Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

burada biri yazmıştı eskiden evlenen kızlara adet bittikten 2 gün sonra çalışmalara başla 1 hafta hergün yapın diyolarmış ya acaba öyle mi yapsak bilemedim ki :) psikom ben başlamadın adetimiz aynı benimde dün 8.gündü ne ovü testi yaptım ne de çalışma ben bi relaxım bu ay doktora bile gitmedim :) bende çarşamba günü başlayayım diyorum çalışmalara ovüyede başlarım yarın

kizlar merhaba yarin adet gunum simdi test yaptim negatif cok uzgunum(

merhaba hayırlısı olsun cnm ne kardır deniyosun bebiş için

hadi ya anlarim canim ben yazdim kimse cvp vermeyince muhabbet koyu sanirim dedim :-d

iyiyim btanem saol sen nasilsin bakalim neler yspiyosun

iyiyim cnm bende dün sobamı felan temizleyip kurdum tekrar yani temizlik yaptım bu gün dinleniyorum işte yasin okumaya başlıycam cnm hepimiz için dua edeceğim bol bol

Işalah kaldırmak kısmet olmaz

Amin canım inşallah tez zamanda...

6 ay oldu evleneli ilk gunden beri deniyoruz cidden su tek cizgiyi gormek acayip sinir bozucuymus

kız valla bilemedim bu da bir taktik tabiki...deneyebilir miyiz dicem ama bir hafta hergün zor canım ya sonrasında hiç olmayacak mı peki... ya aslında ben buay hiç bişey yapmayacaktım ateş topiğindeki kızlar ateşini ölç ki yumurtlama günün değişti mi onu bil dedi mantıklı geldi yoksa benimde olsun diye bir çabam yok yani... Aman Allah yazdıysa tek ilişki ile çocuğu olan var canım yaa... bize de yazmış olsun Rabbim artık beklemeyelim şaka maka derken benim de aç ay oldu yaaa... Allah bekletmesin kimseyi...

evet canım çalışıyorum.g.antepe gittim 4-5 kere.güzel bir yer.k.maraşta oturuyordum önce.artık kayserideyim.

hımm benim eltimde maraşta yaşiyo ve bi arkadaşimda kayserili ne işte çalışiyosun cnm bende çalışmak istiyorum ama eşim izin vermiyo gıcık

hımm benim eltimde maraşta yaşiyo ve bi arkadaşimda kayserili ne işte çalışiyosun cnm bende çalışmak istiyorum ama eşim izin vermiyo gıcık
Ben aslen K.maraşlıyım canım.Ama doğma büyüme de kayseriliyim.İkisini de severim.ikisi de benim memleketim.Ben bankada çalışıyordum canım.Şimdi memuriyete atandım.Milli eğitim müdürlüğünde çalışıyorum.Boşver çalışma ya.İhtiyacınız yoksa.Otur evde bebişini büyüt inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…