keşke o uyku bende de olsaydı. dün gece yine acile gittim aşırı karın ağrım vardı. nefesimi kesiyodu resmen, o kadar dikkat etmeme rağmen crp sedimim artmış. enfeksiyon varmış. gece uyurum dedim serum takıldığı için ama nerdeeeeeee yine uyuyamadım. enfeksiyon yüzünden bulantılarım da arttı. fenalardayım. aman iyi ol da uykun olsun yeter ki...
keşke o uyku bende de olsaydı. dün gece yine acile gittim aşırı karın ağrım vardı. nefesimi kesiyodu resmen, o kadar dikkat etmeme rağmen crp sedimim artmış. enfeksiyon varmış. gece uyurum dedim serum takıldığı için ama nerdeeeeeee yine uyuyamadım. enfeksiyon yüzünden bulantılarım da arttı. fenalardayım. aman iyi ol da uykun olsun yeter ki...
günaydınlardan bir demet kızlarrrr
Bende kahvaltı ettim ohhhhhhhh iyi geldi sıcak çay gibisi yok yasabahtan işleri vardır.. ben dün o sesi izleyememiştim onu izliyorum... ilk senin günaydın demeni bekledik bebekim... seni bekliyordukkkkkkkkk:13: :78::78:
Bende kahvaltı ettim ohhhhhhhh iyi geldi sıcak çay gibisi yok ya
Cok gecmis olsun bebisim.dinlen bol bol.
Ama sen rahat durmuyosun ki.koltuk hali girisiyosun.
Daha dikkatli ol canim farketmeden usutuyosun
alla alla çok geçmiş olsun canım.. kendini sıcak tut canım.. özellikle ayaklarını... bol bol su içip enfeksiyonu da atman lazım... enfeksiyon için ilaç verdi mi dr? uyku hali haftaiçi erken kalktığımdan hep var alıştım artık.. akşam erkenden uyuyorum dinlenmek için...
Canımmmmmm çok geçmiş olsun dikkat etkenine neden yükselir ki bu şimdi çok dikkat et kendine dinlen bolbol üzüldüm yaaaaaaaakeşke o uyku bende de olsaydı. dün gece yine acile gittim aşırı karın ağrım vardı. nefesimi kesiyodu resmen, o kadar dikkat etmeme rağmen crp sedimim artmış. enfeksiyon varmış. gece uyurum dedim serum takıldığı için ama nerdeeeeeee yine uyuyamadım. enfeksiyon yüzünden bulantılarım da arttı. fenalardayım. aman iyi ol da uykun olsun yeter ki...
aman nefesim bizim havamız çok mu farklı sanki bırak boşver :))) bugün öğlenden sonraya iş koymadım çıkıp gezip yeniyıl alışverişi yapacağım benimde içimde bir sıkıntı varGecmis olsun kukulogum.
Benimde omuzum cok agriyo.uzerine yattim sanirim .
Ruh halim duzelmedi daha da kotuyum.
Bugun yazip sizi de bu havaya sokmak istemiyorum.
Günaydın operammmmmmm nasılsın bu sabah daha da bir rahtsındır akşam topu tüpçüye de attın ohhhhhhgünaydınlardan bir demet kızlarrrr
Günaydın canımmmmmmmHerkese günaydınlarrrben geldimmmm
çok saolun kızlar. yok ya daha bişi yapmam bugün yatacam sadece, vücudumu ateş basıyo, her yerim dökülüyor resmen. aslında çok su içiyorum serap, nerden çıktı enfeksiyon falan anlamadım ki...bikaç gündür hep dışardaydım çok yorulmuştum ama...
Herkese günaydınlarrrben geldimmmm
Canımmmmmm çok geçmiş olsun dikkat etkenine neden yükselir ki bu şimdi çok dikkat et kendine dinlen bolbol üzüldüm yaaaaaaaa
aman nefesim bizim havamız çok mu farklı sanki bırak boşver :))) bugün öğlenden sonraya iş koymadım çıkıp gezip yeniyıl alışverişi yapacağım benimde içimde bir sıkıntı var((
Günaydın operammmmmmm nasılsın bu sabah daha da bir rahtsındır akşam topu tüpçüye de attın ohhhhhh
Günaydın canımmmmmmm
nasılsın tatlım? dün yoktum, var mı önemli bi gelişme buralardaCanımmmmmm çok geçmiş olsun dikkat etkenine neden yükselir ki bu şimdi çok dikkat et kendine dinlen bolbol üzüldüm yaaaaaaaa
aman nefesim bizim havamız çok mu farklı sanki bırak boşver :))) bugün öğlenden sonraya iş koymadım çıkıp gezip yeniyıl alışverişi yapacağım benimde içimde bir sıkıntı var((
Günaydın operammmmmmm nasılsın bu sabah daha da bir rahtsındır akşam topu tüpçüye de attın ohhhhhh
Günaydın canımmmmmmm
günaydın canım, iyilik sen nasılsın?günaydın kızlar nasılsınız:)
hoşbuldum canım, nasılsın:?Gunaydin canim hosgeldin
yorulmak iyi değil canım.. biliyorsun bol bol dinlenmek gerekiyor... bir kaç gün evden çıkma.. iyki de temizlik yapmamışsın daha kötü olabilirdin... ben akşamları eve gittiğimde pert durumda oluyorum... sabah dinlenmemiş kalkıyorum aslında.. haftasonu dışarı çıkmak istemiyorum.. yatıyorum işlerimi yapıyorum ama yavaş yavaş.. suyunu da ılık iç canım..
Canımmmmmm çok geçmiş olsun dikkat etkenine neden yükselir ki bu şimdi çok dikkat et kendine dinlen bolbol üzüldüm yaaaaaaaa
Günaydın canımmmmmmm
günaydın kızlar nasılsınız:)
yaaa sorma bugün yarın regl de olucam ya,canım çok tatlı istiyor. rüyamda doktora gidiyormuşum muayene ediyor alttan üstten sonra diyor ki, sizin ol bol tatlı yemeniz gerek tedavi sürecinde diyor ben bir seviniyorum. hemen eve gidip supangle yapayım diyorum..
gülümseyen birini görmekkk ne güzeeeeellll günaydın canımmmgünaydın kızlar nasılsınız:)
:)))))))))))) rahatladın ya tabiiiii rüyaların rengi bile değişti dimi...yaaa sorma bugün yarın regl de olucam ya,canım çok tatlı istiyor. rüyamda doktora gidiyormuşum muayene ediyor alttan üstten sonra diyor ki, sizin ol bol tatlı yemeniz gerek tedavi sürecinde diyor ben bir seviniyorum. hemen eve gidip supangle yapayım diyorum..
nasılsın tatlım? dün yoktum, var mı önemli bi gelişme buralarda
günaydın canım, iyilik sen nasılsın?
hoşbuldum canım, nasılsın:?
gülümseyen birini görmekkk ne güzeeeeellll günaydın canımmm
:)))))))))))) rahatladın ya tabiiiii rüyaların rengi bile değişti dimi...
bu aylarda daha çok yoruluyorum, kolumu kaldıracak halim olmuyo...yok cnm daha yapmam iş falan dursun ev öyle, yatıp dinlenecem bol bol. sen de dikkat et, çıkmayalım bari bi süre...akşam çok korktum bişi olacak diye...
teşekkür ederim cnm, sana da geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?