Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ewet 86 lıyım. inşallah gerek kalmaz inşallah canım yaaaa
aralık başında tam 1 yıl oldu ama mayısta bi kimyasal gebelik geçirdim.. 2 ayda korundum temmuzdan beri gene olmuyo anlıcağın

canım ben de 86 lıyım.2 yılı geçti biz denemeye başlayalı.Üstelik bir çift çizgim bile olmadı ((

Hasretimmmm nefesimmmm psikommm canlarimsiniz benim ailem siz oldunuz muahhhh burda ki herkesi ayrı ayrı cooook seviyorum iyiki varsınız

Biz de seni çok seviyoruz canım benim.,Biz kocaman bir aile olduk.Birlikte seviniyor birlikte üzülüyoruz.Sen ve bebişin iyi hissetmeyince hepimiz üzülüyoruz.

zeycanımmmmmmmmmmmmmmmm dün sen söylediğinde söylediğin duayı ettim eve gidince nasıl rahatladımmm
tatlım allah kabul etsin...derdine deva olsun çok sevindim çokkk..

amin canım Rabbim herkese bu tatlı duyguları yaşatsın bunlar güzel telaşlar...

İnşallah canım inşallah. maksadım isyan etmek değil canım sadece bir an ewel banada sağlıklı bir bebek nasip etsin istediğim sadece bu Rabbimden.. tabi Rabbimin takdiri

cnm anlıyorum seni sadece sağlıklı bir bebeğin olmasını istiyorsun biliyorum senin maksadın isyan etmek deyil ama ister istemez farkında olmadan giriyoruz işalah rabbim sağliklı bebişler verir bize benim kociş adak adadı 100 tane yasin okuycam olursa diye benim abim sofi şimdi okusun dedi ve oluncada okusun dedi yani bişey adadıysan bence yap şimdiden yengem 41 yasin okuycak benim için bende bu gün başlıycam okumaya batıma 1 hafta kaldı işalah bebeğim gelmiştir

Canım hayırlısı inşallah

buarada sen hamile değilmiydin :26: hamilelik takvimin var aşada :26:

Kizlarrrr heeeeeyyyy napiyosunuz dedim kimse gormuyo beni muhabbet iyi galiba :-D

aaa onu ilk kez duyuyorum..
nefesal.. halit fırat'ı sen mi demiştin? gidiyor musun ona?
adam nöbetçi tüpçü hahahah

geç saate de randevu veriyomuymuş nefesal gitsin bende belki giderim ona önerilere açığım bende kızlar iyi bi doktor bulmam lazım benimde

Yok canım topik sakin.Herkes yemeğe gitti dönemedi :)))
hadi ya anlarim canim ben yazdim kimse cvp vermeyince muhabbet koyu sanirim dedim :-D

hoşgeldin cnm nasılsın napıyosun

hımm anladım ben antepliyim ama urfada yaşıyorum ev hanımıyım sen çalışıyo musunn
iyiyim btanem saol sen nasilsin bakalim neler yspiyosun

canım ben de 86 lıyım.2 yılı geçti biz denemeye başlayalı.Üstelik bir çift çizgim bile olmadı ((
Ah canım yaa sorma bende göremedim o çift çizgiyi adetime 5 gün kala yapmıştım tek çizgi görünce rahat davrandım.. ev temizliği yaptımi koltuk çektim migren ilacı içtim... vs meğer varmış e tabi ondada çift çizgiyi görememiş oldum
Rabbim en kısa zamanda bizlerede nasip etsin inşallah
daha belli deyil cnm bat 30 31 totem yapıyorum işalah tutarrrrrrr

hahahayyy güzel fikirrr doğaya sesleniş diosun haaa ayy hadi inşallah o takvimin gerçeğe dönerrr

muayeneyle hormonlarını nasıl anlayacakmış ki ama boşver ya 1 ay demek ki seni kontrole alacak bu adam ama ya troid varsa sende bunlar testte çıkıyo ortaya ploraktin falan bunları nasıl anlayacak ki test yapmadan neyse canım kafanı karıştırmayayım ama 1 ay bekle bence çok değil belki adamın özel güçleri vardır bunları anlayabiliyodur olabilir yani tecrübe konuşur belki

hoşgeldin cnm nasılsın napıyosun

hımm anladım ben antepliyim ama urfada yaşıyorum ev hanımıyım sen çalışıyo musunn

Evet canım çalışıyorum.G.antepe gittim 4-5 kere.güzel bir yer.K.maraşta oturuyordum önce.Artık kayserideyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…