ewet 86 lıyım. inşallah gerek kalmaz inşallah canım yaaaa
aralık başında tam 1 yıl oldu ama mayısta bi kimyasal gebelik geçirdim.. 2 ayda korundum temmuzdan beri gene olmuyo anlıcağın
valla cnm iyi de olsalar insan evinde rahat edemiyo 2 ay uzun bi süre...benimki de yemek pişiriyor ama sürekli kontrol etmem gerekiyor elini yıkadı mı nereye dokundu falan diye. ben yemiyorum zaten yemeğini de. seninki iyi valla yemek temizlik falan yapar ee bi de evde olmayacaksın uzun süre...ben de kendi odamda sinir küpüyüm onun yanında mecbur güler yüzlü oluyorum. 10 günden uzun süre katlanamam yine de. eşimin hatrına gelmesin de demedim. o gelince eşimle ister istemez problem yaşıyorum bi de.
şimdi sut biskuvi yedim canım yatiyorum daha iyiyim
naze benimki usutmeden oldu galiba çünkü az ates vardi ve gece boyu usudum... Ama iyi olcam bebegim icin
oyyy ben sana kıyamammm canımm sıkma kendini ne yiyebilorsan onu yee yiyemssende sıkma kendinii bebeğin senden alması gerekeni alyo kuzummmsen mümkünsee dinlennn yorma kendini bulantı oluduğu için halsiz düşersinnn ben de bişey yemedimm 1,5 ayy sadece kuru ekmek yedimmm şükürr geçttii buda geçicekkk böleee tebessümle hatırlıcannn inşallahhh uzuunn sürmess seninkii bebeğimmm
naze benimki usutmeden oldu galiba çünkü az ates vardi ve gece boyu usudum... Ama iyi olcam bebegim icin
Hasretimmmm nefesimmmm psikommm canlarimsinizbenim ailem siz oldunuz muahhhh burda ki herkesi ayrı ayrı cooook seviyorum iyiki varsınız
inşallahhh canımmm üşütme dikkat ett canımm havalar çokkk hasta yapmaya müsaittnaze benimki usutmeden oldu galiba çünkü az ates vardi ve gece boyu usudum... Ama iyi olcam bebegim icin
nazımmmmm sen hamişmisinnnnnnn
cankuşşummm napyonnn bebeğimmmm
sağol kuzum iki gündür kotuyum canim dun serum yedim geldim bugün daha iyiyim
hemde 5aylik hamis naze.
iyiiym nazımm sen nasılsın neler yapıosunay özlemişim beaa
sağol kuzum iki gündür kotuyum canim dun serum yedim geldim bugün daha iyiyim
kv ye gittik hafta sonu orda usuttum dadlu moremm
ayyy ayyyyy ne güzel yaaaaaaaa maşşallahhhhhçok sevindimmmm darısı başıma inşallah yaaa
inss canim inss olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?