Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canim 1000tl tutuyomus tahminen soyluyorum

nefesimin tüpçü babası operamın da tüpçü babası oldu iyi mi

bu gidişle adam hepimizi elden geçirecek bu adamı ilk bana annem söylemişti vay be bakar mısın annem de tv de görmüş aradı bana söyledi hemen randevu al demişti bende sonra alırım anne demiştim moralim bozulmuştu

hehehhe adam da topik babası olur artık

ayy ya cok sewerim ne guzel olurdu canim hem muhabbet cay pit pit ufff keske sakaryada olsaniz hepiniz yada hepimiz bi sehirde olsak :-(

çok iyi olurdu ama işte aradaki mesafeler olmasaydı keşke

canim 1000tl tutuyomus tahminen soyluyorum

olmazsa onuda denerim bebeğimiz uğruna paraları saçıyoruz valla gelmeden bu kadar harcıyosak gelince ne olur tahmin edemiyorum artıkkkkkkkkkkk

çok iyi olurdu ama işte aradaki mesafeler olmasaydı keşke

olmazsa onuda denerim bebeğimiz uğruna paraları saçıyoruz valla gelmeden bu kadar harcıyosak gelince ne olur tahmin edemiyorum artıkkkkkkkkkkk

Bende onu hep soyluyrum canim simdiye kadar 14 aydir yani 5000tl kesin harcamisimdir randewulara ne kadar para weriyosun hayatim sen

bende onu hep soyluyrum canim simdiye kadar 14 aydir yani 5000tl kesin harcamisimdir randewulara ne kadar para weriyosun hayatim sen

cnm ben özele gidiyorum randewu almadan direk kayıt yapıp muayne olup geliyoruz yol parası 50 tl kayıt 15 tl testler felan 100 lira felan oluyo yani her gitmeye 170 felan gidiyo saç saç paraları saç saçççççççççç

nefesimin tüpçü babası operamın da tüpçü babası oldu iyi mi

Evet evett .yasasin tup kardesligii

biz nefesle üçüz patlatıyormuşuz hahahah

neyseki yasaya göre 35 yaş altına tek yumurta döllüyorlarmış çoğul gebelik olmuyormuş.

Ikiz patlatsaydik fena olmazdi operam yaa

Oyleymis canim yaa. Enistem de tv de gormus.hakkaten tupcu baba diyolarmis
kızlaaaarrrr...

11 ocakta istanbul buluşması net değil mi???????
Yer ve mekan saat bildirin kizlar.gelmeye caliscammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…