- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
kız valla bilemedim bu da bir taktik tabiki...deneyebilir miyiz dicem ama bir hafta hergün zor canım ya sonrasında hiç olmayacak mı peki... ya aslında ben buay hiç bişey yapmayacaktım ateş topiğindeki kızlar ateşini ölç ki yumurtlama günün değişti mi onu bil dedi mantıklı geldi yoksa benimde olsun diye bir çabam yok yani... Aman Allah yazdıysa tek ilişki ile çocuğu olan var canım yaa... bize de yazmış olsun Rabbim artık beklemeyelim şaka maka derken benim de aç ay oldu yaaa... Allah bekletmesin kimseyi...
hoşbulduk canımmmmm
ye gitsin kızzzz can boğğazdan gelir diye boşuna dememişler
ben aslen k.maraşlıyım canım.ama doğma büyüme de kayseriliyim.ikisini de severim.ikisi de benim memleketim.ben bankada çalışıyordum canım.şimdi memuriyete atandım.milli eğitim müdürlüğünde çalışıyorum.boşver çalışma ya.ihtiyacınız yoksa.otur evde bebişini büyüt inşallah.
işalah çabucak gelirde bebeğinin seninle olduğunu öğrenirsin
öyle ama sabretmek lazım sen dr gittin mi hiç cnm:26:
kız valla bilemedim bu da bir taktik tabiki...deneyebilir miyiz dicem ama bir hafta hergün zor canım ya sonrasında hiç olmayacak mı peki... ya aslında ben buay hiç bişey yapmayacaktım ateş topiğindeki kızlar ateşini ölç ki yumurtlama günün değişti mi onu bil dedi mantıklı geldi yoksa benimde olsun diye bir çabam yok yani... Aman Allah yazdıysa tek ilişki ile çocuğu olan var canım yaa... bize de yazmış olsun Rabbim artık beklemeyelim şaka maka derken benim de aç ay oldu yaaa... Allah bekletmesin kimseyi...
Hoşgeldin tatlım.
Ben de gittim bi güzel yemeğimi yedim.Diyetimi bozdum.Kendime geldim valla.
Açlıkmış ya benim derdim
Gunler gecmiyor canim yaa.ben doktor randevumu bekliyorum 4 ocaga.Kizlarrr
Ayin 2si cabuk gelsin cok merak ediyorum ya :-D
tabi canım da işte biz eşeğimizi sağlam kazığa bağlayalım da nerdeeee tek ilişkiyle hamile kalmak kim ben kim dizilerde hep evlenenler ilk aydan hamile kalıyolar çıldırıyorum ya insanları kandırıyolar diyorum eşime de öyle basitti diyorum dizilerle kavga ediyorum resmen ya :)ateş ölçme yöntemiyle gerçekten bilinebiliyomu yumurtladığın ovü testi daha basit canım neden onu yapmıyosun ki? labaquik var şak diye biliyo valla
Evlendikten sonra ilk 2 ay korunduk (!)cnm sıkılıyor ailemden hiç kimse yok burda o yüzden bebiş istiyorum işalah olur cnm 13 ay oldu ve hala hamiş değilim kısmet bakalım ne zaman gelecek bebeğim sen ne zamndır istiyosun bebiş
Bebeim sen ewledigininde vajinismus hastasiydin ama sanirim yanlis mi hatrliyorum yoksacnm sıkılıyor ailemden hiç kimse yok burda o yüzden bebiş istiyorum işalah olur cnm 13 ay oldu ve hala hamiş değilim kısmet bakalım ne zaman gelecek bebeğim sen ne zamndır istiyosun bebiş
Hoşgeldin tatlım.
Ben de gittim bi güzel yemeğimi yedim.Diyetimi bozdum.Kendime geldim valla.
Açlıkmış ya benim derdim
ya kolay yöntem sabah kalkmadan ölçüyorsun birde hamilelik için fikir veriyor ateş artışları falan yumurtlama sonrasında... yani ondan dolayı bana da ovu testi zor geliyor nedense hiç kullanmadım da burda sürekli diyorlar ya koyulaştı koyulaşmadı birde test manyaklığımı üzerimden yeni attım tekrar dadanmak istemiyorumtabi canım da işte biz eşeğimizi sağlam kazığa bağlayalım da nerdeeee tek ilişkiyle hamile kalmak kim ben kim dizilerde hep evlenenler ilk aydan hamile kalıyolar çıldırıyorum ya insanları kandırıyolar diyorum eşime de öyle basitti diyorum dizilerle kavga ediyorum resmen ya :)ateş ölçme yöntemiyle gerçekten bilinebiliyomu yumurtladığın ovü testi daha basit canım neden onu yapmıyosun ki? labaquik var şak diye biliyo valla
Yedim gitti valla.Ama akşama telafi etmem lazım.
Malum pko. kiloyu affetmiyor.
Herşey bebiş için....................
19 u gelir mi ki ya daha coooook vaar :))
Kukulogum.sen ates olcebilirsin yum yum gununu takip et bebce.
Daha once gebelik yasadigin icin sansin daha yuksek o yuzden bu ayi kacirna bebisim.
Ohh yarasin.bende yedim.disardan soyledik kizlarla bugun.
Gunler gecmiyor canim yaa.ben doktor randevumu bekliyorum 4 ocaga.
Ins.senin guzel haberini almis oluruz
gerçek hayattada var mesela benim oturduğum ilçede vardı evlenir evlenmez hamile kalmış
İnsallah btanem ya insallah stres yaomamaya calisiyorum ama olmuyo bide bsey sorcam hayatim ignemi wuruldum ben 3gun mik mik oldu gun asiri degil ama dr 3gun ard arda mik mik dedi yaptik sonra bgunde 3.gun yapmiyoru yapsamiydik acaba yumurtam igneyi wurduktan snra catkamistir dimi 3gun snea catlamis olma ihtimali yoktur umarimKukulogum.sen ates olcebilirsin yum yum gununu takip et bebce.
Daha once gebelik yasadigin icin sansin daha yuksek o yuzden bu ayi kacirna bebisim.
valla öyle bir gelirki anlaya mazsın bak benim 13 ay oldu ve hala bekliyorum gelecek diye 10 yıl bekleyenler var sabredem olacak işalah sen ne zamandır istiyosun cnm
nefesim içimden bir ses bu ay o ay değil diyor ama hadi hayırlısı olmayacak gibi yani bu ay... hevesde yok kızz kandırılmam lazım başka türlü olmuyor eşimde dün akşam diyor ki günüde değil ama olmadı bu ben sölim sanaKukulogum.sen ates olcebilirsin yum yum gununu takip et bebce.
afiyet olsun söylemesi ayıptır dün kocamla yemekten şiştik evde patlıcan dolması vardı azcık sonra eve gittim bende güzel bi salata yaptım mısırlı bol limonlu böyle sonracığıma tavuk kızarttım sonra da mısırlı pilav yaptım mis gibi tereyağlı sonra da ayran yaptım yanına kalktık yemekten bulaşık yıkadım çay koydum ocağa kocamda çikolata almış bi de onu yedik üstüne ardından da meyva tabağı yaptım ohhhhhhhhhhhhhhhhhh biz mikmik falan unuttuk anlayacağınız eski günlere döndük resmen :)
afiyet olsun söylemesi ayıptır dün kocamla yemekten şiştik evde patlıcan dolması vardı azcık sonra eve gittim bende güzel bi salata yaptım mısırlı bol limonlu böyle sonracığıma tavuk kızarttım sonra da mısırlı pilav yaptım mis gibi tereyağlı sonra da ayran yaptım yanına kalktık yemekten bulaşık yıkadım çay koydum ocağa kocamda çikolata almış bi de onu yedik üstüne ardından da meyva tabağı yaptım ohhhhhhhhhhhhhhhhhh biz mikmik falan unuttuk anlayacağınız eski günlere döndük resmen :)
nefesim içimden bir ses bu ay o ay değil diyor ama hadi hayırlısı olmayacak gibi yani bu ay... hevesde yok kızz kandırılmam lazım başka türlü olmuyor eşimde dün akşam diyor ki günüde değil ama olmadı bu ben sölim sana
bende meyva tabağı falan donatırım çok severimmmm mutfakta olmayııı.... mısırlı pilavı bende sık yaparım çok severiz... başkalarına söylediğimde aaaaa mısırlı pilav mı olur dediler ama senden duymak beni çok mutlu ettiii....
eski günler daha güzeldi dimi stres yok sinir yok günler yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?