Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hic forma falanda giyesim yok sunun surasinda bi bucuk hafta ince istiyoru canim simdi hic istemiyo hormonlardan olabilir canim dogru soyluyosun
168 cm..
evlendiğimde 56 kg idim ..

senin boyun kaç?

1.72 canim beninde boyum

canım benimde kasıgımda agrı var hafif ama doktor normal oldugunu soyledi hamile olabilirsin günün geçtimii

Hic forma falanda giyesim yok sunun surasinda bi bucuk hafta ince istiyoru canim simdi hic istemiyo hormonlardan olabilir canim dogru soyluyosun

1.72 canim beninde boyum

ooo sen çok iyisin şekerim ama insana yıllarca oldugu kilo normal geliyor 2 kg alsa fark ediyor bilirim..

insallah gol olmustur hayatim walla cok istiyorum bebegim gelsin atacam kocayi kapi onune isim bitti senle digcem :-d:-d

işallah olmuştur cnm. Bende artık sıkıldım cnm ya bu görev gibi olan mimikten bebeğim gelsede bu göremiz artık bitse zevk almaya baksak

canım benimde kasıgımda agrı var hafif ama doktor normal oldugunu soyledi hamile olabilirsin günün geçtimii
Yok canim gunum gcmedi ayin 2sinde dr um tahlil istedi bakalim insallah
işallah olmuştur cnm. Bende artık sıkıldım cnm ya bu görev gibi olan mimikten bebeğim gelsede bu göremiz artık bitse zevk almaya baksak
Artik bilmiyorum walla canim zevk te alamaz olduk stresten dimi :-D

O zaman ya BISMILLAH diyelim:))

psikom ben randevuyu aldım..
nefesalın tüpçüsünden, 13 ocak'a verdiler.

aslında selim bey de aklımda kaldı ama nispetiye caddesini kocam duyunca orada trafik ve park probleminden biz bebekten vazgeceriz dedi

yok canim gunum gcmedi ayin 2sinde dr um tahlil istedi bakalim insallah

artik bilmiyorum walla canim zevk te alamaz olduk stresten dimi :-d

aynen eşim gülüm seni özledim diyo cnm sabret yum günün yaparız bu gün mimik yok diyorum eşim artık bana diyoki sonunda seni delirtiler yapmıyalım çocuk boş ver diyo olursa olur olmazsa olmaz diyo kısmet herşey diyo artık ben umursamıyorum cnm bu ay zaten sadece şu günlerde ilişki oldu tutumu tutmadımı bilmiyorumm 8,12,16,22 cnmız istedinde yaptık bu ay olursa çok şasırıcam Büyük süpriz olcak

tebrik ederim darısı başımıza artıkın

Kızlar mısır patlattım hade gelin yiyelimmmmm

Aralarida baya war gunlerin hayatim walla bilmiyorum ki Rabbimin isi olur mu olur :-D

sor bakalım bu işin sırrı neymiş biz de olmayan o gizemli şey neymiş çok merak ettim de doktora

psikom ben randevuyu aldım..
nefesalın tüpçüsünden, 13 ocak'a verdiler.

aslında selim bey de aklımda kaldı ama nispetiye caddesini kocam duyunca orada trafik ve park probleminden biz bebekten vazgeceriz dedi

hadi hayırlısı buna git bakalım memnun kalmazsan selime de gidersin bende bir kez gitmiştim ordaki doktora belediyenin orda otopark var migrosun otoparkı var be kuzum ama ciddi trafik orası doğru...

Ben bugün doktora gittim hematoloji bölümüne.. doktor o kadar pozitif çıktı ki ilk düşük desem de yaparmış testleri sanırım :) Söyledim iki düşüğüm var dedim ne bakılması gerekiyorsa baksanız dedim.. Tamam canını sıkma ben herşeye bakıcam şimdi testler vericm 3 haftaya çıkar onların hepsini al yanıma gel dedi.. Şükür sorun çıkmadı.. Bakalım neler olacak sonuçlarda...

aralarida baya war gunlerin hayatim walla bilmiyorum ki rabbimin isi olur mu olur :-d

kısçem olursa olur olmazsada dr ye gitcem 2 ay daha yumoş takibi yapsın sonra aşilama yaparım eşim sanki biraz olumlu bakıyor yada hiç yapmam öyle beklerim benim işim belli olmazzzz Bu aşilamaya özelde ne kadar para gider bilginiz var mi kızlar:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…