Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kız ben ilk aylarda hiç bilmiyodum başkalarınada soramıyodum utanıyordum mimikten sonra hemen duşa giriyodum ama şimdi hepsini öğrendim yapıyorum ama olmuyo kısmet işte hayırlısı olsun hakımızda

Ben netten arastrdim falan filan ama sanki hicbjse bilmesem daha iyi olacakms gb geliyor:))

çok teşekkur ederim canım :) evet kocama söyledim şok oldu inanmadı teste baktı akşam test hep elindeydi agladı çok mutlu oldu hep test yapıyodum negatif olunca zor inandı:))) ama yüz ifadesini görmeniz lazımdı

Tatlım ilk başlarda zor oluyor ama hedefine odaklanıp azmedersen alışıyorsun ve daha kolay oluyor.Bazı şeyleride alışkanlık edinmek lazım.mesela lifli ekmek ye.(2 dilim yemeklerde) bol bol sebze ye.mideni sebzeyle doldur.kalorili yiyeceklere çok yer bırakma.hem aç kalmazsın hem sağlıklı beslenirsin.abur cuburu kesinlikle fazla yeme.paketli gıdalardan mümkün olduğunca uzak dur.cips çikolata bisküvi azalt.ben hiç yemiyorum artık bisküvi gofret falan.sadece arada azıcık bitter çikolata yiyorum. yoğurt ve sütü de ihmal etmemek lazım.
Benim eşimde kilon iyi böyle iyisin falan diyordu.kilo vermem bebek olmasını sağlıyormuş deyince vazgeçti.biraz yediğim zaman hani sen diyet yapıyordun.yemesene falan diyor artık

ben netten arastrdim falan filan ama sanki hicbjse bilmesem daha iyi olacakms gb geliyor:))

anlıyorum seni bazı şeyleri bilmesek daha iyi olur ama işte bazı şeyleride öğrenmek gerek cnm

işalah bizimde bir gün öyle olurrrrrrrrrrr

geç saate de randevu veriyomuymuş nefesal gitsin bende belki giderim ona önerilere açığım bende kızlar iyi bi doktor bulmam lazım benimde

ben 2 gün izmire gittim dediklerinin yarısını yedim ama 1,5 kg almışım
ablam cocuk doğurdugu halde deli gibi yemek yiyor, hayatında rejim falan nedir bilmez. ben 61 kiloyum o 57
ama ben hep dikkat ediyorum koşu bandı vs ..

ay bende çok severim.sarımsaklı yoğurtlu daha güzel olur.hem sağlıklı hem lezzetli
Kızlar beslenme gerçekten çok önemli.Bak senin tüpçü bile hastasına diyet vermiş.Yediklerimize dikkat edelim hep beraber.birbirimizi uyaralım....HEDEFFFF BEBEKKKKK....

Ayyyy hayirli ugurlu olsun cnm yaaa darisi bize ins. RABBIM sagsalim kucagina almayi nasip etsin .aminnnn

teşekkur ederim canım benim allah olmayanlarada nasıp etsin inşallah benimde güzel saglıklı bi hamileligim olur bebegimde saglıklı olsunda başka bişey istemiyorum

teşekkur ederim canım benim allah olmayanlarada nasıp etsin inşallah benimde güzel saglıklı bi hamileligim olur bebegimde saglıklı olsunda başka bişey istemiyorum

çooook tebrik ederim

sağlıkla, hayırlıyısla kucagına al inşallah

anlıyorum seni bazı şeyleri bilmesek daha iyi olur ama işte bazı şeyleride öğrenmek gerek cnm

işalah bizimde bir gün öyle olurrrrrrrrrrr

Eskiden adet dönemlerim hemen gelirdi zaman cabucak akardi smdi tam 27 gün var bir diger adete offff offff:))))

Bende 59kilo olmusum canim ya senin boyun kac

kendini sirkelettirenler var canım ya diyorum ki rahim ağzım mı dar acaba bende mi sirkelettirsem eşime söyledim inanma öyle şeylere diyo ay artık ne yapacağımızı şaşırdık
Heheee biz dwnedik onu .boynum kirilcakti yaa.Anlatirken kendimden sogudum suan walla
Neden bilmiyorum istemiyo Canim gif mik mik
Biraz hareketlendir kendini.forma giy , ceviz incir findik ye.ben oyle yapiyorum bazen sevk gelsin diye.Napakkk cnm istemiyosak istettircezz bi sekil Oyy dertli basim alip nere gideeeemmm.Tupcuye gidemmm.az kaldi cnm gitsem de rahatlasam.sanki gittigim gun hamile kalcam ya kafayi bozdumm
bende beğimin fotolarını paylaşmak istiyorum artıkkk
Bende bendeee.insallah cnm
kızlar merhaba yeni doktordan geldim yaptıgım test dogruymuş hamişim darısı sizlere artıkk
Hayirli olsun tatlimm.saglikla kucagina al ins. Darisi bizlere
Kizlar benim yumurtaliklarimda sancilar wa nedenki acaba ya
Dilekciimm hormon ilaco aldin sonucta.agrin olur .takilmaa

eskiden adet dönemlerim hemen gelirdi zaman cabucak akardi smdi tam 27 gün var bir diger adete offff offff:))))

çok iyi anlıyorum seni cnm sürekli takvime bakıp bir gün daha geçti diye hep hesap yapmaktan insan bi zamandan sonra bıkıyor ama napalım bizim elimizde deyil verende o alanda o herşey kısmet biz sadece üzeremize düşenleri yapıp sabırla belemeliyiz

Canım tebrik ederim.inşallah sağlıkla kucağına alırsın.Biraz anlatsana kaç yaşındasın ne kadar denedin.Ne gibi sıkıntıların vardı.Bir de bu ay değişik birşey uyguladınmı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…