Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Günaydın şekerlerrr

Nasılsınız bakayım güzel kızçelerim benimmmm

Benim nedenini bilmediğim şekilde kasık ağrım devam ediyor. E tabi gazda var Neden oluyo bilmiorum :26: Sağ tarafımdada hafif hafif batma var :26:

Gunaydin cnm.
Insallah bebis vardirrr da ondandirr

Ayy pazar gunu temizligin suyunu cikardim esim yapti ama dayanamadim karistim bende yaa,o aksam hafif baslamisti zatenn. Dunden beri de enfeksiyondan suphelendim. Bi kac gun kendime iyi bakayim eger devam ederse bende giderim doktora.

Cook sagolun kizlaaar

ayy onu sorma yaa, erkeklere takım elbiseler, kolları kıvrılan ya da yamalı ceketler giydirip saçlarını jöleliyolar papyonlar kırmızı, yeşil falan oluyo, kot pantolonlar, spor ayakkabılar converseler falan...hele kareli spor gömleklerin üzerine bisiklet yaka kazak baglıyolar ya omuzdan bitiyorummmmmmm onlara. ama kız da çok başka yaaaaa, eger kızım olursa aynı elbiselerden diktirecem ikimize de, normalde hiç sevmem ama itfaiyeci botları, ugg falan alacam aynısından. zaten kız olur da bana benzerse yandım daha 3 yaşında makyaj çantasıyla dolaşmaya başlar :)

serap ya bizim haftaya 4. ayımız mı bitiyo? çok kafa karıştırıyor bu hesap işi. ben bugün 15+4'üm. haftaya perşembe gitcem doktora 16+5 olacam ya, 16. haftam bitmiş 17. haftam oluyo yani. eee kocaman oldu minişlerimiz göstersinler artık çatlıyorum meraktan. beşik beğendim rengi yüzünden alamadım offffff

Senin bebis rahatina duskun gozukuyor.erkek diye dusundum o yuzden:)))
Ayaklarini havaya dikmis ohhhh.olsa olsa erkektir o

cnm aslında kızlar daha keyifli oluyomuş anne karnında erkek daha hareketliymiş, kuaförüm söylemişti bana da. onlar da erkek demiş kız çıkmış kendilerininki. ben benimkine 4 çikolata yedirdim yaaa yerinde duramadı son gidişimde :)

psikocum çık alışverişe gez bir güzel.Kırmızı etek al tamam mı?? :)
Kırmızı severim ama bakalım başkalarına Alcam ya arkadaşlara falan kendime de illaki bakarım bakalım ne olacak
Canım hayırlısı olsun ama bende erkek gibi hissediyorum hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah siz iyi olunda
cinsiyet konusunu bende merak ediyorum canım.. bende haftaya gideceğim bakalım gösterecek mi? ben kabuslar görüyorum.. belki öğrendikten sonra uykularımda düzene girer..
Bakalım seninki kız gibi geliyor bana Serap ya bakalım ne olacak bende ikinizinkini merakla bekliyorum
canım sen hamile kalabildigini biliyorsun bu bile büyük nimet.. bizimki belirsizlik..
sen de tüpçü rüzgarına kapıldın ama don't panic
bana nedense olmayacak kürtajla oranın doğal dengesi bozuldu gibi geliyor emin olmak için yeniden hsg bile çektiresim var okadar yani güvenim yok kendime olmayacak gibi geliyor

Gecmis olsunn canimm. Yaa dun benim de karnim cok agridi sen geldin aklima. Kasiklarim degil de karnim yaa gobek deligimin ustune dogru agriyodu. Senin de oyle mi kii:26:
Nazar mı değiyor size arka arkaya böyle neden oldunuz dinlenin bir yahu ne temziliği yemişim evini bırakın dinlenin
Operaya katiliyorum psikommm.
Normal yolla hamile kalabiliyorsun , bundan sonra yumurta takibi yapip calismaya baslarsan olacaktir mutlaka.
Nefesin benim umudum yok ya gerçekten hissediyorum bunu
Slmmm kizlar nasilsinizz:)
Selam canım nasılsın
esram dinleme kendini rahat ol relax ol bırak dinleme olanları

dikkat edin kendinize üzülüyorum valla ya

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr nasılsınız geçmişi okumadım var mı yeni haberler cnm belkide bebiş den oluyordur yada pskolojiktir her ay bizim yaşadığimiz gibi ama bu ay sende bişeyler var

evet canım haftaya 16 bitiyo büyüdü bebişler ama işte doktora da bağlı bebişe de bağlı ona bakarsan gelişiminden bile anlayan doktor var.. sağolsun benim doktorumun ağzını bıçak açmıyor. bu hafta doğumumu düşündüğüm doktora gideceğim inşallah.. bu kadın çok alakalı.. kardeşimin doktoru.. inşallah gösterirler... :26::26:

idrar yaparken yanma varsa, sık sık idrara çıkıyosan ve bulantıların arttıysa enfeksiyondan şüphelenebilirsin cnm. ben de kendimi çok yordum son bikaç gündür, sürekli dışardaydım üşütmüş de olabilirim. senin de öyleyse dikkat et bişi yapma...yat bikaç gün bol su iç geçer o zaman...benim enfeksiyon çok azmış aslında, doktor dün antibiyotik yazıyodu deli mi ne yaaa

canım sen hamile kalabildigini biliyorsun bu bile büyük nimet.. bizimki belirsizlik..
sen de tüpçü rüzgarına kapıldın ama don't panic

Gecmis olsunn canimm. Yaa dun benim de karnim cok agridi sen geldin aklima. Kasiklarim degil de karnim yaa gobek deligimin ustune dogru agriyodu. Senin de oyle mi kii:26:

Operaya katiliyorum psikommm.
Normal yolla hamile kalabiliyorsun , bundan sonra yumurta takibi yapip calismaya baslarsan olacaktir mutlaka.

Slmmm kizlar nasilsinizz:)

bende iyiyim saol

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr nasılsınız geçmişi okumadım var mı yeni haberler cnm belkide bebiş den oluyordur yada pskolojiktir her ay bizim yaşadığimiz gibi ama bu ay sende bişeyler var
herkese günaydın...sevgilerimi yolluyorum....

antibiyotik içme zaten onun yerine doğal olarak al. sarımsak en güzel çözüm canım..

Canimm dikkat etmeye calisiyoruz aslinda arada boyle ufak tefek arizalar cikiyo demekki )

Yaa dun esim de dedi acile gidelim diye,bende burdaki hastaneye guvenmiyorum gitmem burda dedim. Bol su icip dikkat etcez ya yapacak biseyy yok. Allah sifa versin canimmm

erkek olup sizin kızlara asılacak :) ya da kız olup sizin bebişlerin ablası olacak. şu anda cinsiyeti bilen sadece lorane sanırım. açılışı erkekle yaptı...

doktorun ilgili olması çok önemli yaaa, benimki de cinsiyetle ilgili bişi söylemedi ama, bebeğin daha anne karnındayken kime benzediğini bile söylüyor, çok deneyimli bi kadın. doğumu gırgır şamatayla yaptırıyor. kuzenimin doğumunu da o yaptırdı kuzenim aşırı korkaktır acıya hiç dayanamaz diyo ki öyle bi eğlendim ki doğumda, doğum yaptığımı bile unuttum. her şeyi soruyo ilgileniyo yani. bence de ilgili bi doktora git ya, sevmiyorum ben de donuk konuşmayan doktorları, sanki her sene doğuruyoruz da bilecez her şeyi adam gibi anlatmayanlar var. haftaya sen de perşembe git doktora ama yaaa birlikte öğrenelim :)

Iyi cok sukur is guc devam tek skntim bu ay adet beni cok zorluyor acayip agri ve bulantim var cok fazla oluyorum.artik usuttum mu nedir ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…