- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
çok şükürr canımmm iimmm işte evdeyimm arkadaşım geldiii bi kaç gün kalmaya oturuozzzbirazdan tenizlik yaptırcam onaaaa valla kuzuumm bende özlemişimmmm du bi öpümmmmm
kv ye gittik hafta sonu orda usuttum dadlu moremm
sağol canım.... Canım yediklerimi mide hazmetmiyor cikariyorumbugun iyi gibiyim biseyler yemeye caliscam yine kötü olursam tekrar giderim dr
Cnm ne kadar yardımcıda olsa insan iyisiyle kötüsüyle kendisi halledio zaten. kırmamak için sürekli güler yüzlü olöak, alınmasınlar die laflarına dikkat etmek filan yeterince psikoljik yorgunluk yapıo zaten.. ne diim çok zor Allah yardımcınız olsun..
icranım dikkat et kendine böle olmassskv ye gittik hafta sonu orda usuttum dadlu moremm
inşallahhh canımmmm Rabbimmmmm isteyennnn herkesee nasip etsin evlatcınııı kimsenin kucağını boş bırakmasın inşalahhhhh
inss canim inss olacak
canım merhaba bende mide konusunda muzdaribim..sıcak su torbası demiştimgece sırtına onu kullan..gündüzde elinden çubuk krakeri düşürme yine şükret evdesin biz çalışanlar için çok zorlu geçiyo...biran önce iyileşiriz inşallah...
iki gün kaldık orda moremm motumun üstüne oturmadım ki
geçer canım geçer sen takma kafana bebişini düşünnaynen cnm gerçekten zor yani uğraşmak. ben alışmışım erken uyanıp evimi temizlemeye hemen, o geç kalkıyo mecbur bekliyorum. ögle olmadan işlerimi toparlayıp çıkar gezerim ben, o olunca sürekli çıkamıyorum düzenim alt üst oluyo bi de hamileyim çayıdır meyvesidir yoruyor beni. o yüzden yapmıyorum eşime yaptırıyorum. amin cnm çabucak geçer umarım o 10 gün.
bakamadılarrrr icranımaaaaaa 1 günde üşüttürlerrrkuzuummm bence kullann bu zamanlarıı bulantım va dee gitmee biyyereeee
ben usuttum zeycanim yoksa bulantı falan yoktu rabbim yardımcımız olsun
kzuummmm hayırlsı olsunnnn evladınnnn rabbimm sağlıklıca kucaklamayı nasip etsinn inşallahhhcanımm sıcak su torması olmazz çok ıscak zararlııı bizlereee kızcıklarımm duşunuzu bilee ılık suyla alınnn eğerr üşüyorsanızz 2-3 çorap patik giyin benn belimii sardımm öle durdum ama direk sıcak uygulamayın olumuu
sağol kuzum iki gündür kotuyum canim dun serum yedim geldim bugün daha iyiyim
naze gece az atesim vardiiii bebisime zararı olur mu çok korkuyorum:18:
ben usuttum zeycanim yoksa bulantı falan yoktu rabbim yardımcımız olsun
serum iyi geldi sonra tekrar kötü oldum gece canım tekrar gitmek istemedim birşey yapmazlar diye...
serum iyi geldi sonra tekrar kötü oldum gece canım tekrar gitmek istemedim birşey yapmazlar diye...
aman kalkma canım esin yapabildiği kadar yapsin benim eşim gev geliyor ben mecbur yapiodum kat kat giyinip.... Ama ben kv de usuttum biliyorum kuzum
bugün iyiyim canım yedim birşeyler ins geçecek
canım merhaba bende mide konusunda muzdaribim..sıcak su torbası demiştimgece sırtına onu kullan..gündüzde elinden çubuk krakeri düşürme yine şükret evdesin biz çalışanlar için çok zorlu geçiyo...biran önce iyileşiriz inşallah...
naze gece az atesim vardiiii bebisime zararı olur mu çok korkuyorum:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?