kızlar merhaba yeni doktordan geldim yaptıgım test dogruymuş hamişim darısı sizlere artıkk
kısçem olursa olur olmazsada dr ye gitcem 2 ay daha yumoş takibi yapsın sonra aşilama yaparım eşim sanki biraz olumlu bakıyor yada hiç yapmam öyle beklerim benim işim belli olmazzzzBu aşilamaya özelde ne kadar para gider bilginiz var mi kızlar:26::26:
nefesimin tüpçü babası operamın da tüpçü babası oldu iyi mi
bu gidişle adam hepimizi elden geçirecek bu adamı ilk bana annem söylemişti vay be bakar mısın annem de tv de görmüş aradı bana söyledi hemen randevu al demişti bende sonra alırım anne demiştim moralim bozulmuştu
Kızlar mısır patlattım hade gelin yiyelimmmmm
ayy ya cok sewerim ne guzel olurdu canim hem muhabbet cay pit pit ufff keske sakaryada olsaniz hepiniz yada hepimiz bi sehirde olsak :-(
canim 1000tl tutuyomus tahminen soyluyorum
kızlaaaarrrr...
11 ocakta istanbul buluşması net değil mi???????
biz anca mısır patlatır yeriz offf offffffff senin bat gelmiş test yapmadın heralde
11 ocak evet canım taksim deyiz :) gelmek isteyenlerrrrrrrrrrr varsa başka söyleyinnnnnnnn
çok iyi olurdu ama işte aradaki mesafeler olmasaydı keşke
olmazsa onuda denerim bebeğimiz uğruna paraları saçıyoruz valla gelmeden bu kadar harcıyosak gelince ne olur tahmin edemiyorum artıkkkkkkkkkkk
cnm benim bat 30 yada 31 aralıkta erken değilmi şimdi test için:26::26:
oki doki kızlar..biz psikoyla tanıştık kalanlar karanfil taksın yakasına
bende onu hep soyluyrum canim simdiye kadar 14 aydir yani 5000tl kesin harcamisimdir randewulara ne kadar para weriyosun hayatim sen
ben geldim ama basım coook ağrıyor
herkes nasıl iyidir İnsallah varmı güzel haberler
nefesimin tüpçü babası operamın da tüpçü babası oldu iyi mi
biz nefesle üçüz patlatıyormuşuz hahahah
neyseki yasaya göre 35 yaş altına tek yumurta döllüyorlarmış çoğul gebelik olmuyormuş.
bu gidişle adam hepimizi elden geçirecek bu adamı ilk bana annem söylemişti vay be bakar mısın annem de tv de görmüş aradı bana söyledi hemen randevu al demişti bende sonra alırım anne demiştim moralim bozulmuştu
Yer ve mekan saat bildirin kizlar.gelmeye caliscammmkızlaaaarrrr...
11 ocakta istanbul buluşması net değil mi???????
bir hamişmiz var umudum42
erken boşver yapma aman varsa da vardır bekle bencede annem diyoki niye test yapıyosun erkenden sanki istenmeyen gebelik allahım yaaaaa
ben geldim ama basım coook ağrıyor
Herkes nasıl iyidir insallah varmı güzel haberler
bir hamişmiz var umudum42
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?