Canım işlerim biraz yoğundu kaydadeğer bişey yok :) rahat ol :))))))nasılsın tatlım? dün yoktum, var mı önemli bi gelişme buralarda
günaydın canım, iyilik sen nasılsın?
hoşbuldum canım, nasılsın:?
Yaaaa ne bu çektiğimiz ulan yumurtlama dönemine girerken depresyon yumurtlarken yorgunluk yumurtlamadan sonra sinirlilik gerginlik sonrasında beklemenin sıkıntısı ve belkide hayal kırıklığı işte beni bitiren bunlar bu ay saldım oldu totemini yapıyorum benay benimde bugün canım bi sıkkın nedensiz yani öyle heralde yumurtlama dönemine giricem ya onun sıkıntısı var üzerimde artık başlar benim stres yavaştan yavaştan geçmişler olsun..
Canımmmmmm çok geçmiş olsun dikkat etkenine neden yükselir ki bu şimdi çok dikkat et kendine dinlen bolbol üzüldüm yaaaaaaaa
aman nefesim bizim havamız çok mu farklı sanki bırak boşver :))) bugün öğlenden sonraya iş koymadım çıkıp gezip yeniyıl alışverişi yapacağım benimde içimde bir sıkıntı var((
Günaydın operammmmmmm nasılsın bu sabah daha da bir rahtsındır akşam topu tüpçüye de attın ohhhhhh
Günaydın canımmmmmmm
dün de ablamla telefonla konuşuyorum, doktor mevzusunu falan.
eniştem arkadan sesleniyor, daha acele etmesinler ne gerek var, kocan bir hafta bal badem yesin, bir hafta dinlendirin kendinizi, sonra yapın bak nasıl oluyor diyor. onlar ilk denemede yaptılar ya..
yani sinir oldum hem eniştemle cinsel yaşantımı konuşuyor olmaya hem de bu kadar hafife almasına..
bir de konuşurken tüp bebek kelimesini yegenim duydu soruyor sürekli anne tüp bebek ne demek diye, 7 yaşında daha.
ablam da espri olsun diye, teyzenler cocuk yapmayı beceremediler, 6 aydır uğraştılar yapamadılar şimdi tüpçüye gitcekler bebek yaptırcaklar dedi.... ne espri ama..
Allah'ın izni ile bir şey olmaz inşallah canım.. çıkma bi süre dinlen sıcak evinde.. hava kış zaten insan her an hasta olabiliyor... dikkat etmek gerekir...
şekerli meyve sularından uzak durmak, bol bol vitamin, idrarın geldiğinde tutmamak, cinsel ilişki yok, wc ye gittikten sonra önden arkaya doğru silmek, iç çamaşırını sık sık değiştirmek, günlük ped kullanmamak, dar kıyafet ve iç çamaşırı giymemek... bunları yapmak gerekiyormuş bu dönemde...
Bazen en yakınlarımız bizi daha çok kırıyor... Hoş olmamış ama böyle bir durum yokki daha ortada ne olduğunu da bilmiyorsun sallama hiç bakalım doktor ne dicek operam akşam bende kocama dedim tüpçü varmış diye az daha kavga ediyorduk.... Çok kızdı bana at artık aklından olmayacak düşüncesini dedi haklı da ne yapacağımı bilemedimdün de ablamla telefonla konuşuyorum, doktor mevzusunu falan.
eniştem arkadan sesleniyor, daha acele etmesinler ne gerek var, kocan bir hafta bal badem yesin, bir hafta dinlendirin kendinizi, sonra yapın bak nasıl oluyor diyor. onlar ilk denemede yaptılar ya..
yani sinir oldum hem eniştemle cinsel yaşantımı konuşuyor olmaya hem de bu kadar hafife almasına..
bir de konuşurken tüp bebek kelimesini yegenim duydu soruyor sürekli anne tüp bebek ne demek diye, 7 yaşında daha.
ablam da espri olsun diye, teyzenler cocuk yapmayı beceremediler, 6 aydır uğraştılar yapamadılar şimdi tüpçüye gitcekler bebek yaptırcaklar dedi.... ne espri ama..
cnm bu konuda o kadar hassasım ki...bunları yapmaya özen gösteriyorum. ama demek ki olacağı varmış. dün gece rüyamda pembeler gördüm sürekli, hayırlara çıksın inşallahhh...haftaya kontrolümüz var belki öğreniriz meraktan çatlıyorum yaaa
cnm bu konuda o kadar hassasım ki...bunları yapmaya özen gösteriyorum. ama demek ki olacağı varmış. dün gece rüyamda pembeler gördüm sürekli, hayırlara çıksın inşallahhh...haftaya kontrolümüz var belki öğreniriz meraktan çatlıyorum yaaa
dün de ablamla telefonla konuşuyorum, doktor mevzusunu falan.
kızın mı olacak acaba?
sen kız mı istiyorsun erkek mi?
Bazen en yakınlarımız bizi daha çok kırıyor... Hoş olmamış ama böyle bir durum yokki daha ortada ne olduğunu da bilmiyorsun sallama hiç bakalım doktor ne dicek operam akşam bende kocama dedim tüpçü varmış diye az daha kavga ediyorduk.... Çok kızdı bana at artık aklından olmayacak düşüncesini dedi haklı da ne yapacağımı bilemedim
cinsiyet konusunu bende merak ediyorum canım.. bende haftaya gideceğim bakalım gösterecek mi? ben kabuslar görüyorum.. belki öğrendikten sonra uykularımda düzene girer..
Kizinmi olacak cnm.
Benim departmandaki arkadas cinsiyeti ogrenmis kiz imis.
O da 3, 5 aylik hamile
keşke o uyku bende de olsaydı. dün gece yine acile gittim aşırı karın ağrım vardı. nefesimi kesiyodu resmen, o kadar dikkat etmeme rağmen crp sedimim artmış. enfeksiyon varmış. gece uyurum dedim serum takıldığı için ama nerdeeeeeee yine uyuyamadım. enfeksiyon yüzünden bulantılarım da arttı. fenalardayım. aman iyi ol da uykun olsun yeter ki...
çok merak ettiğim için görüyorum sanırım böyle rüyalar. hamile olduğumu öğrendiğim günden beri erkek hissediyodum. son 1 aydır kız gibi geliyor bana. herkes erkek diyodu şimdi aynı kişiler kesin kız diyo :) tuhaf bişi yani. bende ikisi de olmadığı için fark etmez :))) sağlıklı olsun da...
canım sen hamile kalabildigini biliyorsun bu bile büyük nimet.. bizimki belirsizlik..
sen de tüpçü rüzgarına kapıldın ama don't panic
o kabusları hiç sorma cnm yaa. düzene gireriz inşallah. göstermezse haftaya kesin kız dicem çünkü erkek olanlar öğrendi çoktan.
sağlıkla kucağına da alır inşallah. ben de haftaya öğrenirim herhalde. aslında erkene alacaktım randevuyu ama hastayım çıkmayayım dedim. sen ne hissediyosun cnm? burda kızlar erkek diyo bana genelde...
Gecmis olsunn canimm. Yaa dun benim de karnim cok agridi sen geldin aklima. Kasiklarim degil de karnim yaa gobek deligimin ustune dogru agriyodu. Senin de oyle mi kii:26:
o kabusları hiç sorma cnm yaa. düzene gireriz inşallah. göstermezse haftaya kesin kız dicem çünkü erkek olanlar öğrendi çoktan.
sağlıkla kucağına da alır inşallah. ben de haftaya öğrenirim herhalde. aslında erkene alacaktım randevuyu ama hastayım çıkmayayım dedim. sen ne hissediyosun cnm? burda kızlar erkek diyo bana genelde...
Gecmis olsunn canimm. Yaa dun benim de karnim cok agridi sen geldin aklima. Kasiklarim degil de karnim yaa gobek deligimin ustune dogru agriyodu. Senin de oyle mi kii:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?