Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ewet 86 lıyım. inşallah gerek kalmaz inşallah canım yaaaa
aralık başında tam 1 yıl oldu ama mayısta bi kimyasal gebelik geçirdim.. 2 ayda korundum temmuzdan beri gene olmuyo anlıcağın

cankuşşummm napyonnn bebeğimmmm

Hasretimmmm nefesimmmm psikommm canlarimsiniz benim ailem siz oldunuz muahhhh burda ki herkesi ayrı ayrı cooook seviyorum iyiki varsınız

Cnm ne kadar yardımcıda olsa insan iyisiyle kötüsüyle kendisi halledio zaten. kırmamak için sürekli güler yüzlü olöak, alınmasınlar die laflarına dikkat etmek filan yeterince psikoljik yorgunluk yapıo zaten.. ne diim çok zor Allah yardımcınız olsun..

şimdi sut biskuvi yedim canım yatiyorum daha iyiyim

oyyy ben sana kıyamammm canımm sıkma kendini ne yiyebilorsan onu yee yiyemssende sıkma kendinii bebeğin senden alması gerekeni alyo kuzummm sen mümkünsee dinlennn yorma kendini bulantı oluduğu için halsiz düşersinnn ben de bişey yemedimm 1,5 ayy sadece kuru ekmek yedimmm şükürr geçttii buda geçicekkk böleee tebessümle hatırlıcannn inşallahhh uzuunn sürmess seninkii bebeğimmm

nazımmmmm sen hamişmisinnnnnnn

iyiiym nazımm sen nasılsın neler yapıosun ay özlemişim beaa

çok şükürr canımmm iimmm işte evdeyimm arkadaşım geldiii bi kaç gün kalmaya oturuozzz birazdan tenizlik yaptırcam onaaaa valla kuzuumm bende özlemişimmmm du bi öpümmmmm

ayyy ayyyyy ne güzel yaaaaaaaa maşşallahhhhh çok sevindimmmm darısı başıma inşallah yaaa

inşallahhh canımmmm Rabbimmmmm isteyennnn herkesee nasip etsin evlatcınııı kimsenin kucağını boş bırakmasın inşalahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…