Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

dün de ablamla telefonla konuşuyorum, doktor mevzusunu falan.
eniştem arkadan sesleniyor, daha acele etmesinler ne gerek var, kocan bir hafta bal badem yesin, bir hafta dinlendirin kendinizi, sonra yapın bak nasıl oluyor diyor. onlar ilk denemede yaptılar ya..

yani sinir oldum hem eniştemle cinsel yaşantımı konuşuyor olmaya hem de bu kadar hafife almasına..

bir de konuşurken tüp bebek kelimesini yegenim duydu soruyor sürekli anne tüp bebek ne demek diye, 7 yaşında daha.
ablam da espri olsun diye, teyzenler cocuk yapmayı beceremediler, 6 aydır uğraştılar yapamadılar şimdi tüpçüye gitcekler bebek yaptırcaklar dedi.... ne espri ama..

nasılsın tatlım? dün yoktum, var mı önemli bi gelişme buralarda

günaydın canım, iyilik sen nasılsın?

hoşbuldum canım, nasılsın:?
Canım işlerim biraz yoğundu kaydadeğer bişey yok :) rahat ol :))))))
ay benimde bugün canım bi sıkkın nedensiz yani öyle heralde yumurtlama dönemine giricem ya onun sıkıntısı var üzerimde artık başlar benim stres yavaştan yavaştan geçmişler olsun..
Yaaaa ne bu çektiğimiz ulan yumurtlama dönemine girerken depresyon yumurtlarken yorgunluk yumurtlamadan sonra sinirlilik gerginlik sonrasında beklemenin sıkıntısı ve belkide hayal kırıklığı işte beni bitiren bunlar bu ay saldım oldu totemini yapıyorum ben

psikocum çık alışverişe gez bir güzel.Kırmızı etek al tamam mı?? :)

Herkes kolay oldugunu soyluyor yaa tabi ilk aylarda tutturanlar.
Soylemesi kolay tabii
Milletin agzina sakiz olduk resmen yaa

cnm bu konuda o kadar hassasım ki...bunları yapmaya özen gösteriyorum. ama demek ki olacağı varmış. dün gece rüyamda pembeler gördüm sürekli, hayırlara çıksın inşallahhh...haftaya kontrolümüz var belki öğreniriz meraktan çatlıyorum yaaa

Bazen en yakınlarımız bizi daha çok kırıyor... Hoş olmamış ama böyle bir durum yokki daha ortada ne olduğunu da bilmiyorsun sallama hiç bakalım doktor ne dicek operam akşam bende kocama dedim tüpçü varmış diye az daha kavga ediyorduk.... Çok kızdı bana at artık aklından olmayacak düşüncesini dedi haklı da ne yapacağımı bilemedim

kızın mı olacak acaba?
sen kız mı istiyorsun erkek mi?

cinsiyet konusunu bende merak ediyorum canım.. bende haftaya gideceğim bakalım gösterecek mi? ben kabuslar görüyorum.. belki öğrendikten sonra uykularımda düzene girer..

Kizinmi olacak cnm.
Benim departmandaki arkadas cinsiyeti ogrenmis kiz imis.
O da 3, 5 aylik hamile

canım sıkma canını ama hakikaten hos değil
ammmmmaaaaaaaaan gulum her söylenene kafayı takıp düşünürsek halimiz nice olur aldırış etme uzulme sen dr. işine hastane işine odaklan bosver İnsallah Allahın izniyle olsun kuzucuğun herseyi unutucaksın

kızın mı olacak acaba?
sen kız mı istiyorsun erkek mi?

çok merak ettiğim için görüyorum sanırım böyle rüyalar. hamile olduğumu öğrendiğim günden beri erkek hissediyodum. son 1 aydır kız gibi geliyor bana. herkes erkek diyodu şimdi aynı kişiler kesin kız diyo :) tuhaf bişi yani. bende ikisi de olmadığı için fark etmez :))) sağlıklı olsun da...

canım sen hamile kalabildigini biliyorsun bu bile büyük nimet.. bizimki belirsizlik..
sen de tüpçü rüzgarına kapıldın ama don't panic

cinsiyet konusunu bende merak ediyorum canım.. bende haftaya gideceğim bakalım gösterecek mi? ben kabuslar görüyorum.. belki öğrendikten sonra uykularımda düzene girer..

o kabusları hiç sorma cnm yaa. düzene gireriz inşallah. göstermezse haftaya kesin kız dicem çünkü erkek olanlar öğrendi çoktan.

Kizinmi olacak cnm.
Benim departmandaki arkadas cinsiyeti ogrenmis kiz imis.
O da 3, 5 aylik hamile

sağlıkla kucağına da alır inşallah. ben de haftaya öğrenirim herhalde. aslında erkene alacaktım randevuyu ama hastayım çıkmayayım dedim. sen ne hissediyosun cnm? burda kızlar erkek diyo bana genelde...

Gecmis olsunn canimm. Yaa dun benim de karnim cok agridi sen geldin aklima. Kasiklarim degil de karnim yaa gobek deligimin ustune dogru agriyodu. Senin de oyle mi kii:26:

farketmez diyorsan güzel, hayal kırıklığı yaşamamış olmazsın.

yaa kız bebekler hem daha sakin oluyor hem de cici bici alıp süsleyebiliyorsun.

erkek bebeklere de daha minnacıkken papyon takıyorlar ya bayılıyorum...

canım sen hamile kalabildigini biliyorsun bu bile büyük nimet.. bizimki belirsizlik..
sen de tüpçü rüzgarına kapıldın ama don't panic

Operaya katiliyorum psikommm.
Normal yolla hamile kalabiliyorsun , bundan sonra yumurta takibi yapip calismaya baslarsan olacaktir mutlaka.

ben hiç sormadım canım cinsiyeti. kendi doktoruma gitmeyeli çok uzun zaman oldu..büşra tam 12 haftalıkken göstermişti. dr sağolsun söylemişti..bakalım gösterir mi.. bi de kardeşimde 5 ay kız diyince sonra erkek diyince açıkcası tam olarak belli olsun o zaman sorarım demiştim. artık tam anlamıyla belli eder kendini sorarım artık

Gecmis olsunn canimm. Yaa dun benim de karnim cok agridi sen geldin aklima. Kasiklarim degil de karnim yaa gobek deligimin ustune dogru agriyodu. Senin de oyle mi kii:26:

sende üşütmüşsün canım.. göbek delik kısmı ağrırsa üşütmek oluyormuş...:26::26:

Senin bebis rahatina duskun gozukuyor.erkek diye dusundum o yuzden:)))
Ayaklarini havaya dikmis ohhhh.olsa olsa erkektir o

evet cnm benim de öyle...yanlara doğru yayılan bi agrı da olabiliyor göbek deliğinin üstünde de kalabiliyor bazen. rahim genişliyor, bağırsaklara ve mideye baskı yapıyo. agrı o yüzdenmiş, korkulacak bişi yokmuş ama eger vurup geçen ağrılar değil de sürekli ve çok şiddetliyse doktora gitmek gerekiyomuş. panikleme cnm karın büyüyo yaaa normalmiş ağrılar. benim bi de enfeksiyonum olmuş. o yüzden hepten şiddetlendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…