ewet 86 lıyım. inşallah gerek kalmaz inşallah canım yaaaa
aralık başında tam 1 yıl oldu ama mayısta bi kimyasal gebelik geçirdim.. 2 ayda korundum temmuzdan beri gene olmuyo anlıcağın
Hasretimmmm nefesimmmm psikommm canlarimsinizbenim ailem siz oldunuz muahhhh burda ki herkesi ayrı ayrı cooook seviyorum iyiki varsınız
tatlım allah kabul etsin...derdine deva olsun çok sevindim çokkk..zeycanımmmmmmmmmmmmmmmmdün sen söylediğinde söylediğin duayı ettim eve gidince nasıl rahatladımmm
Ahh kuzuummm Rabbim yardımm etsinnnnn zor bulantı oluncaa bende ağlıordumm geceleriiiama napcan insan katlanıoo iştee inş. biticekkk bunlarr ama sende demişsinn sık yiyinn bide meyve yiyin canlarrrr çünküü bu devrede bu mevsimde ona da bizede sadece vitamin lazımm
İnşallah canım inşallah. maksadım isyan etmek değil canımsadece bir an ewel banada sağlıklı bir bebek nasip etsin istediğim sadece bu Rabbimden.. tabi Rabbimin takdiri
tatlım allah kabul etsin...derdine deva olsun çok sevindim çokkk..
amin canım Rabbim herkese bu tatlı duyguları yaşatsın bunlar güzel telaşlar...
Zeycan çıkmış galiba canım.Ben söyleyim Sivaslı :))cnm sen nerelisin merak ettimde:26:
cnm anlıyorum seni sadece sağlıklı bir bebeğin olmasını istiyorsun biliyorum senin maksadın isyan etmek deyil ama ister istemez farkında olmadan giriyoruz işalah rabbim sağliklı bebişler verir bizebenim kociş adak adadı 100 tane yasin okuycam olursa diye benim abim sofi şimdi okusun dedi ve oluncada okusun dedi yani bişey adadıysan bence yap şimdiden yengem 41 yasin okuycak benim için bende bu gün başlıycam okumaya batıma 1 hafta kaldı işalah bebeğim gelmiştir
zeycan çıkmış galiba canım.ben söyleyim sivaslı :))
canım hayırlısı inşallah
Buarada sen hamile değilmiydin :26: Hamilelik takvimin var aşada :26:
aaa onu ilk kez duyuyorum..
nefesal.. halit fırat'ı sen mi demiştin? gidiyor musun ona?
adam nöbetçi tüpçü hahahah
hımm zeycan27 yazmışta bende anteplimi acaba dedimSen nerelisin cnm
Kizlarrrr heeeeeyyyy napiyosunuz dedim kimse gormuyo beni muhabbet iyi galiba :-D
kizlarrrr heeeeeyyyy napiyosunuz dedim kimse gormuyo beni muhabbet iyi galiba :-d
yok canım o yaşı.
Ben kahraman kayseriliyim canım
Sen gazianteplisin değil mi??
canımmm 13. haftada erkek dedilerrr16. haftada kız olduğu kesinleştii
hadi ya anlarim canim ben yazdim kimse cvp vermeyince muhabbet koyu sanirim dedim :-DYok canım topik sakin.Herkes yemeğe gitti dönemedi :)))
iyiyim btanem saol sen nasilsin bakalim neler yspiyosunhoşgeldin cnm nasılsın napıyosun
hımm anladım ben antepliyim ama urfada yaşıyorum ev hanımıyım sen çalışıyo musunn
Ah canım yaa sorma bende göremedim o çift çizgiyi adetime 5 gün kala yapmıştım tek çizgi görünce rahat davrandım.. ev temizliği yaptımi koltuk çektim migren ilacı içtim... vs meğer varmış e tabi ondada çift çizgiyi görememiş oldumcanım ben de 86 lıyım.2 yılı geçti biz denemeye başlayalı.Üstelik bir çift çizgim bile olmadı((
daha belli deyil cnm bat 30 31 totem yapıyorum işalah tutarrrrrrr
işte ben doktora gidip nedir ne değildir araştırıcam bu ay.
psikom.. dün doktorla konusurken çarşamba adet günüm cuma geleyim mi 3. gün testleri yapılıyormuş dedim, adam adet bitince gelin daha durun bir bakalım muayene edelim ona göre gerekirse o testleri yapıyoruz dedi.
şimdi hemen test istememesi iyi mi yoksa bir ay daha sallayacağı için kötü mü bilemedim..
o adama(halit fırat) gitsem mi acaba, memorialden kesin vazgectim size yazarken tekrar idrak ettim ki ben kuruma güvenmiyorum ve güvenmedigim yere gitmicem.
halit fırat erdene gitsem mi ki nişantaşında?
hoşgeldin cnm nasılsın napıyosun
hımm anladım ben antepliyim ama urfada yaşıyorum ev hanımıyım sen çalışıyo musunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?