bi üşüme geldi canım hiç isinmadim.. Ates bebisime zarar vermemistir dimi:18:
gece oldu biraz ates canim ama çok değildi ins ins... Korktum gece kabuslar gördüm hep bebegime bisey olur diye korktum... Rabbim sağlık sıhhat uzun omur versin kuzucuklarimiza.....
valla kuzumm hemen söyledimmmm biliorsunn 1 tane kaybım vardıı sonra hep yattımmm bulantılaım erken başladıı 4 ay sürdüüöp bacım öpp walla bende özledim du bende bi öpemmm
yaa nazımmm çok sevindim tebrik ederim seniözel bişi yaptınmı :26: ay nasıl öğrendin kıss? kocişine nasıl söledin :26:
bel ve göbek kısmıma getirmiyorum canım ya...biliyorum çok sıcak olmayacağını ama sabaha kadar kötü oluyorum...iş olmasa sorun değil ama çalışıyorum inş çabucak atlatırız...
cinsiyetini kaçıncı hafta öğrendin morem
bi üşüme geldi canım hiç isinmadim.. Ates bebisime zarar vermemistir dimi:18:
gece oldu biraz ates canim ama çok değildi ins ins... Korktum gece kabuslar gördüm hep bebegime bisey olur diye korktum... Rabbim sağlık sıhhat uzun omur versin kuzucuklarimiza.....
cinsiyetini kaçıncı hafta öğrendin morem
iyi olcam canim hersey bebeğim için
oyy oyy yerim ben nil sultaniii
oyy oyy yerim ben nil sultaniii
valla kuzumm hemen söyledimmmm biliorsunn 1 tane kaybım vardıı sonra hep yattımmm bulantılaım erken başladıı 4 ay sürdüüçok zordu o zaman ama şükür bittiii Allah bilio yaa him hamilee pskolojisine giremedimmm hiççç zevkini yaşayamadımmm hatta ham,le olduğumu düşünmemeye çalıştımmm sadece hayırlısı dedimm rabbimm alnıma yazdıysannn kucağıma gelsin evladım dedimm bu zamanı ettimm ama eşim ve annelerden başka 3,5 ay kimseye demedimmm tuttum kendimii belk,de korktumm bilmiorummm ama çok şükür 21. haftayı gördükkk rabbimm artık kucaklamayı nasip etsin inşalahh
canımmm 13. haftada erkek dedilerrr16. haftada kız olduğu kesinleştii
Aminnnn nazımmm aminnn darısı başıma inşallah yaa... okadar çok istiyorum ama Rabbim hala sesimi duymadı sanırım :26: hayırlısını sağlıkla sıhhatle tez vakitte banada verir inşallah.. sizlerese sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
ben şeker koyarim canim güzel mayalansin die... Başka neden koyulur bilmiyorum
slm cnm sakın bi daha öyle deme allahım senin sabrını deniyo sen böyle yaparak onun seni geçirmek istediği sınavdan geçemezsin sabret bence sana daha güzel şeyler verecektir sadece dua et ve sabret işalah bebeğin sana gelecek
valla cnm iyi de olsalar insan evinde rahat edemiyo 2 ay uzun bi süre...benimki de yemek pişiriyor ama sürekli kontrol etmem gerekiyor elini yıkadı mı nereye dokundu falan diye. ben yemiyorum zaten yemeğini de. seninki iyi valla yemek temizlik falan yapar ee bi de evde olmayacaksın uzun süre...ben de kendi odamda sinir küpüyüm onun yanında mecbur güler yüzlü oluyorum. 10 günden uzun süre katlanamam yine de. eşimin hatrına gelmesin de demedim. o gelince eşimle ister istemez problem yaşıyorum bi de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?