yok gitmedim adetlerim duzenli ama gitmem lazim. Ocak ayinda gitmeyi planliyorum insallah bir sorun yoktur
evlendikten sonra ilk 2 ay korunduk (!)
2 yılı geçti istiyoruz ama yok yok yok
kimyasal sahte mahte hiçbişiy yok.pko var sadece.
Sen de ne var canım.gittin mi dr a.
Antepte gazieurofertil var.arkadaşım gitti çok memnundu.tüp bebek yaptırdı orda.
bebeim sen ewledigininde vajinismus hastasiydin ama sanirim yanlis mi hatrliyorum yoksa
benimki seninkinin yaninda hic tabi :) evleneli 6 ay oldu ve sadece bir aydr istiyorz tabi ilkinde tutmayinca milyonlarca sebep dusunuyorsunnnnnnn((((
Anlatırken yerken çok güzel de canım.Sonrası malum.Aman fazlaların varsa dikkat et.Vücudunun %10 unu vermek yumurtlamanın düzene girmesini sağlıyormuş.Tüp bebek yaptırıp sonuç alamayan ve kilo vererek spontan hamile kalanlar varmış.
Özellikle pkolular için kilo çok önemli,.
canım eşim diyor ki yumurtlama günü değil ya ondan diyor dünü değil ama olmadı bu sölim sanaeşin ne dedi anlamadım :) evet evlenmeden yapmamıştım hiç te eşim dedi bi kere bana mısır koysana pilava diye tmm dedim bende sonra işte aklıma geldikçe alıyorum koyuyorum dün salata da da kullandım güzel oluyo ben de seviyorum evet canım eski günler çok güzeldi hiç aklıma hamile kalamayacağım gelmezdi hatta eşim bana demişti ki 3 geceye bakar demişti hiç unutmam hey gidi hey 3 gece degil 3 ayda bile olmadı şimdi kendime gülüyorum işte insanın aklına gelmeyen başına gelirmiş ya insan sağlıklı olunca işte konduramıyo demek ki kendine ama o iş öyle değilmiş
işalah bir sorun yoktur cnm yum günlerinde gün aşiri yap cnm bunları dene bir kere o kadar şey var ki onlar deneye deneye 1 sene oldu
bende bi sorun yok cnm hsgde çektirdim bir sorun yok dedi dr eşimde sol varikosel var 15 tatilde amaliyat olcak 31 aralıği bekliyorum regli olursam 3 günü gitcem olmazsam 4 ocakta dr ye gitcem bakalım ne diyecek
hayır yok bende öyle bişey cnm alaha şükür yanliş hatırladın galiba
cnm inan daha çok yeni işalah çok beklemesin cnm bebeğin gelir sana
Bende aksam ispanak yaoicaktim .cok severimmOhh afiyet olsun.Akşamada ıspanak istiyorum.ıspanakta bol magnezyum varmış.Çok faydalı.
Benim bi arkadasada evlenmeden once doktor yumurtaliklarin calismiyo demis.adetleri 1 veya 2 gun suruyo diye gitmisti.Ilk gece hamile kaldi.buyur burdan yak.amaan bosver canim yaa.bebis gelmezse kendi kaybedervar tabi canım benim eski patronumun kızıda ilk aydan hamile kaldı komşunun kızıda ilk aydan hamile kaldı hem de yumurtalıklarından ameliyat geçirmişti hemen olmaz dediler ama şak diye hamile kaldı var ama her dizide aynı şey evlenenler hemen hamile yok yaaaaaa
Ben igneden sonra 4 .gun gittim kontrole catlamis demisti.genelde 1, 5-2 gune catliyor cnm.Sen 3 gun ust uste calistiysan artik gunasiriya gecebilirsin benceİnsallah btanem ya insallah stres yaomamaya calisiyorum ama olmuyo bide bsey sorcam hayatim ignemi wuruldum ben 3gun mik mik oldu gun asiri degil ama dr 3gun ard arda mik mik dedi yaptik sonra bgunde 3.gun yapmiyoru yapsamiydik acaba yumurtam igneyi wurduktan snra catkamistir dimi 3gun snea catlamis olma ihtimali yoktur umarim
Hakkinda hayirlisi canim o zaman .bu ay free takilirsin madem canin istemiyo.nefesim içimden bir ses bu ay o ay değil diyor ama hadi hayırlısı olmayacak gibi yani bu ay... hevesde yok kızz kandırılmam lazım başka türlü olmuyor eşimde dün akşam diyor ki günüde değil ama olmadı bu ben sölim sanabende meyva tabağı falan donatırım çok severimmmm mutfakta olmayııı.... mısırlı pilavı bende sık yaparım çok severiz... başkalarına söylediğimde aaaaa mısırlı pilav mı olur dediler ama senden duymak beni çok mutlu ettiii....eski günler daha güzeldi dimi stres yok sinir yok günler yok
biliyorum cok yeni ama sanki sorun var ondan olmuyor gb hissediyorsn bu düsünceden kendi alamiyorsn.aama esim öle degil erkwkler ne kadar rahat yaaaaa
canım eşim diyor ki yumurtlama günü değil ya ondan diyor dünü değil ama olmadı bu sölim sana
Bende aksam ispanak yaoicaktim .cok severimmBenim bi arkadasada evlenmeden once doktor yumurtaliklarin calismiyo demis.adetleri 1 veya 2 gun suruyo diye gitmisti.Ilk gece hamile kaldi.buyur burdan yak.amaan bosver canim yaa.bebis gelmezse kendi kaybederBen igneden sonra 4 .gun gittim kontrole catlamis demisti.genelde 1, 5-2 gune catliyor cnm.Sen 3 gun ust uste calistiysan artik gunasiriya gecebilirsin benceHakkinda hayirlisi canim o
zaman .bu ay free takilirsin madem canin istemiyo.
Bende aksam ispanak yaoicaktim .cok severimmBenim bi arkadasada evlenmeden once doktor yumurtaliklarin calismiyo demis.adetleri 1 veya 2 gun suruyo diye gitmisti.Ilk gece hamile kaldi.buyur burdan yak.amaan bosver canim yaa.bebis gelmezse kendi kaybederBen igneden sonra 4 .gun gittim kontrole catlamis demisti.genelde 1, 5-2 gune catliyor cnm.Sen 3 gun ust uste calistiysan artik gunasiriya gecebilirsin benceHakkinda hayirlisi canim o zaman .bu ay free takilirsin madem canin istemiyo.
Aynen canim aynen .ben adet oldugmda nerdeyse aglicaktim ama esim gayet gzel bi tavir ile bidahi aya artik deneriz dedi bazen kiziyorm ama bazende hak veriyorm daha 1 ay denemisiz karalar bagladim. Rahat olmak lazim insAllah bi dahaki aya olmadi daha snra ki aylara Rabbim en dogru zamni bilir:)aynen öyle ayıptır söylemesin yırtınıyorsun yum günlerini kaçırmamak için regli olduğunda ağlamaktan gözlerin şişiyo erkekler hiç belli etmiyo gerçekten eğer onlarda bizim gibi yapsalar inan biz daha kötü oluruz cnm benden sonra evlenenlerin hepsi ya hamile ya doğum yapmış biz hala aynıyız bi değişiklik yok hala çiftiz bi 3 kişi olamadık ama işalah olacağizzzzzzzzzz
aynen canim aynen .ben adet oldugmda nerdeyse aglicaktim ama esim gayet gzel bi tavir ile bidahi aya artik deneriz dedi bazen kiziyorm ama bazende hak veriyorm daha 1 ay denemisiz karalar bagladim. Rahat olmak lazim insallah bi dahaki aya olmadi daha snra ki aylara rabbim en dogru zamni bilir:)
işalah bir sorun yoktur cnm yum günlerinde gün aşiri yap cnm bunları dene bir kere o kadar şey var ki onlar deneye deneye 1 sene oldu
bende bi sorun yok cnm hsgde çektirdim bir sorun yok dedi dr eşimde sol varikosel var 15 tatilde amaliyat olcak 31 aralıği bekliyorum regli olursam 3 günü gitcem olmazsam 4 ocakta dr ye gitcem bakalım ne diyecek
hayır yok bende öyle bişey cnm alaha şükür yanliş hatırladın galiba
cnm inan daha çok yeni işalah çok beklemesin cnm bebeğin gelir sana
kızlar merhaba yeni doktordan geldim yaptıgım test dogruymuş hamişim darısı sizlere artıkk
Bende aksam ispanak yaoicaktim .cok severimmBenim bi arkadasada evlenmeden once doktor yumurtaliklarin calismiyo demis.adetleri 1 veya 2 gun suruyo diye gitmisti.Ilk gece hamile kaldi.buyur burdan yak.amaan bosver canim yaa.bebis gelmezse kendi kaybederBen igneden sonra 4 .gun gittim kontrole catlamis demisti.genelde 1, 5-2 gune catliyor cnm.Sen 3 gun ust uste calistiysan artik gunasiriya gecebilirsin benceHakkinda hayirlisi canim o zaman .bu ay free takilirsin madem canin istemiyo.
kızlar merhaba yeni doktordan geldim yaptıgım test dogruymuş hamişim darısı sizlere artıkk
geçmiş olsun canım.varikosel hakkında hiç bilgim yok.ama biri eşi varikosel ameliyatı olduktan sonraki ay hamile kalmış.burda okumuştum.inşallah senin de öyle olur
kizlar benim yumurtaliklarimda sancilar wa nedenki acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?