Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

çok şükürr canımmm iimmm işte evdeyimm arkadaşım geldiii bi kaç gün kalmaya oturuozzz birazdan tenizlik yaptırcam onaaaa valla kuzuumm bende özlemişimmmm du bi öpümmmmm

öp bacım öpp walla bende özledim du bende bi öpemmm
yaa nazımmm çok sevindim tebrik ederim seni özel bişi yaptınmı :26: ay nasıl öğrendin kıss? kocişine nasıl söledin :26:

sağol canım.... Canım yediklerimi mide hazmetmiyor cikariyorum bugun iyi gibiyim biseyler yemeye caliscam yine kötü olursam tekrar giderim dr

canım merhaba bende mide konusunda muzdaribim..sıcak su torbası demiştimgece sırtına onu kullan..gündüzde elinden çubuk krakeri düşürme yine şükret evdesin biz çalışanlar için çok zorlu geçiyo...biran önce iyileşiriz inşallah...

aynen cnm gerçekten zor yani uğraşmak. ben alışmışım erken uyanıp evimi temizlemeye hemen, o geç kalkıyo mecbur bekliyorum. ögle olmadan işlerimi toparlayıp çıkar gezerim ben, o olunca sürekli çıkamıyorum düzenim alt üst oluyo bi de hamileyim çayıdır meyvesidir yoruyor beni. o yüzden yapmıyorum eşime yaptırıyorum. amin cnm çabucak geçer umarım o 10 gün.

kzuummmm hayırlsı olsunnnn evladınnnn rabbimm sağlıklıca kucaklamayı nasip etsinn inşallahhh canımm sıcak su torması olmazz çok ıscak zararlııı bizlereee kızcıklarımm duşunuzu bilee ılık suyla alınnn eğerr üşüyorsanızz 2-3 çorap patik giyin benn belimii sardımm öle durdum ama direk sıcak uygulamayın olumuu

geçer canım geçer sen takma kafana bebişini düşünn

bakamadılarrrr icranımaaaaaa 1 günde üşüttürlerrr kuzuummm bence kullann bu zamanlarıı bulantım va dee gitmee biyyereeee

he walla icranım yaa nazım doğru dioo

bel ve göbek kısmıma getirmiyorum canım ya...biliyorum çok sıcak olmayacağını ama sabaha kadar kötü oluyorum...iş olmasa sorun değil ama çalışıyorum inş çabucak atlatırız...

zeycanımmmmmmmmmmmmmmmm dün sen söylediğinde söylediğin duayı ettim eve gidince nasıl rahatladımmm

naze gece az atesim vardiiii bebisime zararı olur mu çok korkuyorum:18:

yok canımmm hemen müdahele olmuş yaa bişey olmazz ama baktınn 39-40 oldunn sakın evde beklemeyin dr görünün hiç stress yapmaa kuzummmm keyfini çıkarrr ama dikkatide elden bırakmaa senn sıkı giyinn sık yemek yee ben bişey anlamadımmm 5 aydannn hemen geçioo şükürlerr olsunn yeterki sağlıklı sıhatli olsun kzuularrr yoksa bulantı vs hepsi tuzu biberii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…