- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
Kizlar merhaba yarin adet gunum simdi test yaptim negatif cok uzgunum(
hadi ya anlarim canim ben yazdim kimse cvp vermeyince muhabbet koyu sanirim dedim :-D
iyiyim btanem saol sen nasilsin bakalim neler yspiyosun
canımmmm dün açılışı yaptık ama çalışma için daha çok erken dün 8. gündü...
canımmmmmm düzelir yaa kendin için gülümse bitanem herşey güzel olacak sadece biraz beklememiz lazım biraz sabır lazım yoksa gerisi zaten gelecek... hadi bir gülümseee
nefesimmmmmmmm senin tüpçü baba gece operamı taciz etmişş kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bende KARŞIYAKALI yımmmmmmYok canım o yaşı.
Ben kahraman kayseriliyim canım
Sen Gazianteplisin değil mi??
kizlar merhaba yarin adet gunum simdi test yaptim negatif cok uzgunum(
hadi ya anlarim canim ben yazdim kimse cvp vermeyince muhabbet koyu sanirim dedim :-d
iyiyim btanem saol sen nasilsin bakalim neler yspiyosun
ah canım yaa sorma bende göremedim o çift çizgiyi adetime 5 gün kala yapmıştım tek çizgi görünce rahat davrandım.. Ev temizliği yaptımi koltuk çektim migren ilacı içtim... Vs meğer varmış e tabi ondada çift çizgiyi görememiş oldum
Rabbim en kısa zamanda bizlerede nasip etsin inşallah
Hahahayyy güzel fikirrrDoğaya sesleniş diosun haaa Ayy hadi inşallah o takvimin gerçeğe dönerrr
Ah canım yaa sorma bende göremedim o çift çizgiyi adetime 5 gün kala yapmıştım tek çizgi görünce rahat davrandım.. ev temizliği yaptımi koltuk çektim migren ilacı içtim... vs meğer varmış e tabi ondada çift çizgiyi görememiş oldum
Rabbim en kısa zamanda bizlerede nasip etsin inşallah
hahahayyy güzel fikirrrdoğaya sesleniş diosun haaa ayy hadi inşallah o takvimin gerçeğe dönerrr
bende KARŞIYAKALI yımmmmmm
merhaba hayırlısı olsun cnm ne kardır deniyosun bebiş için
iyiyim cnm bende dün sobamı felan temizleyip kurdum tekrar yani temizlik yaptım bu gün dinleniyorum işte yasin okumaya başlıycam cnm hepimiz için dua edeceğim bol bol
Işalah kaldırmak kısmet olmaz
burada biri yazmıştı eskiden evlenen kızlara adet bittikten 2 gün sonra çalışmalara başla 1 hafta hergün yapın diyolarmış ya acaba öyle mi yapsak bilemedim ki :) psikom ben başlamadın adetimiz aynı benimde dün 8.gündü ne ovü testi yaptım ne de çalışma ben bi relaxım bu ay doktora bile gitmedim :) bende çarşamba günü başlayayım diyorum çalışmalara ovüyede başlarım yarın
evet canım çalışıyorum.g.antepe gittim 4-5 kere.güzel bir yer.k.maraşta oturuyordum önce.artık kayserideyim.
kızlar yimeğimi yedim geldim ben
Ins evrene ve hepinize kucak dolusu öpücük sevgi gönderiyorum yuppyy bugün güzel bir gün olsun
6 ay oldu evleneli ilk gunden beri deniyoruzcidden su tek cizgiyi gormek acayip sinir bozucuymus
hoşbulduk canımmmmmhoşgeldin şekerimmmm
Hoşgeldin tatlım.
Ben de gittim bi güzel yemeğimi yedim.Diyetimi bozdum.Kendime geldim valla.
Açlıkmış ya benim derdim
kizlarrr
ayin 2si cabuk gelsin cok merak ediyorum ya :-d
Ben aslen K.maraşlıyım canım.Ama doğma büyüme de kayseriliyim.İkisini de severim.ikisi de benim memleketim.Ben bankada çalışıyordum canım.Şimdi memuriyete atandım.Milli eğitim müdürlüğünde çalışıyorum.Boşver çalışma ya.İhtiyacınız yoksa.Otur evde bebişini büyüt inşallah.hımm benim eltimde maraşta yaşiyo ve bi arkadaşimda kayserili ne işte çalışiyosun cnm bende çalışmak istiyorum ama eşim izin vermiyo gıcık
Aminnn btanem aminnnn insallahhhhişalah çabucak gelirde bebeğinin seninle olduğunu öğrenirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?