kız ben ilk aylarda hiç bilmiyodum başkalarınada soramıyodum utanıyordum mimikten sonra hemen duşa giriyodum ama şimdi hepsini öğrendim yapıyorum ama olmuyo kısmet işte hayırlısı olsun hakımızda
Yum gunum geci btanem 3gun dedi dr yaptik simdi 3gundur de yapmiyoruz canim hi istemiyo yapmakyum günün demisin cnm ondan olabilir :26:
fazlam yok ama kilo vermek lazım ya ben bekarken sürekli diyet yapardım kendi kendime azcık kilo alınca hemen ekmeği falan keserdim neyse eşimle birlikte yılbaşından sonra diyete giriyoruz dün konuştuk hatta akşam bakalım ne kadar dayanabilirizbenim eşim biraz takıntılıdır kilo konusunda biraz fazla yiyince ben kızıyo az ye diyo bazen diyorum lokmalarımı mı sayıyosun ama bu aralar hiçbişey demiyo valla :)
ben netten arastrdim falan filan ama sanki hicbjse bilmesem daha iyi olacakms gb geliyor:))
çok teşekkur ederim canım :) evet kocama söyledim şok oldu inanmadı teste baktı akşam test hep elindeydi agladı çok mutlu oldu hep test yapıyodum negatif olunca zor inandı:))) ama yüz ifadesini görmeniz lazımdı
geç saate de randevu veriyomuymuş nefesal gitsin bende belki giderim ona önerilere açığım bende kızlar iyi bi doktor bulmam lazım benimde
afiyet olsun söylemesi ayıptır dün kocamla yemekten şiştik evde patlıcan dolması vardı azcık sonra eve gittim bende güzel bi salata yaptım mısırlı bol limonlu böyle sonracığıma tavuk kızarttım sonra da mısırlı pilav yaptım mis gibi tereyağlı sonra da ayran yaptım yanına kalktık yemekten bulaşık yıkadım çay koydum ocağa kocamda çikolata almış bi de onu yedik üstüne ardından da meyva tabağı yaptım ohhhhhhhhhhhhhhhhhh biz mikmik falan unuttuk anlayacağınız eski günlere döndük resmen :)
Bende aksam ispanak yaoicaktim .cok severimmBenim bi arkadasada evlenmeden once doktor yumurtaliklarin calismiyo demis.adetleri 1 veya 2 gun suruyo diye gitmisti.Ilk gece hamile kaldi.buyur burdan yak.amaan bosver canim yaa.bebis gelmezse kendi kaybederBen igneden sonra 4 .gun gittim kontrole catlamis demisti.genelde 1, 5-2 gune catliyor cnm.Sen 3 gun ust uste calistiysan artik gunasiriya gecebilirsin benceHakkinda hayirlisi canim o zaman .bu ay free takilirsin madem canin istemiyo.
Ayyyy hayirli ugurlu olsun cnm yaaa darisi bize ins. RABBIM sagsalim kucagina almayi nasip etsin .aminnnn
teşekkur ederim canım benim allah olmayanlarada nasıp etsin inşallah benimde güzel saglıklı bi hamileligim olur bebegimde saglıklı olsunda başka bişey istemiyorum
yum gunum geci btanem 3gun dedi dr yaptik simdi 3gundur de yapmiyoruz canim hi istemiyo yapmak
anlıyorum seni bazı şeyleri bilmesek daha iyi olur ama işte bazı şeyleride öğrenmek gerek cnm
işalah bizimde bir gün öyle olurrrrrrrrrrr
Bende 59kilo olmusum canim ya senin boyun kacben 2 gün izmire gittim dediklerinin yarısını yedim ama 1,5 kg almışım
ablam cocuk doğurdugu halde deli gibi yemek yiyor, hayatında rejim falan nedir bilmez. ben 61 kiloyum o 57
ama ben hep dikkat ediyorum koşu bandı vs ..
kısçem yoksa kocan golü attımı
teşekkur ederim canım benim allah olmayanlarada nasıp etsin inşallah benimde güzel saglıklı bi hamileligim olur bebegimde saglıklı olsunda başka bişey istemiyorum
Heheee biz dwnedik onu .boynum kirilcakti yaa.Anlatirken kendimden sogudum suan wallakendini sirkelettirenler var canım ya diyorum ki rahim ağzım mı dar acaba bende mi sirkelettirsem eşime söyledim inanma öyle şeylere diyo ay artık ne yapacağımızı şaşırdık
Biraz hareketlendir kendini.forma giy , ceviz incir findik ye.ben oyle yapiyorum bazen sevk gelsin diye.Napakkk cnm istemiyosak istettircezz bi sekilNeden bilmiyorum istemiyo Canim gif mik mik
Oyy dertli basim alip nere gideeeemmm.Tupcuye gidemmm.az kaldi cnm gitsem de rahatlasam.sanki gittigim gun hamile kalcam ya kafayi bozdummdoğrudur yani kimin hamile kalacağı kimin kalamayacağı belli olmuyor herşey kısmet ötesi de yok Allah büyük umutlu olmak lazım nefesal sen git şu tüpçüye bakalım ne diyecek sana ben çok merak ediyorum
Bende bendeee.insallah cnmbende beğimin fotolarını paylaşmak istiyorum artıkkk
Hayirli olsun tatlimm.saglikla kucagina al ins. Darisi bizlerekızlar merhaba yeni doktordan geldim yaptıgım test dogruymuş hamişim darısı sizlere artıkk
Dilekciimm hormon ilaco aldin sonucta.agrin olur .takilmaaKizlar benim yumurtaliklarimda sancilar wa nedenki acaba ya
Bende 59kilo olmusum canim ya senin boyun kac
çooook tebrik ederim
sağlıkla, hayırlıyısla kucagına al inşallah
eskiden adet dönemlerim hemen gelirdi zaman cabucak akardi smdi tam 27 gün var bir diger adete offff offff:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?