine.miden bulansada biseyler yemeye calis.bos mide daha cok bulanir bebegim.
Minisini hayal et.o istiyo diye dusun oyle ye
yok kuzum ben balıkesirdeyim özel bir labaratuara gittik,sizdemi yaptırcaksınız.
hadi hayırlısııııııı, inşallah bebiş yoldadır. folic plus günde 3 kez içiliyor, ben onu kullandım ilk 3 ay.
canımmmm dün açılışı yaptık ama çalışma için daha çok erken dün 8. gündü...
canımmmmmm düzelir yaa kendin için gülümse bitanem herşey güzel olacak sadece biraz beklememiz lazım biraz sabır lazım yoksa gerisi zaten gelecek... hadi bir gülümseee
nefesimmmmmmmm senin tüpçü baba gece operamı taciz etmişş kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
19 aralik demisim yaaa ocak olcak o suan adet goruyorm zaten((
işte ben doktora gidip nedir ne değildir araştırıcam bu ay.
psikom.. dün doktorla konusurken çarşamba adet günüm cuma geleyim mi 3. gün testleri yapılıyormuş dedim, adam adet bitince gelin daha durun bir bakalım muayene edelim ona göre gerekirse o testleri yapıyoruz dedi.
şimdi hemen test istememesi iyi mi yoksa bir ay daha sallayacağı için kötü mü bilemedim..
o adama(halit fırat) gitsem mi acaba, memorialden kesin vazgectim size yazarken tekrar idrak ettim ki ben kuruma güvenmiyorum ve güvenmedigim yere gitmicem.
halit fırat erdene gitsem mi ki nişantaşında?
jinemed selim e baktın mı kuzucummm bencede memorialdan vazgeç en kötü halide gidersin...
gecenin bir vakti aramışlar durmuşlar kızı yawww 22.10 da falan randevu vermeye ulan ben o saatte uyuyorummm
amin inşallahhh. Allah kabul etsin. ben de kış aylarında oruç tutmaya çalışırdım, borçlarımı ödemek için ama malum bu yıl tutamıcam. ayyyy senin de mi kv geliyor, benimki de haftaya gelecek muhtemelen kalır herhalde bi 10 gün. zaman çabucak geçer o burdayken inşallah...
günaydınnnnnnnn...ne varsa bitkilerde var cnm, bitki çaylarına devam :)
kız sana yazdım ya geçen gece jinepol etilerde selim bey doktorun adı da jinemed değilmiş jinepolaaa onu ilk kez duyuyorum..
nefesal.. halit fırat'ı sen mi demiştin? gidiyor musun ona?
adam nöbetçi tüpçü hahahah
amin inşallahhh. Allah kabul etsin. ben de kış aylarında oruç tutmaya çalışırdım, borçlarımı ödemek için ama malum bu yıl tutamıcam. ayyyy senin de mi kv geliyor, benimki de haftaya gelecek muhtemelen kalır herhalde bi 10 gün. zaman çabucak geçer o burdayken inşallah...
günaydınnnnnnnn...ne varsa bitkilerde var cnm, bitki çaylarına devam :)
normalden fazla mı oluyosun? hayırlısı inşallahhhh
operam bir yakınım orda figen hanımda gitmiş acil bir durum olmuş ve selim bey bakmış o gün ona çok güzel çok ilgili çok iyi biri falan diye anlattı bak bakalım beğencen mikız sana yazdım ya geçen gece jinepol etilerde selim bey doktorun adı da jinemed değilmiş jinepol
Zaten hep anormal olurum o yuzden kestiremiyorumm:)
Bende ole yapayim o zmn tesekkr eferim😊Ben folik plus kullandim onun iceriginde folik asit disinda kalsiyum ve vitamin var oyuzden uc kere. Ama sen hamile kalmadan once basladigin icin 1ic, bana oyle yapti dr,hamile kalinca da onceden baslamistik zaten 1kereyle devam edelim dedi, sende hamile kalinca doktorundan bilgi alirsin
aaa onu ilk kez duyuyorum..
nefesal.. halit fırat'ı sen mi demiştin? gidiyor musun ona?
adam nöbetçi tüpçü hahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?