- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
nasılsın tatlım? dün yoktum, var mı önemli bi gelişme buralarda
günaydın canım, iyilik sen nasılsın?
hoşbuldum canım, nasılsın:?
Gunaydin canimm.iyi olmaya calisiyorum .sen nasilsin.
Ohhh keske sadece yemeli icmeli tedavi verse dimi.
Tatlilar borekler filan
Günaydın şekerlerrr
Nasılsınız bakayım güzel kızçelerim benimmmm
Benim nedenini bilmediğim şekilde kasık ağrım devam ediyor. E tabi gazda varNeden oluyo bilmiorum :26: Sağ tarafımdada hafif hafif batma var :26:
ben hiç sormadım canım cinsiyeti. kendi doktoruma gitmeyeli çok uzun zaman oldu..büşra tam 12 haftalıkken göstermişti. dr sağolsun söylemişti..bakalım gösterir mi.. bi de kardeşimde 5 ay kız diyince sonra erkek diyince açıkcası tam olarak belli olsun o zaman sorarım demiştim. artık tam anlamıyla belli eder kendini sorarım artık
sende üşütmüşsün canım.. göbek delik kısmı ağrırsa üşütmek oluyormuş...:26::26:
evet cnm benim de öyle...yanlara doğru yayılan bi agrı da olabiliyor göbek deliğinin üstünde de kalabiliyor bazen. rahim genişliyor, bağırsaklara ve mideye baskı yapıyo. agrı o yüzdenmiş, korkulacak bişi yokmuş ama eger vurup geçen ağrılar değil de sürekli ve çok şiddetliyse doktora gitmek gerekiyomuş. panikleme cnm karın büyüyo yaaa normalmiş ağrılar. benim bi de enfeksiyonum olmuş. o yüzden hepten şiddetlendi
iyiyim canım saol niye iyi olmaya çalışıyorsun neyin var hastamısın yoksa
farketmez diyorsan güzel, hayal kırıklığı yaşamamış olmazsın.
yaa kız bebekler hem daha sakin oluyor hem de cici bici alıp süsleyebiliyorsun.
erkek bebeklere de daha minnacıkken papyon takıyorlar ya bayılıyorum...
ben hiç sormadım canım cinsiyeti. kendi doktoruma gitmeyeli çok uzun zaman oldu..büşra tam 12 haftalıkken göstermişti. dr sağolsun söylemişti..bakalım gösterir mi.. bi de kardeşimde 5 ay kız diyince sonra erkek diyince açıkcası tam olarak belli olsun o zaman sorarım demiştim. artık tam anlamıyla belli eder kendini sorarım artık
sende üşütmüşsün canım.. göbek delik kısmı ağrırsa üşütmek oluyormuş...:26::26:
Senin bebis rahatina duskun gozukuyor.erkek diye dusundum o yuzden:)))
Ayaklarini havaya dikmis ohhhh.olsa olsa erkektir o
Kırmızı severim ama bakalım başkalarına Alcam ya arkadaşlara falan kendime de illaki bakarım bakalım ne olacakpsikocum çık alışverişe gez bir güzel.Kırmızı etek al tamam mı?? :)
Canım hayırlısı olsun ama bende erkek gibi hissediyorum hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah siz iyi olundacnm bu konuda o kadar hassasım ki...bunları yapmaya özen gösteriyorum. ama demek ki olacağı varmış. dün gece rüyamda pembeler gördüm sürekli, hayırlara çıksın inşallahhh...haftaya kontrolümüz var belki öğreniriz meraktan çatlıyorum yaaa
Bakalım seninki kız gibi geliyor bana Serap ya bakalım ne olacak bende ikinizinkini merakla bekliyorumcinsiyet konusunu bende merak ediyorum canım.. bende haftaya gideceğim bakalım gösterecek mi? ben kabuslar görüyorum.. belki öğrendikten sonra uykularımda düzene girer..
bana nedense olmayacak kürtajla oranın doğal dengesi bozuldu gibi geliyor emin olmak için yeniden hsg bile çektiresim var okadar yani güvenim yok kendime olmayacak gibi geliyorcanım sen hamile kalabildigini biliyorsun bu bile büyük nimet.. bizimki belirsizlik..
sen de tüpçü rüzgarına kapıldın ama don't panic
Nazar mı değiyor size arka arkaya böyle neden oldunuz dinlenin bir yahu ne temziliği yemişim evini bırakın dinleninGecmis olsunn canimm. Yaa dun benim de karnim cok agridi sen geldin aklima. Kasiklarim degil de karnim yaa gobek deligimin ustune dogru agriyodu. Senin de oyle mi kii:26:
Nefesin benim umudum yok ya gerçekten hissediyorum bunuOperaya katiliyorum psikommm.
Normal yolla hamile kalabiliyorsun , bundan sonra yumurta takibi yapip calismaya baslarsan olacaktir mutlaka.
Selam canım nasılsınSlmmm kizlar nasilsinizz:)
esram dinleme kendini rahat ol relax ol bırak dinleme olanlarıGünaydın şekerlerrr
Benim nedenini bilmediğim şekilde kasık ağrım devam ediyor. E tabi gazda varNeden oluyo bilmiorum :26: Sağ tarafımdada hafif hafif batma var :26:
dikkat edin kendinize üzülüyorum valla yaAyy pazar gunu temizligin suyunu cikardim esim yapti ama dayanamadim karistim bende yaa,o aksam hafif baslamisti zatenn. Dunden beri de enfeksiyondan suphelendim. Bi kac gun kendime iyi bakayim eger devam ederse bende giderim doktora.
Cook sagolun kizlaaar
Günaydın şekerlerrr
Cok sukur hasta degilim cnm.
Benimki kafadann, bunalimdayim herzamanki gibi
ayy onu sorma yaa, erkeklere takım elbiseler, kolları kıvrılan ya da yamalı ceketler giydirip saçlarını jöleliyolar papyonlar kırmızı, yeşil falan oluyo, kot pantolonlar, spor ayakkabılar converseler falan...hele kareli spor gömleklerin üzerine bisiklet yaka kazak baglıyolar ya omuzdan bitiyorummmmmmm onlara. ama kız da çok başka yaaaaa, eger kızım olursa aynı elbiselerden diktirecem ikimize de, normalde hiç sevmem ama itfaiyeci botları, ugg falan alacam aynısından. zaten kız olur da bana benzerse yandım daha 3 yaşında makyaj çantasıyla dolaşmaya başlar :)
serap ya bizim haftaya 4. ayımız mı bitiyo? çok kafa karıştırıyor bu hesap işi. ben bugün 15+4'üm. haftaya perşembe gitcem doktora 16+5 olacam ya, 16. haftam bitmiş 17. haftam oluyo yani. eee kocaman oldu minişlerimiz göstersinler artık çatlıyorum meraktan. beşik beğendim rengi yüzünden alamadım offffff
cnm aslında kızlar daha keyifli oluyomuş anne karnında erkek daha hareketliymiş, kuaförüm söylemişti bana da. onlar da erkek demiş kız çıkmış kendilerininki. ben benimkine 4 çikolata yedirdim yaaa yerinde duramadı son gidişimde :)
Ayy pazar gunu temizligin suyunu cikardim esim yapti ama dayanamadim karistim bende yaa,o aksam hafif baslamisti zatenn. Dunden beri de enfeksiyondan suphelendim. Bi kac gun kendime iyi bakayim eger devam ederse bende giderim doktora.
Cook sagolun kizlaaar
yok canım olur mu öyle şey.. siz de erkenden dağılmazsınız herhalgerçi neden c.tesi seçtiniz pazar daha iyi olmaz mıydı??
bende aynı canım. tedavisiz gelmeyecek bizim velet. baharda tedaviye başlamayı düşünüyorum canım Allah izin verirse
çok merak ettiğim için görüyorum sanırım böyle rüyalar. hamile olduğumu öğrendiğim günden beri erkek hissediyodum. son 1 aydır kız gibi geliyor bana. herkes erkek diyodu şimdi aynı kişiler kesin kız diyo :) tuhaf bişi yani. bende ikisi de olmadığı için fark etmez :))) sağlıklı olsun da...
canım sen hamile kalabildigini biliyorsun bu bile büyük nimet.. bizimki belirsizlik..
sen de tüpçü rüzgarına kapıldın ama don't panic
Gecmis olsunn canimm. Yaa dun benim de karnim cok agridi sen geldin aklima. Kasiklarim degil de karnim yaa gobek deligimin ustune dogru agriyodu. Senin de oyle mi kii:26:
Operaya katiliyorum psikommm.
Normal yolla hamile kalabiliyorsun , bundan sonra yumurta takibi yapip calismaya baslarsan olacaktir mutlaka.
Slmmm kizlar nasilsinizz:)
Günaydın şekerlerrr
bende iyiyim saol
Kırmızı severim ama bakalım başkalarına Alcam ya arkadaşlara falan kendime de illaki bakarım bakalım ne olacak
Canım hayırlısı olsun ama bende erkek gibi hissediyorum hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah siz iyi olunda
Bakalım seninki kız gibi geliyor bana Serap ya bakalım ne olacak bende ikinizinkini merakla bekliyorum
bana nedense olmayacak kürtajla oranın doğal dengesi bozuldu gibi geliyor emin olmak için yeniden hsg bile çektiresim var okadar yani güvenim yok kendime olmayacak gibi geliyor
Nazar mı değiyor size arka arkaya böyle neden oldunuz dinlenin bir yahu ne temziliği yemişim evini bırakın dinlenin
Nefesin benim umudum yok ya gerçekten hissediyorum bunu
Selam canım nasılsın
esram dinleme kendini rahat ol relax ol bırak dinleme olanları
dikkat edin kendinize üzülüyorum valla ya
herkese günaydın...sevgilerimi yolluyorum....günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr nasılsınız geçmişi okumadım var mı yeni haberler cnm belkide bebiş den oluyordur yada pskolojiktir her ay bizim yaşadığimiz gibi ama bu ay sende bişeyler var
idrar yaparken yanma varsa, sık sık idrara çıkıyosan ve bulantıların arttıysa enfeksiyondan şüphelenebilirsin cnm. ben de kendimi çok yordum son bikaç gündür, sürekli dışardaydım üşütmüş de olabilirim. senin de öyleyse dikkat et bişi yapma...yat bikaç gün bol su iç geçer o zaman...benim enfeksiyon çok azmış aslında, doktor dün antibiyotik yazıyodu deli mi ne yaaa
Canimm dikkat etmeye calisiyoruz aslinda arada boyle ufak tefek arizalar cikiyo demekkiKırmızı severim ama bakalım başkalarına Alcam ya arkadaşlara falan kendime de illaki bakarım bakalım ne olacak
Canım hayırlısı olsun ama bende erkek gibi hissediyorum hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah siz iyi olunda
Bakalım seninki kız gibi geliyor bana Serap ya bakalım ne olacak bende ikinizinkini merakla bekliyorum
bana nedense olmayacak kürtajla oranın doğal dengesi bozuldu gibi geliyor emin olmak için yeniden hsg bile çektiresim var okadar yani güvenim yok kendime olmayacak gibi geliyor
Nazar mı değiyor size arka arkaya böyle neden oldunuz dinlenin bir yahu ne temziliği yemişim evini bırakın dinlenin
Selam canım nasılsın
idrar yaparken yanma varsa, sık sık idrara çıkıyosan ve bulantıların arttıysa enfeksiyondan şüphelenebilirsin cnm. ben de kendimi çok yordum son bikaç gündür, sürekli dışardaydım üşütmüş de olabilirim. senin de öyleyse dikkat et bişi yapma...yat bikaç gün bol su iç geçer o zaman...benim enfeksiyon çok azmış aslında, doktor dün antibiyotik yazıyodu deli mi ne yaaa
herkese günaydın...sevgilerimi yolluyorum....
Kırmızı severim ama bakalım başkalarına Alcam ya arkadaşlara falan kendime de illaki bakarım bakalım ne olacak
Selam canım nasılsın
evet canım haftaya 16 bitiyo büyüdü bebişler ama işte doktora da bağlı bebişe de bağlı ona bakarsan gelişiminden bile anlayan doktor var.. sağolsun benim doktorumun ağzını bıçak açmıyor. bu hafta doğumumu düşündüğüm doktora gideceğim inşallah.. bu kadın çok alakalı.. kardeşimin doktoru.. inşallah gösterirler... :26::26:
Selam canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?