Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

iboların doktoru bu sitede de yukarda reklam olarak cıkıyor hep ameliyat bonesi giymiş bir adam cıkıyor ya o adam işte..
muhtemelen 15-20 bine yapıyordur o çünkü 10-12 bin diğer yerler.

aaa bak bu selim bey iyi geldi gözüme. hem kanada da çalışmış ya, benim kocam da kanada da 3 sene ders vermiş yakın hissedebilir kendini.

canım sen adamı görmüşsün sonuçta, ben maille iletişim dememe ragmen abuk subuk saatlerde arayınca bunlar ilk intiba olumsuz oldu. hani okuldayım yanımda kızlı erkekli insanlar var adet tarihimi bilmem neyi konuşmak zor durumda bıraktı beni. ama giden birinden olumlu bir sey duymak da iyi geldi hani.

şimdiiii selim bey mi halit bey mi??????????

Ins canim :)) ben doktora gidinceye kadar umudum yok hiz bunisi kendimiz beceremiyoruz destege ihtiyacimiz var :)

Bencede guvenmedigin yere gitme bende subatbyada martta erkan alatasa gitcem prof arkadaşım istanbulda gitmedik doktor birakmadi en son denizliye geldi tuplerinden biri tikaliymis ve hgsde cikmamis lakoskopi mi ole bisi oldu ilk ay hamile 4yil sonra hamis kaldi onun doktoruna gitcem bakalım belki bizimde sebebimiz ii bir doktor olacak

Nefescim benim de gelesim geldi sizin tüpçüye..
Siz bi gidin bakalım bize de haber verin.Memnun kalırsanız bende binim uçağa gelim napim

ahh canım.. sen beni görsen kafamı kaldırmadan doktor arıyorum :)

neyin var kuzum ilgi sevgi şefkat saatin mi geldi

ewettttt... sevgi ve şefkat gösterin die bağrınıom kimsenin bana baktığı yokkkk

sen neden dr arıosun hayırdır

kimse benlen ilgilenmiyoooo
Hosgeldin cnm.
Ama hani belirti aramicaktik bebegim.kasik agrisi bebistende olu usutmedende olur.
Kenndini dinleme bukadar yoksa bi suru sey cikar

Simdi ikisininde adini yaz ve kura cekk.
Ay bende bi gidip gorsem su adami yaww.

ewettttt... sevgi ve şefkat gösterin die bağrınıom kimsenin bana baktığı yokkkk

sen neden dr arıosun hayırdır

işte nedir ne değildir, eşimin sperm sayısı nedir benim yumurta kalitem nedir falan baksın da ona göre yönlndirsin diye arıyorum

sen napıyosun???

o zaman iyiymiş, ben de temiz olmadığı için çoğu da istemiyorum onu, gerçi var fitneliği de...ayyy sinirimi bozuyolar eşimle yapış yapış devamlı sürekli el ele gören de bebek zannedecek eşimi...çabucak gitse bari...ben de o gelince çıkıyorum arada ama genelde onla oturmak zorunda kalıyorum.

Zaten hep anormal olurum o yuzden kestiremiyorumm:)

o da iyiymiş :)

olur cnm olurr Allahın izniyle

Nefescim benim de gelesim geldi sizin tüpçüye..
Siz bi gidin bakalım bize de haber verin.Memnun kalırsanız bende binim uçağa gelim napim

Ben bi gideyim cnm bana nasil bi yol izlicek bakalim.
Insallah memnun kalirim.yurtdisindan ve sehirdisindan hastasi da cokmus zaten.
Allahim yuzumuze baksin yaa.hem manevi hem maddi daha fazla yipranmadan kavussak bebislerimize

Hosgeldin cnm.
Ama hani belirti aramicaktik bebegim.kasik agrisi bebistende olu usutmedende olur.
Kenndini dinleme bukadar yoksa bi suru sey cikar

Simdi ikisininde adini yaz ve kura cekk.
Ay bende bi gidip gorsem su adami yaww.

haklısın canım da ben kötü bişi olamsından korktuğum için sorem dedim kızlara :26: hafif hafif ağrım var taş oturmuş gibi. :26: ondan dedim acep bişimi var die :44:

işte nedir ne değildir, eşimin sperm sayısı nedir benim yumurta kalitem nedir falan baksın da ona göre yönlndirsin diye arıyorum

sen napıyosun???

ben napim operam yaaa aynı işte umut umut... sanırım önümüzdeki ay bende sen gibi dr a gidicem baksın bakalım neden olmuo neden etmiyo :26: inşallah gerek kalmaz ama eğer olmazsa bende giderim artık herhalde.. :18:

kasıklarım hafif hafif ağrıo sanki adet olcakmışım gibi ki daha 10 gün var adetime :26: ondan tırstımda bi umut belkim nedenini bilen kızçelerim vardır dedim

Ben akşamdan akşama görecem zaten canım.2 ay boyunca haftasonları da eğitimler var.Hiç oturamıycaz başbaşa yani.Kp ile beraber geliyorlar zaten.Başka şehirde oturuyor bizimkiler.Yazın gelemiyorlar elma bahçeleri var onların işiyle uğraşıyorlar.Kışın gelip biraz kalıyorlar.Benimki anlayışlı ya.Fitnelik falan da yok.Saolsun.Benimki temizdir çok şükür.Temizliğimi de yapar.
Ama uzun kalınca insan bunalıyor bazen gerçekten.Önce değişiklik oluyor iyi oluyor.Sonra zor oluyor.
Sürekli güleryüzlü olmam gerekiyor kırılırlar diye korkuyorum.Yemeği yapıyor ama bulaşık çay falan yine de yoruluyor insan.
Seninki de biraz genç olsaydı canım.Az faydası dokinirdi.Yaşlı olunca gerçekten zor oluyor.Bir de hamile hamile daha zor.Allah yardımcın olsun.

umarım gerek kalmaz, ne kadar oldu senin? bir de yaşın kaç 86lı mısın?

valla cnm iyi de olsalar insan evinde rahat edemiyo 2 ay uzun bi süre...benimki de yemek pişiriyor ama sürekli kontrol etmem gerekiyor elini yıkadı mı nereye dokundu falan diye. ben yemiyorum zaten yemeğini de. seninki iyi valla yemek temizlik falan yapar ee bi de evde olmayacaksın uzun süre...ben de kendi odamda sinir küpüyüm onun yanında mecbur güler yüzlü oluyorum. 10 günden uzun süre katlanamam yine de. eşimin hatrına gelmesin de demedim. o gelince eşimle ister istemez problem yaşıyorum bi de.

umarım gerek kalmaz, ne kadar oldu senin? bir de yaşın kaç 86lı mısın?

ewet 86 lıyım. inşallah gerek kalmaz inşallah canım yaaaa
aralık başında tam 1 yıl oldu ama mayısta bi kimyasal gebelik geçirdim.. 2 ayda korundum temmuzdan beri gene olmuyo anlıcağın

kuzuumm nasıll oldunnnnnn :26::26::26::26:

kızlarr merhabaaa bugun dr gıdıyoruuzzzz... dualarınızı eksikk etmeyiinnn öptuumm hepınızııııı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…