Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cok gecmis olsun bebisim.dinlen bol bol.
Ama sen rahat durmuyosun ki.koltuk hali girisiyosun.
Daha dikkatli ol canim farketmeden usutuyosun

alla alla çok geçmiş olsun canım.. kendini sıcak tut canım.. özellikle ayaklarını... bol bol su içip enfeksiyonu da atman lazım... enfeksiyon için ilaç verdi mi dr? uyku hali haftaiçi erken kalktığımdan hep var alıştım artık.. akşam erkenden uyuyorum dinlenmek için...

Cok gecmis olsun bebisim.dinlen bol bol.
Ama sen rahat durmuyosun ki.koltuk hali girisiyosun.
Daha dikkatli ol canim farketmeden usutuyosun

çok saolun kızlar. yok ya daha bişi yapmam bugün yatacam sadece, vücudumu ateş basıyo, her yerim dökülüyor resmen. aslında çok su içiyorum serap, nerden çıktı enfeksiyon falan anlamadım ki...bikaç gündür hep dışardaydım çok yorulmuştum ama...

Canımmmmmm çok geçmiş olsun dikkat etkenine neden yükselir ki bu şimdi çok dikkat et kendine dinlen bolbol üzüldüm yaaaaaaaa
Gecmis olsun kukulogum.
Benimde omuzum cok agriyo.uzerine yattim sanirim .
Ruh halim duzelmedi daha da kotuyum.
Bugun yazip sizi de bu havaya sokmak istemiyorum.
aman nefesim bizim havamız çok mu farklı sanki bırak boşver :))) bugün öğlenden sonraya iş koymadım çıkıp gezip yeniyıl alışverişi yapacağım benimde içimde bir sıkıntı var ((

günaydınlardan bir demet kızlarrrr
Günaydın operammmmmmm nasılsın bu sabah daha da bir rahtsındır akşam topu tüpçüye de attın ohhhhhh
Herkese günaydınlarrr ben geldimmmm
Günaydın canımmmmmmm

yorulmak iyi değil canım.. biliyorsun bol bol dinlenmek gerekiyor... bir kaç gün evden çıkma.. iyki de temizlik yapmamışsın daha kötü olabilirdin... ben akşamları eve gittiğimde pert durumda oluyorum... sabah dinlenmemiş kalkıyorum aslında.. haftasonu dışarı çıkmak istemiyorum.. yatıyorum işlerimi yapıyorum ama yavaş yavaş.. suyunu da ılık iç canım..

yaaa sorma bugün yarın regl de olucam ya,canım çok tatlı istiyor. rüyamda doktora gidiyormuşum muayene ediyor alttan üstten sonra diyor ki, sizin ol bol tatlı yemeniz gerek tedavi sürecinde diyor ben bir seviniyorum. hemen eve gidip supangle yapayım diyorum..

nasılsın tatlım? dün yoktum, var mı önemli bi gelişme buralarda

günaydın kızlar nasılsınız:)
günaydın canım, iyilik sen nasılsın?

Gunaydin canim hosgeldin
hoşbuldum canım, nasılsın:?

bu aylarda daha çok yoruluyorum, kolumu kaldıracak halim olmuyo...yok cnm daha yapmam iş falan dursun ev öyle, yatıp dinlenecem bol bol. sen de dikkat et, çıkmayalım bari bi süre...akşam çok korktum bişi olacak diye...

teşekkür ederim cnm, sana da geçmiş olsun.

Gunaydin canimm.iyi olmaya calisiyorum .sen nasilsin.

Ohhh keske sadece yemeli icmeli tedavi verse dimi.
Tatlilar borekler filan

gülümseyen birini görmekkk ne güzeeeeellll günaydın canımmm

:)))))))))))) rahatladın ya tabiiiii rüyaların rengi bile değişti dimi...

gülümseyen birini görmekkk ne güzeeeeellll günaydın canımmm

:)))))))))))) rahatladın ya tabiiiii rüyaların rengi bile değişti dimi...

ay benimde bugün canım bi sıkkın nedensiz yani öyle heralde yumurtlama dönemine giricem ya onun sıkıntısı var üzerimde artık başlar benim stres yavaştan yavaştan geçmişler olsun..

Allah'ın izni ile bir şey olmaz inşallah canım.. çıkma bi süre dinlen sıcak evinde.. hava kış zaten insan her an hasta olabiliyor... dikkat etmek gerekir...

şekerli meyve sularından uzak durmak, bol bol vitamin, idrarın geldiğinde tutmamak, cinsel ilişki yok, wc ye gittikten sonra önden arkaya doğru silmek, iç çamaşırını sık sık değiştirmek, günlük ped kullanmamak, dar kıyafet ve iç çamaşırı giymemek... bunları yapmak gerekiyormuş bu dönemde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…