Hic forma falanda giyesim yok sunun surasinda bi bucuk hafta ince istiyoru canim simdi hic istemiyo hormonlardan olabilir canim dogru soyluyosunHeheee biz dwnedik onu .boynum kirilcakti yaa.Anlatirken kendimden sogudum suan wallaBiraz hareketlendir kendini.forma giy , ceviz incir findik ye.ben oyle yapiyorum bazen sevk gelsin diye.Napakkk cnm istemiyosak istettircezz bi sekilOyy dertli basim alip nere gideeeemmm.Tupcuye gidemmm.az kaldi cnm gitsem de rahatlasam.sanki gittigim gun hamile kalcam ya kafayi bozdummBende bendeee.insallah cnmHayirli olsun tatlimm.saglikla kucagina al ins. Darisi bizlereDilekciimm hormon ilaco aldin sonucta.agrin olur .takilmaa
168 cm..
evlendiğimde 56 kg idim ..
senin boyun kaç?
Ewlendigimde ise 52kiloydum off offf :-(168 cm..
evlendiğimde 56 kg idim ..
senin boyun kaç?
Heheee biz dwnedik onu .boynum kirilcakti yaa.Anlatirken kendimden sogudum suan wallaBiraz hareketlendir kendini.forma giy , ceviz incir findik ye.ben oyle yapiyorum bazen sevk gelsin diye.Napakkk cnm istemiyosak istettircezz bi sekilOyy dertli basim alip nere gideeeemmm.Tupcuye gidemmm.az kaldi cnm gitsem de rahatlasam.sanki gittigim gun hamile kalcam ya kafayi bozdummBende bendeee.insallah cnmHayirli olsun tatlimm.saglikla kucagina al ins. Darisi bizlereDilekciimm hormon ilaco aldin sonucta.agrin olur .takilmaa
Hic forma falanda giyesim yok sunun surasinda bi bucuk hafta ince istiyoru canim simdi hic istemiyo hormonlardan olabilir canim dogru soyluyosun
1.72 canim beninde boyum
insallah gol olmustur hayatim walla cok istiyorum bebegim gelsin atacam kocayi kapi onune isim bitti senle digcem :-d:-d
ooo sen çok iyisin şekerim ama insana yıllarca oldugu kilo normal geliyor 2 kg alsa fark ediyor bilirim..
Yok canim gunum gcmedi ayin 2sinde dr um tahlil istedi bakalim insallahcanım benimde kasıgımda agrı var hafif ama doktor normal oldugunu soyledi hamile olabilirsin günün geçtimii
Artik bilmiyorum walla canim zevk te alamaz olduk stresten dimi :-Dişallah olmuştur cnm. Bende artık sıkıldım cnm ya bu görev gibi olan mimikten bebeğim gelsede bu göremiz artık bitse zevk almaya baksak
çok iyi anlıyorum seni cnm sürekli takvime bakıp bir gün daha geçti diye hep hesap yapmaktan insan bi zamandan sonra bıkıyor ama napalım bizim elimizde deyil verende o alanda o herşey kısmet biz sadece üzeremize düşenleri yapıp sabırla belemeliyiz
yok canim gunum gcmedi ayin 2sinde dr um tahlil istedi bakalim insallah
artik bilmiyorum walla canim zevk te alamaz olduk stresten dimi :-d
çok teşekkur ederim canım :) evet kocama söyledim şok oldu inanmadı teste baktı akşam test hep elindeydi agladı çok mutlu oldu hep test yapıyodum negatif olunca zor inandı:))) ama yüz ifadesini görmeniz lazımdı
aynen eşim gülüm seni özledim diyo cnm sabret yum günün yaparız bu gün mimik yok diyorum eşim artık bana diyoki sonunda seni delirtiler yapmıyalım çocuk boş ver diyo olursa olur olmazsa olmaz diyo kısmet herşey diyo artık ben umursamıyorum cnm bu ay zaten sadece şu günlerde ilişki oldu tutumu tutmadımı bilmiyorumm 8,12,16,22 cnmız istedinde yaptık bu ay olursa çok şasırıcamBüyük süpriz olcak
Kızlar mısır patlattım hade gelin yiyelimmmmm
Heheee biz dwnedik onu .boynum kirilcakti yaa.Anlatirken kendimden sogudum suan wallaBiraz hareketlendir kendini.forma giy , ceviz incir findik ye.ben oyle yapiyorum bazen sevk gelsin diye.Napakkk cnm istemiyosak istettircezz bi sekilOyy dertli basim alip nere gideeeemmm.Tupcuye gidemmm.az kaldi cnm gitsem de rahatlasam.sanki gittigim gun hamile kalcam ya kafayi bozdummBende bendeee.insallah cnmHayirli olsun tatlimm.saglikla kucagina al ins. Darisi bizlereDilekciimm hormon ilaco aldin sonucta.agrin olur .takilmaa
psikom ben randevuyu aldım..
nefesalın tüpçüsünden, 13 ocak'a verdiler.
aslında selim bey de aklımda kaldı ama nispetiye caddesini kocam duyunca orada trafik ve park probleminden biz bebekten vazgeceriz dedi
aralarida baya war gunlerin hayatim walla bilmiyorum ki rabbimin isi olur mu olur :-d
nefesimin tüpçü babası operamın da tüpçü babası oldu iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?