Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yok gitmedim adetlerim duzenli ama gitmem lazim. Ocak ayinda gitmeyi planliyorum insallah bir sorun yoktur

işalah bir sorun yoktur cnm yum günlerinde gün aşiri yap cnm bunları dene bir kere o kadar şey var ki onlar deneye deneye 1 sene oldu

bende bi sorun yok cnm hsgde çektirdim bir sorun yok dedi dr eşimde sol varikosel var 15 tatilde amaliyat olcak 31 aralıği bekliyorum regli olursam 3 günü gitcem olmazsam 4 ocakta dr ye gitcem bakalım ne diyecek

bebeim sen ewledigininde vajinismus hastasiydin ama sanirim yanlis mi hatrliyorum yoksa

hayır yok bende öyle bişey cnm alaha şükür yanliş hatırladın galiba

benimki seninkinin yaninda hic tabi :) evleneli 6 ay oldu ve sadece bir aydr istiyorz tabi ilkinde tutmayinca milyonlarca sebep dusunuyorsunnnnnnn((((

cnm inan daha çok yeni işalah çok beklemesin cnm bebeğin gelir sana

fazlam yok ama kilo vermek lazım ya ben bekarken sürekli diyet yapardım kendi kendime azcık kilo alınca hemen ekmeği falan keserdim neyse eşimle birlikte yılbaşından sonra diyete giriyoruz dün konuştuk hatta akşam bakalım ne kadar dayanabiliriz benim eşim biraz takıntılıdır kilo konusunda biraz fazla yiyince ben kızıyo az ye diyo bazen diyorum lokmalarımı mı sayıyosun ama bu aralar hiçbişey demiyo valla :)

canım eşim diyor ki yumurtlama günü değil ya ondan diyor dünü değil ama olmadı bu sölim sana

Biliyorum cok yeni ama sanki sorun var ondan olmuyor gb hissediyorsn bu düsünceden kendi alamiyorsn.aama esim öle degil erkwkler ne kadar rahat yaaaaa

Ohh afiyet olsun.Akşamada ıspanak istiyorum.ıspanakta bol magnezyum varmış.Çok faydalı.
Bende aksam ispanak yaoicaktim .cok severimm Benim bi arkadasada evlenmeden once doktor yumurtaliklarin calismiyo demis.adetleri 1 veya 2 gun suruyo diye gitmisti.Ilk gece hamile kaldi.buyur burdan yak.amaan bosver canim yaa.bebis gelmezse kendi kaybeder Ben igneden sonra 4 .gun gittim kontrole catlamis demisti.genelde 1, 5-2 gune catliyor cnm.Sen 3 gun ust uste calistiysan artik gunasiriya gecebilirsin bence Hakkinda hayirlisi canim o zaman .bu ay free takilirsin madem canin istemiyo.

biliyorum cok yeni ama sanki sorun var ondan olmuyor gb hissediyorsn bu düsünceden kendi alamiyorsn.aama esim öle degil erkwkler ne kadar rahat yaaaaa

aynen öyle ayıptır söylemesin yırtınıyorsun yum günlerini kaçırmamak için regli olduğunda ağlamaktan gözlerin şişiyo erkekler hiç belli etmiyo gerçekten eğer onlarda bizim gibi yapsalar inan biz daha kötü oluruz cnm benden sonra evlenenlerin hepsi ya hamile ya doğum yapmış biz hala aynıyız bi değişiklik yok hala çiftiz bi 3 kişi olamadık ama işalah olacağizzzzzzzzzz

canım eşim diyor ki yumurtlama günü değil ya ondan diyor dünü değil ama olmadı bu sölim sana

kendini sirkelettirenler var canım ya diyorum ki rahim ağzım mı dar acaba bende mi sirkelettirsem eşime söyledim inanma öyle şeylere diyo ay artık ne yapacağımızı şaşırdık

Neden bilmiyorum istemiyo Canim gif mik mik

doğrudur yani kimin hamile kalacağı kimin kalamayacağı belli olmuyor herşey kısmet ötesi de yok Allah büyük umutlu olmak lazım nefesal sen git şu tüpçüye bakalım ne diyecek sana ben çok merak ediyorum

Aynen canim aynen .ben adet oldugmda nerdeyse aglicaktim ama esim gayet gzel bi tavir ile bidahi aya artik deneriz dedi bazen kiziyorm ama bazende hak veriyorm daha 1 ay denemisiz karalar bagladim. Rahat olmak lazim insAllah bi dahaki aya olmadi daha snra ki aylara Rabbim en dogru zamni bilir:)

kız ben ilk aylarda hiç bilmiyodum başkalarınada soramıyodum utanıyordum mimikten sonra hemen duşa giriyodum ama şimdi hepsini öğrendim yapıyorum ama olmuyo kısmet işte hayırlısı olsun hakımızda

Geçmiş olsun canım.Varikosel hakkında hiç bilgim yok.ama biri eşi varikosel ameliyatı olduktan sonraki ay hamile kalmış.burda okumuştum.inşallah senin de öyle olur

kızlar merhaba yeni doktordan geldim yaptıgım test dogruymuş hamişim darısı sizlere artıkk

Allah kucaginada almayi nasip etsin ibsallah canim benim tebrikler

geçmiş olsun canım.varikosel hakkında hiç bilgim yok.ama biri eşi varikosel ameliyatı olduktan sonraki ay hamile kalmış.burda okumuştum.inşallah senin de öyle olur

cnm tüm bebiş isteyenlerin işalah vuslatı yakın olur bebişlrinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…