Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

öp bacım öpp walla bende özledim du bende bi öpemmm
yaa nazımmm çok sevindim tebrik ederim seni özel bişi yaptınmı :26: ay nasıl öğrendin kıss? kocişine nasıl söledin :26:
valla kuzumm hemen söyledimmmm biliorsunn 1 tane kaybım vardıı sonra hep yattımmm bulantılaım erken başladıı 4 ay sürdüü çok zordu o zaman ama şükür bittiii Allah bilio yaa him hamilee pskolojisine giremedimmm hiççç zevkini yaşayamadımmm hatta ham,le olduğumu düşünmemeye çalıştımmm sadece hayırlısı dedimm rabbimm alnıma yazdıysannn kucağıma gelsin evladım dedimm bu zamanı ettimm ama eşim ve annelerden başka 3,5 ay kimseye demedimmm tuttum kendimii belk,de korktumm bilmiorummm ama çok şükür 21. haftayı gördükkk rabbimm artık kucaklamayı nasip etsin inşalahh

Son düzenleme:
bel ve göbek kısmıma getirmiyorum canım ya...biliyorum çok sıcak olmayacağını ama sabaha kadar kötü oluyorum...iş olmasa sorun değil ama çalışıyorum inş çabucak atlatırız...

Ahh kuzuummm Rabbim yardımm etsinnnnn zor bulantı oluncaa bende ağlıordumm geceleriii ama napcan insan katlanıoo iştee inş. biticekkk bunlarr ama sende demişsinn sık yiyinn bide meyve yiyin canlarrrr çünküü bu devrede bu mevsimde ona da bizede sadece vitamin lazımm

gece oldu biraz ates canim ama çok değildi ins ins... Korktum gece kabuslar gördüm hep bebegime bisey olur diye korktum... Rabbim sağlık sıhhat uzun omur versin kuzucuklarimiza.....

aminnnnnnnnnnnn canımmmm

Aminnnn nazımmm aminnn darısı başıma inşallah yaa... okadar çok istiyorum ama Rabbim hala sesimi duymadı sanırım :26: hayırlısını sağlıkla sıhhatle tez vakitte banada verir inşallah.. sizlerese sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Kızlar poğaça yaparken içine şeker koyan var mı? ben hiç şeker kullanmadım bugüne kadar. mayalanmayı kolaylaştırmaktan başka ne işe yarıyo şeker? bugün de ona takıldım...araştırdım ama net bişi bulamadım nette...

slm cnm sakın bi daha öyle deme allahım senin sabrını deniyo sen böyle yaparak onun seni geçirmek istediği sınavdan geçemezsin sabret bence sana daha güzel şeyler verecektir sadece dua et ve sabret işalah bebeğin sana gelecek

İnşallah canım inşallah. maksadım isyan etmek değil canım sadece bir an ewel banada sağlıklı bir bebek nasip etsin istediğim sadece bu Rabbimden.. tabi Rabbimin takdiri

yok kız iki ay kalmayacak benim eğitim 2 ay.onlar en fazla 1 ay kalır tahminimce.Tatlım sinir küpü olma ya.Onun evde olmadığını düşün.Bebişinide strese sokma. pc ni al otur.Hem az kalacakmış seninki sabret.Bebişin doğduğunda babaaanesini hiç sevmiycek annemi üzdü diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…